• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    TRPASLICE: Ta "stelivo" je klasický překlep, chybí tam "ř"
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    Taky mám jednu klasiku na téma: čtu kraviny na billboardech. Alfa Romeo Stelivo.

Cože? Jak, stelivo? Alfa začala dělat pickupy a má to bejt vtipný? Aha, ne Alfa Romeo Stelvio. Pořád mi to nepřijde jako dobrej název pro českej trh...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    NAMATHUR: no dalo mi zabrat uvedomit si, jak to ma byt spravne.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "4 promile? To už je otrava alkoholem, ne?" Měla jsem dneska dlouhý den.

SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    Miluji svůj vysavač spojený s parním mopem, který v jednom kroku souběžně vytírá i luxuje. Je tedy trochu těžší, ale klady převažují.
    Ovšem jen pokud nezapomenete přicvaknout hadr. To pak nevytíráte, ale plynule po bytě rozprašujete páru. Divné je, že výsledek není stejný, jako když vytřete.
    Smutné je, když na to přijdete až když jste projeli celej byt.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    TAPINA: Třít noudu s bízí, to mě teď čeká. Nouda s bízí.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    za mým počítačem je okno a venku je tma, takže okno funguje jako zrcadlo. periferním pohledem jsem v tom "zrcadle" za sebou zahlédla pohyb, vyjekla jsem leknutím a ztuhla...lekla jsem se sama sebe, jelikož jsem jen vysoko zvedla ruku se sluchátkama, abych porovnala kabel
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Po všech těch Babišových motýle, netopýre, včele..., jsem teď dlouho přemyšlel jak se správně řeknou korále (ozdoba na krk) ... jo, jsou to normálně korále...podoba s Babišovým hantecem je čistě náhodná... ale trvalo mi to...
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Sy se boji v novym pokojicku usinat, tak cca obden usina u nas. Uz mi padaly oci, tak jsem si sla umejt zuby. Po umyti jsem se vydala do detskyho pokojicku prikrejt syna, chvili jsem tam stala, rikala si co blbne, vzdyt ma spat a ne se schovavat a sla jsem za muzem do loznice, ze malej neni v posteli, jestli nevi, kde je... dosla jsem az do ty loznice!
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    ctu "neotoxicky", no, co to?! ... aha! "netoxicky".
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SALVATOR: přemýšlím, proč to čtu už podruhé a jestli to ze Zjištění někdo smazal. D'oh.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ve věku 89 let zemřela zpěvačka Hana Hegerová, královna československého šamanismu...
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    TRISSIE: Seems legit. Důležité je nezapomínat na osvědčená funkční řešení!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jsou dny, kdy by mě asi neměli pouštět do kuchyně...

nejdřív jsem v půlce míchání surovin zjistila, že není mouka jako mouka a do tohohle receptu patří hladká, ne polohrubá.
    pak jsem si kafe místo do velkého k tomu určeného hrnku nasypala do malého hrníčku s odloženými bílky.
    a na závěr jsem vyrobila tohle:
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    potřebovala jsem v práci vyzvednout dokumenty, a vzala jsem holky s sebou, aby se podívala, kde pracuju. cesta (asi 20 min) nám utekla, přijíždíme k budově, já už připravuju: a tady už to je!
    Josi (4 3/4): ale mami, to vůbec nemáš do práce daleko!!
    já: no vidíš, mám to docela blízko (a raduju se jen tak, jak hezky dospělé už starší uvažuje a konverzuje :)
    pak se Josi ještě zamyslí a nadšeně dodá: tady někde blízko už musí být Řecko, viď? :))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Chtěla jsem říct větu, která měla blízko sebe slova "zima" a "se Zuzanou". Vypadlo ze mě: "Byla tam zizazuma". Tyvole!
    MARI
    MARI --- ---
    Synův (2r) asi první error. Pomáhal mi vařit v učící věži (podotýkám, máme jen jednu), krajel zeleninu, ale pak chtěl míchat omáčku v hrnci a natahoval se k němu. Tak mu říkám: "jestli chceš míchat, musíš si dát věž tady". Slezl z věže, odběhl pod bar, kde obvykle mívá věž uklizenou, kouká tam a říká: "není". A pak bylo na něm krásně vidět, jak mu to docvaklo, že z té věže, kterou hledá, zrovna slezl. :))
    SEDJI1
    SEDJI1 --- ---
    "zavři nohy, táhne mi na okno"
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    pRomořanský sýr...hm, fakt mi hrabe
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRPASLICE: to je inzerát z osmdesátek, nebo devadesátek?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam