• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Jedu vlakem na Dobříš a najednou hlášení rozhlasu: "Vážení cestující, z důvodů nedostatku mostu pojedeme na druhý břeh řekou." To... co?... to si dělaj prdel??? ale to už vidím, jak vlak vjíždí do řeky. sotva se stihnu nadechnout a mám držku plnou vody. Držím se, aby mně to nespláchlo, a po chvíli vlak vyjíždí z řeky. Pomalu mě začíná napadat, že ani České dráhy nejsou takovíhle magoři, a že se mi to teda asi zdá.

Probudím se. Tohle je taková haluz, že si to nemůžu nechat pro sebe. Sednu k počítači a začnu to psát na nyx. Najednou se ozvou nějaké rány na dveře. Tak teda vezmu řemdih a jdu se podívat, co je to za bordel. Za dveřma stojí goblin. Podívám se ne něj, jestli toho teda nechá sám, nebo chce vyšít jednu mezi oči. Tváří se, jako že on nic a že tu vlastně vůbec není. Tak zavřu dveře a vrátím se k psaní. Píšu a přitom mi cosi vrtá hlavou... goblin?

Aha, já furt ještě spím.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Včera večer naprosto vyřízená jsem se rozhodla, že se odměním vanou.
    Pustila jsem si vodu, nalila tam pěnu, připravila si sklenku portského..... a naprosto automaticky přisypala do lázně celou tašku hraček do vany.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Právě jsem utrpěla zástavu srdce, vracela jsem se do auta pro zapomenutou tašku s nakoupeným oblečením (nebylo toho málo a nestálo to málo) a ona tam nebyla! Přemýšlím, jestli mi ji někdo mohl vyčórovat z auta, když jsem byla v posledním obchodě, nebo jsem ji někde zapomněla v kabince, už jsem řešila, jestli bude lepší se tam vrátit nebo zkusit prodejny obvolat... když jsem tašku našla na svém rameni.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Když jsme u toho, tak mírné OT z vlastní zahrádky.
    Před pár měsícema jsem ztratil kabel k holícímu stroku.
    Znáte to, jasná vzpomínka, kde všude jsem ten kabel naposled měl atd.
    Kabel nikde.
    Dokonce jsem hodil poptávku do auditka "Za 150..".
    Nic.
    Mno a nedávno jsem hledal HDMI kabel (kterých mám někde milion) a našel jsem kabel ke strojku. Samozřejmě tam, kde jsem nesčetněkrát hledal.
    HDMI kabel jsem si nakonec koupil (proto abych zjistil, že potřebuju HDMI -> DVI (ten jsem měl..))
    STENNY
    STENNY --- ---
    LOVE_DALI, ETERNITY: Byla to debata s kolegyní, která by skutečně asi píšťalku brzo ztratila a narozdíl od klíčů nejspíš už nenašla. Já naštěstí obvykle vím, kde mám klíče i ručník :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    STENNY: trochu jsem cekala, ze ztratis pistalku.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    STENNY: I kdyby sis ji nedal(a) na klíče, tak budeš hledat píšťalku
    STENNY
    STENNY --- ---
    "Kde mám klíče? Kde mám zas ty klíče?"
    "Už mě to nebaví. Dostaneš takový ten přívěšek na klíče, který ti odpoví na zapískání."
    "Já neumím pískat."
    "Tak dostaneš přívěšek a píšťalku."
    "Ta by se mi vlastně hodila... dám si ji na klíče."
    "To nebude fungovat."
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Krkonoše zavalilo rekordní množství odpadlíků" - cože? Jo odpadků.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LOVE_DALI: minulý týden jsem pekla, děti na mě mluvily, vyklepla jsem jedno vajíčko do mísy, vyhodila skořápku, šla rozklepnout druhé... rovnou do koše :D pořád se vidím, jak tam stojím se skořápkou v ruce a čumím, co se to vlastně stalo.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Jdu si večer otevřít dobrou Ipu.
    Pivo otevřu, víčko způsobně odložím na linku a jdu vyhodit otvírák.
    Po cestě zpět mi to dojde.
    S povzdechem se vracím pro otvírák a s velkou slávou vyhazuju víčko.
    Pivo si naleju, ale chtěl bych zavíčkovat flašku..
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Tak znova:
    Klíčem od garáže neodemkneš kabinet, klíčem od sborovny neodemkneš kolo, klíčem od baráku neodemkneš garáž, klíčem od kola neodemkneš barák. Na klíčích máš barevné rozlišovače.
    Prodejnu potravin neodemkneš žádným ze svých klíčů, ani tím malým od schránky.
    Záchod doma nezamykáme, není čím.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Včera jsem přesně ve dvě přijela kamarádce na oslavu narozenin. Ve správný čas, ale o den dřív. Což dorovnává vesmírnou rovnováhu poté, co jsem s dcerou zkraje léta přišla na logopedii ve správný čas, ale o den později.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    PAKOBYLKA_: furt ještě ne tak blbej jako položit si pepřák vedle deodorantu.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Mit na nocnim stolku vedle jeleniho loje i roll on na stipance od hmyzu neni vubec dobrej napad.
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Občas pracuju v respirátoru... to, že se v něm neúspěšně pokouším zfoukávat drobnej bordel, to už jsem si tak nějak zvykla, ale dneska jsem se těsně zastavila předtím, než jsem si olízla prsty, abych odstranila nějakou šmouhu....
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Ne, když se přihlašuju do informačního systému univerzity přes moje ID z NYXu, tak to fakt nefunguje.
    Ani napočtvrté.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Ulice 8leté Anežky České?!?!?!?...aha.

SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    Dovolená, měníme místo pobytu, objednávám nové ubytování. Přijedeme, ubytujeme se - a v deset nás domácí tahá z postele, že nemůže najít naší rezervaci a že u domu stojí ti správní hosté.
    Bodejď by naší rezervaci mohla najít, když jsem ji naklikala sice na správné datum, ale o měsíc později.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam