• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ANIRYBAANIRAK
    ANIRYBAANIRAK --- ---
    IRINASH: Máš oDstřikovače? To je nějaká mikro-wapka? :-)
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Píšu do zprávy "na autě mi nefungují odstřikovače" a mobil mi to přepsal na "na autě mi nefungují odstřelovače". Tomu se říká intuitivní autocorrect, odstřelovače by se taky někdy hodily. :D
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    Nechodte slepe za kolegou, kdyz jsou na chodbe vytahy hned vedle zachoda... Jeste ze je to posledni nocni.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Vánoce s cholerou? Jo aha, Vánoce s Choreou.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    SEDELAVLOKALE: UPDATE: ta kamaradka to mamince vratila s tim, ze to asi neni pro ni. Musim priznat, ze se mi trochu ulevilo :D skupinovy error
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Kamaradce jsem poridila v ikee garnyze a policku a ze ji to poslu po moji mamince, ktera mela do rodneho mesta cestu. Aby byli bezpecne dovezeno vse, vyhrabala jsrm z papiroveho odpadu krabicku od detske lahvicky, nacpala do ni vsechny male soucastky, opatrila velkym napisem GARNYZE SOUCASTKY a dala do tasky s dalsimi vecmi k dodani.
    Kdyz si to maminka prebirala, rikam ji tohle a tohle, bla bla, vse je tady v tasce, jasny ok ok.
    Dnes jsem se ptala, jak to dopadlo, a maminka z te tasky zachranila tu detskou lahvicku a odvezla ji zpet a priveze mi ji domu. WTF??
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    kdyz cekate na dulezitou SMS a stale nejde, zkontrolujte si, ze to zarizeni, ktere hlidate, neni verna predvadeci atrapa mobilu, kterou maji deti na hrani
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Snídám, a před sebou mám dva plastové kelímky: jeden s žervé, které si postupně nožem mažu na rohlík, a jeden s hummusem, který si nabírám kousky řapíkatého celeru.
    Pochopitelně jsem nejpozději napodruhé neomylně zabořil celer do žervé. Asi budu muset chodit dřív spát.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Tak se mi podařilo odjet z pumpy na Novovysočanský bez placení....naštestí mi to u nákladového nádraží cvaklo a vrátil jsem se... pan pumpař tedy zavolal na policajty a pátrání odvolal...

to je tak, když jste zvyklí platit přes aplikaci u stojanu a během tankování vám někdo zavolá...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MONIOUS: bych se přidala :)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    z nejakyho duvodu si muj mozek pri cteni spojil "hello bank" a "trinity bank" na "Hello Kitty bank", a vubec mi to neprislo divny. Naopak sem si rikala, ze by bylo super mit tam ucet ;D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SULTHAN: Spálená že jo:-)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Premyslela jsem nad vice vecma zaraz a zakaznikovi jsem do chatu misto slova "bugfix" napsala "bullshit".
    Tady se neda ani vymlouvat, ze jsem se preklikla...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RAHUF: zrovna dneska musím s autocorrectem souhlasit, to ráno by mohlo táhnout ještě dřív, než se rozjede :-)

(aneb kdo se ani v nejmenším nepodivil nad tím, že v ranní špičce do tramvaje na I.P.Pavlova nikdo nenastupuje, a místo na Mírák odjel do Nuslí?)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Píšu do zprávy "dneska ráno" autocorrect to opraví na "dneska táhni". Inu, i to je způsob, jak začít den.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    KENJIRO:
    Ono hlavně ty cedule musí občas dávat smysl.
    Když jsem byl na začátku ledna na boosteru, vstoupil jsem takhle do jedné pražské polikliniky, kde jsem nikdy předtím nebyl. Na prosklených dveřích hned naproti vchodu byly namalované velké nápisy o organizaci očkování a kam se mám jít postavit. Trochu mě překvapilo, že jsem za těmi dveřmi viděl lidi sedět u stolů a jíst. Po cca 2 minutách mi došlo, že tam už se neočkuje, že je to prostě jídelna, a nápisy zřejmě zbyly z loňského očkování.
    Po chvíli chození okolo jsem u výtahů našel ceduli "Očkování - 1. patro" s šipkou směrem k výtahům. Vyběhnul jsem tedy do prvního patra. Po asi 5 minutách hledání a čtení nápisů na ordinacích jsem se opět vrátil do přízemí. Složitou analýzou mě napadlo, že ta pomlčka na tabulce je možná ve skutečností mínus. Hurá, povedlo se. Očkování bylo skutečně v suterénu.
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    ATUARFIK: A ještě zjistíš, že jim to musíš buď dovézt nebo poslat poštou. Emailem to nejde. Ale druhý den po doručení mi to v Tečce naskočilo.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KAYLA: TYRKYS2: Tak v tom je zakopaný pes! Já si říkám, to je divné, že nemám v Tečce třetí dávku a že na tom papíru, co mám, je jenom moje anamnéza a číslo šarže. Že maminku pozdravuju.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    KAYLA: kamarád z nemocnice: "Nejhorší jsou lidi, kteří přesně vědí, kam jdou. Takoví ti, co už zpaměti trefí k těm správným dveřím, za kterými sedí ten jejich pan doktor, takže bezmyšlenkovitě projdou kolem cedule KARDIOLOGIE PŘESUNUTA, projdou dveřmi s nápisem ZDE NENÍ KARDIOLOGIE, projdou dalšími dveřmi s nápisem INFEKČNÍ ODDĚLENÍ, a teprve když potkají člověka v protichemickém obleku, tak jim na tom přijde něco divné."
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    KAYLA: Mně se stalo totéž! Když jsem tam pak volala, paní na informacích říkala, že je nás hodně. Na těch cedulích bylo něco jako Administrativa a info pro očkování dětí a mě fakt nenapadlo, že se tam mám zastavit a odevzdat papír. Na předchozích dávkách jsem byla v malé nemocnici, tam to probíhalo o dost jinak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam