• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    KAERI: normálně, lekneš se a šup s ponožkama, které držíš v ruce, rovnou do záchodu :)))
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    KAERI: To je jasné, ponožky měly být vábnička na kosa, aby za nimi skočil do mísy a utopil se, neřád!
    KAERI
    KAERI --- ---
    E2E4: Já byla ještě dál: jak tam nebyl háček, domnívala jsem se, že ETERNITY vletěl do koupelny kos černý. Vzhledem k vysoké koncentraci těchto zpěváků na našem sídlišti, kterou zatím nezredukovala ani poměrně početná populace poštolek, mi to ani nepřipadlo divné. Jen jsem pak nechápala, jak to souvisí s ponožkami v míse :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KAERI: jo, agresivní koše útočí..

my teda máme v koupelně koš na prádlo vedle koše na odpadky, a ponožky do něj hodíme jen výjimečně.
    KAERI
    KAERI --- ---
    ETERNITY: Pointa mi zpočátku unikala ve víru úvah, jak se ti na prádlo dostal kos a jak jsi ho z koupelny vyhnala... :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Do koupelny se mi vlezl zachod i kos na pradlo.
    Trochu problem je, ze na to nejsem zvykla, takze jsem si prave hodila spinave ponozky do hajzlu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    když napíšete datum 15. červa 2023, kontrola pravopisu to nechytne, protože slovo červa existuje.

Ano, už to odešlo s razítky poštou.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    Večer jsem si v potemnělém bytě mobilem posvítila na hodiny visící na zdi. Mobilem. Který má na obrazovce čas.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    ARCHIMEDES: ...a funguje to opakovaně!
    Snad pomůžou barevné značky na ty kolečka.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Po cestě do práce se mi z neznámých důvodů restartoval telefon.
    Dojdu do BB, objednám si na kiosku a když dojde na placení vytáhnu mobil a čumím, že nefachá.
    Zadám kód a napíše, že se startuje systém, to trvá dlouho.
    První myšlenka "Pohni, ať můžu zaplatit!"
    Opravdu mi pár sekund trvalo než mi došlo, že můžu vyndat z peněženky kartu a zaplatit plastem, teda že nejsem vázaná na ten telefon.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    pokaždý, když jdu kolem kašny Terezka (alegorie Vltavy) na Mariánským náměstí, která u svých boků drží hrdlo karafy, z které vytéká voda, vidím nejdřív močícího muže... pak prsa... no moment. Terezka. jasně.
    úplně pokaždý.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Zjisteni dnesniho rana: Nova holici pena, ktera nadherne voni po limetkach bohuzel vubec nechutna po limetkach.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Bola som na navsteve u nasich a vyslali ma rano so psom von. Vyjdeme na chodbu, zatvaram dvere a Alfa zamieri k mojim botam a pozrie na mna. Tak jej este rozospato vysvetlujem: "No, musim sa este obut. Ty mas nohy, ja nie."
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    PUKPUK: Trojnožec neboli tripod?

Nebo to mělo vykuřovat tyhle trojnožce?
    PUKPUK
    PUKPUK --- ---
    QUANTI: Podobná situace v muzeu u exponátu Vykuřovadlo na trojnožce.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Dítě (čtvrťák) má ve vlastivědě v legendě křížovky:
    "Nádoba na nápoje, někdy na nožce."

Strávím několik dlouhých vteřin přemýšlením, co je nožec. 🤦🏼‍♀️
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    Describe your mood with a handjob.
    Ehm, cože??
    Paintjob, mozku, PAINTjob! Přestaň myslet rozkrokem!

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NA_PYCZU: tak aspoň tak!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jinak když už jsem tady, minulý týden jsem zpanikařila po zaparkování v nákupáku, že když nemůžu najít klíče od auta, že jsem je určitě nechala doma!
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    TRISSIE: Samozřejmě. Bylo to ve vesnici za Prahou a byli tam cca 20 minut
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NA_PYCZU: a byly tam ještě?
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Natankovala jsem benzin a že si ještě vyluxuju auto, když mám čas, zajedu k vysavači, všechny věci vyskládám ven (ikea taška s oblečením, kanystry na vodu, batoh, dvě látkový tašky, pelech pro psa a dvě deky), chci vhodit peníze a tam cedule jako kráva: “Mimo provoz”, tak si zapíčuju, hodim batoh do auta, okolo projelo auto se psem vlajícím v okně, tak jsem se rozněžnila a vyvstanulo mi, jak můj pes zvrací jen se na auto podívá. Tak jsem zamyšleně odjela, u další benziny jsem auto vyluxovala a chtěla jsem věci naskládat zpátky do auta. BUM-věci samozřejmě zůstali u první benzinky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam