• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Hlasim se k ctenarum "brnenskeho prevratu":)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DEEFHA: Moravistánská osvobozenecká armáda se svou flotilou bojových šalin!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MAAJAA: Teď jsem s tím šel, ráno se mi přihodilo úplně to samé :-D Ale jako červíček zahlodal prakticky okamžitě: v Brně? Státní převrat v Brně?!
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    Ráno mi mobil píše převratnou novinku:

"Státní převrat v Brně: moc převzala armáda"

(mrk mrk - hluboké soustředění mysli bez ranní kavy - aha!)

"Státní převrat v Barmě: moc převzala armáda"
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Dnes rano jsme s muzem svorne hledeli z okna a badali nad stopami ve snehu. Jsou ctyry. Ale tenke. Kdo ma takhle tenke kola na aute? Vede nam to pod barak a zase zpet.... nekdo tu parkoval. Necim malym, protoze se protahl mezi zdi a zavorou. Muz premysli nad temi mestskymi elektrickymi vozitky, co jsou videt na japonskych veletrzich, ja nad perfektne synchronizovanymi cyklisty, kteri se nam prohaneli po dvore.
    Popelnice.
    Vyvazeli popelnice.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Ja jsem takhle jednou mackala cudlik na otevreni dveri oddilu ve vlaku, furt nic, pak jsem se podivala poradne a ony uz otevrene byly....videl me jen jeden pan, tvaril se dustojne, ale nemela bych mu za zle, kdyby se mi vysmal
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS, KAERI: já takhle po jednom obzvlášť náročném dni v práci stála před prosklenými dveřmi své kanceláře, opakovaně přikládala čipovou kartu k vypínači, a čekala, až se dveře otevřou.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KAERI: A karta z práce nefunguje ani na čip u vchodových dveří, ani na zámek od bytu. Vyzkoušeno opakovaně.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Už jsem se zkoušela dobývat kdečím do kdečeho. Klíčky od auta do bytu. Klíči od bytu do auta. Klíčky od auta do výtahu. Klíči od bytu do školky, kde mají dveře na čip.

Po včerejšku do seznamu přidávám poznatek, že ani kombinace "čip od školky + poštovní schránka" nefunguje. Ani na druhý, třetí a čtvrtý pokus.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Protřepala jsem krabici s podmáslím. Otevřenou.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Je pet rano, kojim a promyslim si pri tom ranni organizaci odjezdu z vikendu domu. Premyslim si nad tim, co sbalim prvni, prebalovak nakonec, umyt nadobi, cestou se stavime na kaficko, je, to se tesim, uz se vidim na ceste, snad nebude moc nasnezino, jezisi ja zapomnela sbalit ty spagety...je, a kartacky...ne, vlastne pockat...je noc a ja jeste ani balit nezacala.
    FAT
    FAT --- ---
    ALENNAI: Ale zase - aspoň něco, ne?
    :-DDD
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Partner si pamatuje jediný datum narozenin. Gustáva Husáka :(
    _MARKLAR
    _MARKLAR --- ---
    ELLIE: Když může mít muž z Everki veverky, udělej si z Deuter Demeter a je to ;-)
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    MAR_TINA: MÝVALICE a SMART DOG k tomu=)
    MARI
    MARI --- ---
    Ujíždím si teď na Haribo medvídcích, ale všude mají jen ty malé pytlíky a ty jsou malé, že, tak jsem koupila od Pedro 1 kg pytel... Ale jsou plné ne moc ok éček a chuťově taky nic extra, tak že se teda vrátím k těm Haribo, které přece jen mají o něco lepší složení... Takže koukám v Albertu po Haribo a tam zas ty malé pytlíky, načež mi zrak utkví na velkém pytli medvídků hned pod těmi malými, kouknu na cenovku, super, vychází to i hodně výhodně, beru a už se na ně těším, konečně Haribo... Doma vybaluju nákup, koukám na pytel medvídků... a zas to nejsou Haribo, zas nějaká low verze! Nechápu, vždyť tam přece byli Haribo!
    No, aspoň to složení není tak strašné jako Pedro, to se snad bude dát jíst po hrsrech taky. :D
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MAR_TINA: Jasná mývalice! Muž má zas batoh Everki a říká "veverky".
    Proč jen já mám nudnej Deuter? ;)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Mezi rychlou aplikací dezinfekce na ruce a tím tolik vytouženým promnutím svědícího oka by přeci jen měla být poněkud delší pauza...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    takový malý, ale opakovaný error.
    Mám batoh značky My Valice.
    A vždycky, vždycky vidím samici mývala.

TAPINA
    TAPINA --- ---
    Zahlédla jsem na FB inzerát na "chránič rohů". Mozek předmět zařadil po bok chráničů loktů a kolen a už jela naplno představa Lucifera na skejtu. Pochopitelně se jedná o chránič rohů od nábytku. Vlastně spíš chránič dětí před rohy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam