• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SALAMAN: Nevím sice, jak se to to stalo, ale mladýmu mohly bejt tak cca 2 roky a když procházel koupelnou radostně zahalekal, že "kolo, kolo, punt". U tý pračky pak vydržel celkem dlouhou dobu :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Než se začnete hrabat v odpadu, tak se podívejte, jestli to náhodou nebylo tím, že máte ve dřezu špunt.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Osladil jsem hamburgery, u mě poslední dobou už klasika.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TRISSIE: ETERNITY: NELLAS: Tak dík, jdu si pustit O, tam je kombajn, to veverka ví, to pochopila veverka.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: aneb slavne
    Are those reebok or nike (subtitles)
    https://youtu.be/BQ4c54rCJ_k
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TRISSIE: Zvlada to i ceske asociace:) (Písmenka! Pííísmenka!!) = Scorpions, Peacemaker.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    moje kolegyně zaraženě vyndá z kabelky na židli placku s ukrajinskou vlakou a hloubá: "jéžiš, kde se mi to v kabelce vzalo? jak to tam mám dlouho?" a pak nadskočí: "jé, to není moje kabelka! a já měla takovou radost, že tam mám kapesníčky!"...hrabala se v mojí kabele
    KAERI
    KAERI --- ---
    Vyřizování dokladů na úřadě, dostanu žádost, jdu na pokladnu, zaplatím v hotovosti správní poplatek. Paní v pokladně mi dá do ruky lísteček jako z pokladny s nějakým komentářem, který přes přepážku neslyším. Pak ještě něco vypisuje na žádost a já se zatím podívám na lísteček. Lísteček je nadepsán "Maso - uzeniny". Mozek se zastaví a když se zase rozběhne, je schopne jen úvah na téma, jestli si na úřadě změnili jméno nebo jestli je sponzorují KOstelecké uzeniny nebo co jako. Pak mi teda paní vydá pravý lísteček a mně ostudně pozdě dojde, že mi jen mezi bankovkami zůstal uvízlý lísteček z řeznictví, kde jsem byla před týdnem.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: To mi připomíná můj oblíbený komentář na youtube... pod Lady in Black: Víte, jak blbě se tahle písnička hledá, když víte jen, že se tam zpívá aaaaa-aaaaaaa?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NEI: vzhledem k tomu, že na internetu se dají najít odpovědi i na otázky typu "kdo nazpíval tu písničku, jak se v ní zpívá na-naaa-na-nananaa?" :-)
    (je to Hey Jude, není zač :-)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    kamarádka u mě přespávala a v kafem v ruce praví: "proč ti z těch kytek lezou ty uši?" - což, přeloženo, mělo znamenat "proč ti z těch tašek lezou ty kytky?" - což ve skutečnosti znamená, že viděla moje tašky z rohlik.cz a zaměnila zelený ucha tašek za listy nějakých rostlin & v půlce věty si to uvědomila.
    tenhle error na druhou způsobil, že já jsem vyprskla smíchy a vylila si svoje kafe. neoslazený (přestože si PAMATUJU, že jsem tam ten cukr sypala).
    dneska bude dobrý den.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Poslední dobou jsem četla články hlavně na dvě témata: o pěstounské péči a o kastračních programech pro toulavé kočky. Nějak se mi to v hlavě slilo. Budiž mi k dobru, že mě ten nadpis zarazil.

"Kampaň 8000 důvodů prosazuje neústavní péči. Pomáhá krajům a chce budovat menší odchytové služby."
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    QUANTI: Záleží na provozovně. Někde donesou už zalité lístky, jinde tě nechají si to tam strčit samu.

Abych byla on topic, taky se mi povedlo si takový ten velký sáček s lístky místo vložení do konvičky zalít vodou z konvičky přímo v šálku a pak jsem se hrozně divila, jak to, že mám ještě tolik vody bez barvy...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Ale já mám taky zásek, v kavárně jsem si objednala čaj z čerstvé máty. Přinesli mi konvičku s vodou a hrnek se sítkem s mátovými lístky. Tak jsem si bezmyšlenkovitě zalila sítko vodou a pak mi došlo, že záměr měl asi být, že si ho vložím do konvičky (protože vody je tam víc než na jeden šálek). Takže jsem nalila vodu zpátky, samozřejmě to nešlo, na tácku potopa... a doteď nevím, jestli je to error můj nebo obsluhy (normálně vždycky dostávám ty lístky už zalité).
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TAPINA: what a week, huh? :DD
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Teď jsem si uvědomila, že když mi ráno volala klientka, že pes má nějaký lehčí problém, tak jsem jí řekla, že by se to mohlo zvládnout doma, ale blbý je, že bude víkend, tak ať radši přijde odpoledne, kdyby to ještě nevypadalo v pořádku. Nijak na tu poznámku o víkendu nereagovala, ale myslím, že jí taky ještě teď vrtá v hlavě. Pes je asi dobrej, zatím nepřišli.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    RANDOM_NIGHT: V Japonsku by to mohlo dávat smysl...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Na autobuse bylo napsáno:
    DO NOT GET EATEN

Cože? Už?!
    On. Do not get on.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Kolegyně z práce je se starou maminkou (nepodstatné) na RTG v nemocnici a ve 4 odpoledne píše:

Teď přišla holčina: "dobry den, ja si včera udělala něco z rukou."
    Vedle holky stojí její máma.
    U okýnka registrace paní: "proč si nepřišla ráno?"
    Matka " ona čekala, až přijdu z práce"
    Okýnko: "kolik ti je?"
    Holka: "23"
    Okýnko: "To už by si asi zvladla bez mámy?"
    Mama: "nene, ona pořád s mámou"
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    QUANTI: Ehm:”neposral o rasu”
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Program Déčka, večerníček, Jak se Rákosníček nepostaral o rasu.
    ???
    O rosu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam