• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MARI: Normálka, já jsem se jednou pokoušela nasadit čepici psovi :o)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MUZA: hele to jsem kdysi zažila:-)
    MARI
    MARI --- ---
    A ještě jeden. Čtyřměsíčnímu začínají růst zoubky, slintá jak bernardýn, tak mu nesu suchý slinták a koukám u toho na staršího téměř tříletého syna. Nevím proč, ale snažím se ten slinták připnout jemu. Koukal na mě hodně zmateně. :D
    MUZA
    MUZA --- ---
    MARI: slysim plac, koukam na chuvicku, dite spi... Slysim zvatlani, koukam na chuvicku, dite spi... Takhle skoro kazdy vecer cca 3 tydny nechapu, jak nas to nase dite troli...
    A pak zjistim, ze souseduv zbojnik podobne starej, jako ten nas, chodi spat az po 22h... A ty zvuky a plac jsou z druhe strany balkonu 🤦😁
    MARI
    MARI --- ---
    Hledám chůvičku jak debil, slyším odněkud pláč, hledám, odkud to jde...? No nic, jdu do ložnice... a chůvičku mám zastrčenou u pasu.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Kterej inteleguan dneska chodi po meste s jednou rukou nalakovanou a druhou odlakovanou?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    S rouskou na zapesti uz jsme se v uzavrenych prostorach promenovali snad vsichni... a legislativa je tak domotana, ze nas nikdo ani neupozorni.
    Ja jsem takhle pozdravila naseho nejmocnejsiho generalniho v obchodaku. Fakt jsem pul dne mela cukani napsat mu mail s "ale ja fakt nejsem antirouskar" (ten uz o tom beztak ani nevedel, pokud si vubec vsiml).
    V lete jsem si ji naopak zapomnela strcit do kabelky a vecer jsem mela na predlokti rousku opalenou. A nebyla jsem sama. Jen doufam, ze budu mit pravdu, kdyz reknu, ze je to jedna z tech veci, co pristi generace nepochopi.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RAHUF: there there, v patek jsem s rouskou pripravenou na zapesti dobehla v metru az k eskalatorum...

Ale hlavne se jdu priznat, ze dneska jsem na chalupe nastartovala auto a pak s pipakem v ruce premyslela, kde je ta brana (80 km odsud!)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Včera jdu pro nějaké drobnosti do večerky. Na uších sluchátka, hlava plná starostí - škola, volby v Česku, volby v Německu a tak - a až u pokladny jsem si uvědomil, že na sobě nemám respirátor.
    Prosím vás, já fakt nejsem antirouškař, já jsem jen hrozně roztržitý...
    KAERI
    KAERI --- ---
    Další šokující odhalení: bez ohledu na to, jak intenzivně mícháte, se instantní kafe v hrnečku nerozpustí, dokud nepřidáte také vodu.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Už tři dny se snažím vybavit si slovo a nešlo to. Prostě mi úplně vypadlo. A dneska konečně vím!
    Lišejník!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Právě teď mi došlo, že archiv práce, kterou dělám od roku 2005, nemusím číslovat po letech 2005, 2006... 2021, ale stačilo 05, 06, ... 21, že tu dvacítku asi nikdy nepřelezu.

Mám to jako poslední znaky v názvy souboru nebo adresáře a o dva znaky méně by bylo fajn.
    STENNY
    STENNY --- ---
    Víte, jak si můžete doma udělat ekvivalent "nekonečného kelímku" s kakaem? Ohřejte půl litru mléka a zkuste si udělat kakao do skoro litrového hrnku. Na dolití hrnku vám chybí asi tak čtvrtlitr mléka, takže mléko dejte na plotnu ohřát a než se ohřeje, upíjejte z hrnku. Dolijte hrnek. V hrnku chybí asi tak čtvrt litru mléka. Dejte na plotnu ohřát čtvrt litru mléka, a než se ohřeje...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Když jsme u těch zastávek: jízdní řády hledejte v plně probuzeném stavu, jinak se vám pomotá Sulická a Hulická, což je sice obojí v pásmu P, ale vzdaleno od sebe hodinu dvacet - a už teprv to vašemu rozespalému mozku nebude dávat smysl.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Pletu si občas některé zastávky, zvlášť když se snažím psát zprávu a do toho na mě někdo jiný mluví...
    Když si domluvím sraz, kde potřebuji předat někomu jeho zapomenutý telefon, tak je docela rozdíl, u kterého nádraží je ta kavárna, kde jsme se to měli potkat... protože mu jaksi pak nemůžu zavolat, když ten telefon mám já...

Poučení pro příště: je dobré mít možnost si cestou znovu přečíst tu domluvu + mít u každého nádraží právě jednu oblíbenou kavárnu.
    Aneb našli jsme se, ale asi půl hodiny jsem byla velmi nervózní.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRISSIE: znám takové lidi. Prostě se zamyslí a nechají tělo pokračovat v činnosti...
    CLBRX
    CLBRX --- ---
    4 hodiny spánku, v práci na záchod, mytí rukou a chvilku se divim, než mi dojde, že ruce si papírovou utěrkou asi nenamydlim
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Omylem zaběhl půlmaraton a skončil první. Diskvalifikovali ho - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/omylem-zabehl-pulmaraton-a-vyhral-diskvalifikovali-ho-40372724

a já myslím, že tenhle sem taky patří!
    komu se nechce číst, pán měl běžet 10km, ale nějak blbě zahnul ze společného startu a aniž by si to uvědomil (jak si kurva někdo může neuvědomit, že běží dvakrát tak daleko?), zaběhl půlmaraton s vítězným časem. který mu neuznali, protože nebyl přihlášený.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    MAR_TINA: Úplně mi naskočil náborový slogan crossover: "Bagrem do permu lepší než čubou do Hamburku!"
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: bagristka je moc pěkná práce, jenže ta by mě to permu přivedla, ne od něj odvedla!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam