• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PISKVOR: Valasske Klobouky Financak!!! Tvl nikdy bych neverila, ze na to fakt nekdo prijde, dik:)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ETERNITY: Valená klenba a finančák?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SABRIEL13: head shot!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    ETERNITY: Není pondělí 17.1.?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nekdy behem dvou uplynulych tydnu jsem si napsala do kalendare poznamky na pondeli 18.1.

Kdo prijde na to, co je VAL. KL. a FIN, dostane bludistaka, protoze ja to teda nevim.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Ten autobus asi nepojede na "Mnich.ovský Hrad, Dop.rdele Terminál"
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Ne můj, ale partnerův.
    Máme struhadlo, kde se do plastové základny zacvakne kovový nástavec potřebné hrubosti. Partner nastrouhal sýr na špagety, vycvakl nástavec, nechal ho na lince, pečlivě umyl plastové tělo a odnesl sýr ke stolu. Vůbec nic mu na tom počínání nepřipadalo divné. :D
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    vecere unaveneho rodice: udelam rybi pomazanku, pripravim talire, nakrajim chleba, namazu talire.
    nepotrebuje nekdo demolicni cetu 2 a 4, tez muze fungovat jako mensi teroristicka jednotka
    Zn. za odvoz
    _BAZY_
    _BAZY_ --- ---
    K proockovani seste schuze nove poslanecke snemovny.........
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DEEFHA: Žereš mňoukající hlavy?? Zní to bizarně, ale proti gustu...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TAPINA: Cha, dobře! Čekal jsem, kdo se chytne :-D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    DEEFHA: Popel v konzervách sem rozhodně patří, to je jeden velký hromadný mozkový error.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ZETOR_13: Jj, kdysi byl v jednom panském časopise degustační test psích konzerv. To samé - sníst se to dá, jen je potřeba přidat koření. Do kočičích konzerv se na rozdíl od těch psích nedává popel, takže jsou dle mého chutnější. Ano, občas si olíznu lžičku, když jim dávám... A třeba takový Chejn nebo Meowing Heads - to mi prostě i chutná! :-D
    ADD
    ADD --- ---
    ZETOR_13: Že to zvládnul jíst kamarád chápu; lidi, kteří zařídí kočce na týden pečovatele ji určitě nešidí na stravě. Nechápu, že si nestěžovala ta kočka.
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    NELLAS: Kdysi davno na koleji dostal kamarad ukol hlidat znamym byt a kocku po dobu dovolene. Mezi instrukcemi bylo, ze v lednicce ma hrnec gulase a hrnec kocici stravy... V mozkovych errorech netreba dodavat, ze to popletl. Pry se mu to zdalo jen malo korenene, takze si vzdy prisipal nejakou sul, pepr, chilli... Ale zvladl to jist tyden.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ZUZKAOU: Prostě vývar. Moc to nenakopne, ale chutnat by to blbě nemuselo. Pokud bych do toho nenalipa mlíko.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    NELLAS: ha - nový level toho kafe s máslem!

cat-bulletproof coffee

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dneska ráno jsem si málem udělala kafe z kočičí konzervy. Zastavila jsem se se lžičkou těsně nad obsahem, naštěstí jsem nenabrala.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Podařilo se mi mžikem oka při scrollování přečíst Lancia Delta jako Landa Daniel. Cajk. Přijde mi vtipný, že vizuálně si mozek z ci udělal d, vyšlo mu tak prostě Landa. A zbytek si asocioval, protože písmenka zas tak neodporovala tak dovyrobil tj. asi k Daniel stačily první tři písmena jako první a dvě poslední tj. D a el.

Nebo bych měl prostě jenom pomalejc scrollovat.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Koupila jsem manželovi želé bonbóny ve tvaru chobotniček dle obrázku na obale a radostně mu je dávám. Když ani na čtvrtý pokus nevylovil z pytlíku hlavonožce, prozkoumal ho a zjistil, že to je... Kaktus.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Jsem si prave rikala, proc to dite tak strasne funi... Spicuju usi...
    Jo aha... Nekdo venku skrabe led z okna auta 🤦
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam