• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    MACABRE: Ford 150
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MACABRE: treba nektere Lexusy... sportovni auta...
    AMANT
    AMANT --- ---
    MACABRE: trabant
    MACABRE
    MACABRE --- ---
    CAROLIAN: ze jsem tak smely, ale ktere auto ma v teto dobe jeste radici paku pod volantem?
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    Stvořil jsem zajímavý překlep v krátkém textu o fyzice. Prý "nafuckovací lehátka". No, co už. Freud by v tom hledal sex.
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Kolega zavírá kufr od auta - kombíku a já se chci nevím proč na poslední chvíli podívat po respirátoru, kterej tam přece musí někde být...3 cm tržná rána na hlavě a následně 4 stehy na chirurgii... :D :D
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Snažil jsem se smazat tečku ve wordu, ale nešlo to. Vyjevila se jako smítko na displeji.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Vcera jsem si vybrala vlakovy spoj, rezervovala, zaplatila online, dneska vyorana prijdu na nadrazi, automaticky zamirim k okynku "dobry den, Ova hlavni nadrazi..." Teprve az se me pani zeptala, jestli kartou nebo hotove, probrala jsem se a pozadala jsem o storno.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    CAROLIAN: To mi připomíná moji první zkušenost s pravostranným řízením, kdy jsem chtěl vjet do křižovatky, ale místo blinkru a zařazení jedničky jsem začal mávat stěračema a stahovat okýnko.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Snažila jsem se klikat na koláč místo na myš a divila se , proč nefunguje:-D
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    dneska jsem si dvakrát pustila stěrače, když jsem se snažila zařadit (ano, druhé auto má řadicí páku pod volantem)
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    Posbiram pradlo, odnesu do pracky, zavru ji, zavru za sebou dvere do koupelny, zhasnu...
    Nezapnuta pracka opravdu pradlo nevypere! Nastesti mi to doslo driv nez pri vecernim oblekani do prace, tak to snad stihne uschnout.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: Rozhodně je to přežitelnější omyl než naopak.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    QUANTI: Bylo to vcera. :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PAKOBYLKA_: ...že je neděle :)
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Byla jsem tak presvedcena o tom, ze je pondeli, ze jsem lomcovala dverma knihovny. Az kdyz jsem tam chtela zavolat, co se deje, vsimla jsem si na displeji, ze je sobota.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ty teploty se na mně podepisují.
    Odpoledne jsem se chtěla jít mrknout do dračí obory než mi došlo, že tam mají maximálně tak daňky.
    No a teď čtu "nové slimáky na Netflixu" a divím se, co je to za divnou upoutávku.
    ARKHAM
    ARKHAM --- ---
    "Jaj, ta je sexy."
    "Víte, že jste to řekl nahlas?"
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    dneska v noci.. chci zmenit spaci polohu a prohodit si natazeny nohy, citim jak "pes" lezi na spodnim kousku periny. Tak o pa tr ne vytahnu jednu nohu a pomalu vymenim za druhou a u toho se otacim dekou a pod sebou jeste resim co s rukama.. Po vykonu ne nepodobnem spatnemu cirkusovemu cislu se jakz takz usalasim, kdyz tu z pod postele zabruci rozespaly doopravdovy pejsek.. Tolik ohledu k polstari lezicimu u nohou jeste nikdy nikdo nevenoval :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Mně zas onehdy už po několikáté překvapilo, že v Anně Karenině není Taťánin dopis... Oněginovi.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Myslel jsem si, ze Crucified od Army of lovers je z Jesus Christ superstar.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "A jak bys mne popsal?"
    "Trochu mi připomínáš Hermionu z Pána prstenů."
    MUZA
    MUZA --- ---
    SULTHAN: joooo, me takhle na porade, kde jsem 15 chlapum prezentovala na platne naky veci prisla tez zprava mailem... Tato zprava se objevila jako male okno upozorneni dole a tez se promitla na platno...
    Nabidka erotickych hracek...
    No, vytlem a 10 min prestavka, pac proste dal delat neslo... :DD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam