• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Scrolluju po Facebooku a narazím na obrázek s nadpisem "Solve this if you are genital" a k tomu několik rovnic.
    Genital? Proč právě "genital"? dumám. Že by naráželi na to, že nějaké pohlaví má být lepší v matematice než jiné? Rovnice se samozřejmě nerovnají a je v tom ještě nějaký další trik, takže by naráželi na nějaké jiné schopnosti problem solvingu?
    Proč to ale napsali jako "if you are genital"? Že by to byl nějaký metakomentář nebo metahumor na téma, že někdo věří tomu, že jeho pohlavní ústrojí definuje jeho osobnost a dovednosti - tedy doslova *je* svůj genitál? Kouknu na člověka, co to sdílel - nějaký kamarád z Egypta, ti tenhle styl humoru moc nepoužívají, tak co to sakra...?

Genious. Solve this if you are genious. Ta týdenní stáž v Podolí se na mně asi celkem podepsala.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ETERNITY: Nakonec to bylo slusne bingo, ci decko se objevi s jakym hrichem. Pozdeji jsme si hrnky rozdelily mezi velitelkami. Za me cajk.

Mimochodem po stehovani bacha na prehmaty. Ze si nekdo vymacka na kartacek mydlo misto pasty, to uz se snad stalo kazdemu, ale rano jsem byla takhle blizko tomu pouzit misto pera na beleni zubu pero na bradavice. Ani si nechcu predstavit ten vysledek.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Děkuji za objednávku za objednávku za objednávku

Ne, není to ojebávka. Neděkuji za ojebávku. A už vůbec ne mailem.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    ETERNITY: Z "Obžerství" určitě vše chutná líp!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Delame ve skolce dneska predvanocni punc. Nabidla jsem se, ze vezmu hrnky, mam jich dost - takove ty obyc keramicke tesco, vsechny stejny tvar.
    Jak jsem levak, tak jsem si do posledni chvile nevsimla, ze se mezi tesco hrnky vloudily hrnky stejneho tvaru, ovsem s napisem.
    Takze na vanocni besidce ted pobihaji deticky s hrnecky s motivy Gluttony... Greed... Envy.... a tak.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    BLULAJTA: Ja taky. Asi trikrat. Pak jsem presla na dalsi vetu.
    Opravdu to dava smysl.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    zajímavý fakt: pneuservis Myška není jen ve Frýdlantu ale i v Ústí! je potřeba si dávat pozor, ke komu se objednáváte...protože když pak přijedete do špatného servisu, tak je z toho zmatek
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    "V Austrálii začali avokádem krmit prasata. Na cenách v Česku se to ale neprojeví"

Četl jsem advokátem a vůbec mi to nepřišlo divný... :-D
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Pracuji pět minut od domova (hurá!)
    Takže v pondělí odejdu, dorazím domů, chci se přezout ... a nemusím. Snad to tedy dnes klapne!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Dneska jsem dostal super nápad: nechám si přezůvky a bílé převlečení v šatně v podolské porodnoci, abych se s tím nemusel zase zítra ráno tahat.

Byl by to výrazně lepší nápad kdybych si ještě ráno neříkal, že se mi plášť a přezůvky budou hodit na dnešní odpolední stáži v IKEMu.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Dneska bude evidentne mikrovlnkovy den...
    Ja si nalila trochu vajecnaku do vcerejsiho kafe (vynechme, ze uz to je prasarna, ale prece tu konvu nebudu vylivat), ze si to dam ohrat.
    No samo jsem tam vrazila tu konvicku s vajecnakem. Ted mam horke vajecne kakao se skraloupem.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    PEETIK: Ja v praci pravidelne zabudam zaliaty caj v kuchynke. V piatok som si hovorila, ze to konecne vyriesim a pockam unho tych par minut, kym sa vyluhuje. Tak tam stojim, citam si zatial na mobile maily a ked mam hotovo, nechapavo pozeram na prazdny hrncek. Tentokrat som ho ani nezaliala. Samozrejme tam potom ostal a tak som ho este zabudla v mikrovlnke, kde stihol vychladnut znovu.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Dnes sem si dal hrneček s čajem do mikrovlnky, že je studený. Minutu čekám, čučím jak se tam otáčí a po minutě vytáhnu prázdný hrneček, protože ten studený čaj z konvice sem tam jaksi nenalil :D Pak už sem byl líný to tam dát znovu, tak sem měl sice studený čaj, zato s horkým hrnečkem :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MUZA: Sarkasmus je "řeč kousající do masa," tj. sharkasmus je komparativ, a great white sharkasmus bude superlativ?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TRISSIE: Tam takhle vyslo ikeacke prkno, nakoupili jsme v hornbachu a cajk. Ale jo, taky uz vime, ze neni vsechno kompatibilni se vsim...
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    TRISSIE: wow. mozkovej error na druhou :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MONIOUS: to je jedna idiotská série záchodových mís, máme ji taky. Běžná normovaná prkénka jsou takhle krátká a to jediný dostatečně nastavitelný na délku, který se tam dá dát, je zase moc široký, takže neustále vypadává v uchycení.
    "designérovi" přeju velmi ošklivý zážitek na záchodě.
    MUZA
    MUZA --- ---
    MONIOUS: no a ta zasuvka tesne u skrine! Hruza!

*sharkasm*
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    SUSENKA: me spis prijde jako mozkovej error to prkynko souply uplne mimo
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Alespon to u nich nevypada, jako by do misy nablil jednorozec:) (ne, nemam tyhle hacky a gely a lepitka vubec rada, ekluje se mi to i na navstevach:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam