• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    "Vaše telefonní číslo?"
    "Sedmsettřicetšest milionů stodva..., eh, promiňte, já vám to radši přehláskuju..."
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Aha! Já dneska v rámci nového podpisu s aktivní dobou konce roku všem přála ledový (ice) den místo příjemného (nice) dne. Že jsem si to dneska znovu otevřela. :) Trapně mi mohlo být až zítra ráno!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: a tak to byla kvalitní plastová krabička!
    bych spíš čekala něco takového:

:-)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PISKVOR: Nektere casti se zatavily do plastu tak dokonale, ze to fungovalo jak jantar. Na drevarnach jsme pak vedle nacelnika "chleba" (pribeh sam pro sebe) uctivali i velitele bucka. Myslim, ze dodnes nekde zije.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MUZA: kdepak, tehdy malem zemrel na mou cholerickou povahu. Dnes uz je to celkem schopny otec dvou deti, precejen jsem nematurovala vcera:)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MUZA: Snědl to i s krabičkou, neasi.
    MUZA
    MUZA --- ---
    ETERNITY: a scipnul hlady? :DD
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ETERNITY SALVATOR: asi bych to dokonce ocekavala :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ETERNITY: U týpka, kterýmu maminka na cestu do velkého města musela nachystat krabičky s jídlem, aby tam nezahynul bídnou smrdí hlady? Ano, napadlo.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Uz jsem vam vypravela o spolubydlicim na VS, ktery se prave odstehoval od maminky do velkeho mesta? Maminka mu peclive nachystala krabicky s obedy, aby ji neumrel hlady.
    Nemeli jsme mikrovlnku a tak jsem mu doporucila, at si ten bucek se zelim ohreje v troube.
    Napadlo by vas, ze to tam vrazi v te plastove krabicce?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SHARKIE: jsou horší věci, co se dají najít po půl roce v troubě...
    (kdysi velmi, velmi dávno nás po dobu máminy třítýdenní služebky hlídala má čerstvě zletilá sestřenice. máma nám před odjezdem upekla kuře, a sestřenka po večeři schovala pekáček se zbytkama do trouby. bylo to... ošklivé a dobývalo se to z trouby ven, a my jsme se bály to i otevřít i nechat tam :-)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    PISKVOR: Bohuzial nie, ale dali by sa pouzit ako dobra zbran. Boli fest vysusene a tvrde jak kamen :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TRISSIE: S mojou roztrzitostou je to tak bezpecnejsie pre vsetkych. :D

Ale uz sa lepsim a zapinam ju par krat za rok. :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SHARKIE: No a byly? Byly ještě teplý?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SHARKIE: ty tu troubu asi moc nepoužíváš, co? :-)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TAPINA: Ja som tak raz v lete otvorila troubu, ze upeciem kolac a nasla v nej plech s pecenymi gastanmi. A uplne presne sa mi vybavil ten zimny vecer, kedy som ich tam nechala, ze si ich zjem este teple po vecery. Zatial moj najlepsi vykon v kuchyni :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak tenhle byl dobrej.
    V pondělí jsem dělala k večeři slané buchty z listového těsta. Je nás hodně, takže jsem jich dělala hodně. Po večeři jsem šla do kuchyně a uvědomila si, že jsem asi zapomněla vypnout troubu, no jo, pořád topí. Otočila jsem kolečky do nulové polohy. Střih.
    Dneska jsem dala rozehřátí troubu na přípravu oběda a kuchyní se začala linout lehce připálená vůně. Co se mi tam sakra minule připeklo? Otvírák troubu a čumím na poslední plech pondělních slaných buchet vyvedených v tmavohnědé barvě.
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    Rozklikla jsem reklamu jisté pražírny, protože mě zaujala sada s názvem home bagrista.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Je to malickost, ale pobavila:)
    Muz ma noveho sefa a ma z neho docela vitr, protoze kazde takove koste dobre mete a je treba mu trochu podlezat. Ma s nim meeting, z vedlejsiho pokoje posloucham, jak perli (jako obvykle, je to skvely manager) a asi po ctyriceti precizne zvladnutych minutach na nejakou otazku odpovi "... Whatever you wash!"
    Poprskala jsem si monitor kafem:)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    Jak sme se tu onehda bavili o bourani do zdi kde driv byly dvere a podobne..
    Po tom, co sem se prestehovala o barak vedle do trosku jinyho bytu, sem se bala, ze budu v noci chodit do skrine tam, kde predtim byly dvere na zachod.
    K tomu zatim nedoslo ani jednou.
    Zato kazdej den venku zakopavam o svyho psa, kterej furt zataci k tomu starymu baraku :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam