• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Prave jsem si do zelnacky pridala misto dvou bobkovych listu dva auliny.
    Cas prestehovat lekarnicku z kuchyne do koupelny.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Mimovolně zahlédnu reklamu v metru: "Zvyšte svůj level rostliny." Cože? Jo aha, ruštiny. (jipka.cz)
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    CASTROL: aha? jak se holí klávesy? aha!
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    Dnes jsem si při nasazování sluchátek málem omylem zapíchl 3.5mm konektor do ucha.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ALEXIS: Večer se vždycky zdá, že je to tak snadno zapamatovatelné. :D
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ALDARION: Chytrý telefon + mapy + uložit polohu. Ale to by se z života vytratila zábava. :D
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Včera jsem se snažila roztažením prstů zvětšit fotografii. Fotogralfii z Polaroidu.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    NELLAS: Metro mi tam nejede a pěšky to nedám dost rychle na to, aby to mělo smysl. :( Zato po D1 to je ráno asi půlhodina... Cestou se většinou ještě stavím něco dokoupit a v pátek to byly dva 25kg pytle lepidla, ty bych do batůžku nedal. Celá ta akce je jeden velkej mozkovej error, ale dokud to nedodělám, nebo ty opilce nevycvičím natolik, aby se zas báli chlastat a stačila jim kontrola dvakrát týdně, tak to jinak nebude... :/
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALDARION: Hele, a nebylo by rychlejší do té práce teda dojít pěšky? Nebo dojít na nejbližší metro? :))
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    BLULAJTA: To je můj denní chleba. Jezdím domů děsně vytavenej a hrozně blbě se tu parkuje, tak občas ráno odcházím z domu v takové spirále po parkovištích, mačkám klíček a koukám, kde to zabliká. Blbé je, když se přehlédnu, dojdu až k poliklinice, kde je místo vždycky, ale je to asi kilák od domu, a tam nic. Tak ve spirále zpátky... A pak že kdo jezdí do práce autem má nedostatek chůze! :)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    manžel u jedné písničky klukům vysvětluje: "tady hraje na klávesy Roman Holý" a Bernard vyvalí oči: "holí na klávesy?"
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Musím se pochlubit errorem kamaráda, 3 měsíce zpět mi volá, si představ nějakej pamrd mi šlohl auto, navíc starou Astru, kterou mám jen jako pracovní auto na stavbu, to je teda úlet, co se všechno krade, atd... teď pár dní zpět auto nalezeno policií na nějakém parkovišti, tak mu říkám pak na pivku, však pohoda ne? Konečně nějaká spravedlnost...a on hele já si pak vzpomněl, že jsem ho tam zaparkoval já...a zapomněl na něj... :-D :-D
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    Židé XXL. Za tu cenu lepší nikde nenajdete!
    wait, what? jo aha! židle...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Asi tak pol roka dozadu som si kupila pod stol vacsiu prodluzku, lebo sa mi do starej uz nezmestili rozumne ani rozdvojky. Dnes som do nej isla zapojit vysavac a pozeram, ze tam je nejak podozrivo moc miesta. No, bodaj by nie, ked som do nej kable prehadzala aj s tymi rozdvojkami.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    To ja pred par lety v metru docetl knizku v kindlu, vypnul jsem ho a zbytek cesty domu jsem byl nasranej, ze nemam co cist a az druhej den mi doslo, ze v ty maly veci je sto dalsich knizek.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    ETERNITY: Kindle návyky jsou hrozný. Já roky jezdil do práce s dotykovym kindlem a jednou jsem si do autobusu vzal nějaký papírový dokumenty. Asi minutu jsem ťukal do těch lejster a vztekal se, že se mi nepřehodí stránka...
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Zas je fajn, ze kdyz si holim nohy zavrenou ziletkou, neporezu se.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TAPINA: Nedik, doted jsem to cetla normalne.
    homeowner (meow!) muzes povazovat za mou malou soukromou pomstu.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Zajímalo by mě, jestli někdy v životě přečtu název vily Löw-Beer v duchu správně a ne anglicky jako nízký pivo.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Po nekolika letech jsem vzala do postele k usinani papirovou knizku misto kindla (podsviceneho).
    Lehla jsem si, zhasla lampicku a dobre pul minuty jsem po tme zirala do obrysu stranek a farala nad tim, co je sakra spatne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam