• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    E2E4
    E2E4 --- ---
    VRATENKA: vzhledem k tomu, že v životě jsou jistý jen dvě věci (smrt a daně) je to vcelku pochopitelný error.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Po návratu z dovolené našla doma Francouzka čerstvě zdaněnou mrtvolu.

Aha "zazděnou". Už mi z toho placení daní trochu hrabe.
    ISCH
    ISCH --- ---
    Mám nerovnou podlahu v koupelně s po nějaké době jsem vzdala svou snahu o vyrovnání nožiček pračky, inu zakoupila jsem nějaké univerzální podložky. Kdo to nezná, vypadá to jako menší puk.

Když nadzvedávám pračku, abych to nainstalovala, chytře se chytnu umyvadla - ozvalo se lehoučké praskání keramiky, naštěstí mi to došlo a umyvadlo jsem neurvala.

Den po té peru - sleduju, jak pračka jezdí po koupelně jak krasobruslařka.
    Inu po ždímání se rozhodnu provést deinstalaci. Vyndám první podložku a říkám si "to je škoda, že to není obráceně, že ta gumová část není v kontaktu se zemí a ta z toho tvrdého plastu s prohlubní není v kontaktu s pračkou, to jako nevymysleli moc dobře".

Utěšuju se tím, že mě snad omlouvá, že jsem to tam cpala po druhé noční, kterou jsem jela navíc ke klasické práci...
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Nejde myčka. Hm. Ani napodruhé. Ok. Volám muži, pár dnů jsme se synem nebyli doma. Tak by jít měla, mrkne na to, až přijde z práce. Jde. Vypojila jsem ji dopoledne ze zásuvky, abych si tam dala nabít sluchátka.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Mám momentálně prima algoritmus na YouTube, samá zachráněná zvířátka a roztomilá mláďátka. Ale nad tímhle doporučeným videem jsem se trochu zarazila - jako že místo "haf" ten pes štěká "hvæt"?

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jsem trochu, jen trochu unavená. Připravím maso, prkýnko, nůž, přivolám kočku, kočka zírá na prkýnko a nehýbe se, protože jí úhledně krajím okurku.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Běžně zavírám záchod víkem, takže při příchodu na onu místnost nastává automatická akce: zvednout dekl - sednout - vykonat.

Akorát že návštěva po sobě ten hajzl nezavřela. Takže jsem automaticky přišla, zvedla prkýnko, sedla... A málem dostala infarkt, protože jednak porculán studí, a jednak jsem se málem propadla někam do hlubin hlubších, než můj sklep.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Kazdy den mi neco v mori okusuje achillovky. Obe. Cim vic kopu, abych se toho zbavila, tim vic se to tam hemzi.
    Ano, každý den nosim ty same boty do vody s utahovacimi snorkami vzadu na kotniku.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Chcete porodit? Vstupte!
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    ETERNITY: Já zažil průšvih, kdy během telekonference s promítáním obrazovky dotyčnému v rohu naskočila notifikace emailu, ze které bylo vidět "Ahoj miláčku, kdy přijdeš domů? Moc se na tebe těším!"
    Akorát odesilatelka nebyla manželkou, nýbrž podřízenou...
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    2h v pytli kvuli zmikroskopovani, slozeni a uprave velkyho vzorku ktery uz ma hotovy. No tak tady ji mate, Helobdella stagnalis z Hrbackovych tuni.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    ETERNITY: To je přesně ono.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ETERNITY: chvilku jsem přemýšlel, kde Landa zpíval o tom, že by chtěl masírovat. No, pak mi to došlo.
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Si říkám...to je teda důvod skočit s děckama z Macochy, že jako nechtěl nikdo bránit Putina.. :-D

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ja Landu nijak nemusim. Ale jeho starsi veci jeste jo. A kdyz hraje radio, tak stejne neresite, co zrovna hraje.
    Jenze nektere veci tak nejak tahnou, treba zarvat si: my chcem masirovat!!
    Akorat bych se priste mohla mutnout v meetingu. Cesi se dusi smichy, zahranicni nastesti nerozumi.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: náhraní cukry aleias polyoly. Jendou nám poměrně malý balíček zdravých medvídků přišel jako dárek k nákupu. Bezva věc. Fitness to bylo, ale trochu jinak.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    OMNIHASH: no to je jiny vzum:) Pamatuju si nejakou kauzu, kde medvidci bez cukru (nebo vegansky? Byly proste jiny) zpusobovaly urputny prujmy.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NAMATHUR: nebo s aspartanem, to je pak úplně jiný vžum!

The Reviews For These Sugar-Free Gummy Bears Will Have You In Tears Laughing
    https://www.sunnyskyz.com/blog/2755/The-Reviews-For-These-Sugar-Free-Gummy-Bears-Will-Have-You-In-Tears-Laughing
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Nejsem na to hrdá:
    rutinně vystupuju z busu a jdu do práce (5x týdne to samé). Periferně vidím, že u tříděného odpadu jsou u kontejnerů úplně super rámy se síťovinou!!
    1. myšlenka: nutně musíme mít na sušení bylin na půdě!!
    2. myšlenka: kua, jak to nacpeme do auta?
    3. myšlenka: ty vole! To je plot kolem konťáků!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam