• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Dnes rano ma prekvapila doma reklamna nalepka u isticov. Na to, ze okolo nej chodim uz 11 rokov, som ju doteraz zda sa vobec nevidela. Dokonca som aj rozmyslala, ci mi ju tam nemohol niekto dat nedavno, ale nikto zatial vnutri v byte s elektrinou nic nerobil. A to som prve roky, kym som sa naucila, ze nejake veci nemozem pustat dokopy, tie istice nahadzovala kludne par krat za tyzden. Fakt slepa. :)
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Zapomnela jsem prihlasovaci udaje do IS. Abych si mohla pozadat o reset, musim do helpdesku. No a hadejte co? Zapomnela jsem prihlasovaci udaje do helpdesku. Ale jinak me maj na IT pry radi.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: přesně! nejenže máme držet mimina na klíně, ale ještě k tomu i panely v trupu? :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ATUARFIK: dtto!!! taky jsem na to koukala a říkám si, sakra, co už by po těch chuděrách matkách všechno nechtěli... 😅
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Matky, které měly držet panel v trupu letadla, chyběly."
    To uvědomění, že nejde o rodičky, mi trvalo déle, než bych chtěla veřejně přiznat.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Kolegyně z Ukrajiny, taková ochotná a pracovitá, si nalila dezinfekci a jala se stříkat a utírat celé oddělení. Všichni z toho slzeli jako králíci. Tak jsem se podíval na obal, jestli se to nemá nějak ředit. Píše se tam 2%.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Něco si pouštím, sluchátka v uších… Sotva to slyším, zesílím, ne, nezesílím, hlasitost je na maximu…? Aha, něco si pouštím, špunty v uších…
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    QUANTI: Ariana na xanaxu.
    Byla to spravna odpoved, nebo to neco vypovida o mem rozpolozeni?:)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Som u nasich na Slovensku, je to teraz kapanek narocne a tak sme sa s mamou dohodli, ze si na rano budik nastavime obe. Pre istotu.

Akurat teda ten, co ma budi normalne rano svetlom v Prahe, mi takto na dialku asi uplne nepomoze.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ATUARFIK: Dášenka měla alespoň bačkůrky :-) ale taky jsem si na to vzpomněl :-)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Odvezl jsem děti k tchýni a zjistil, že jsem tomu jednomu nedal boty...že šel z bytu v do auta 100 metrů od baráku v ponožkách jsem si nevšiml ani když jsem ho zapínal do autosedačky...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Nikoli moje, ale patri sem!

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Projíždím na eBay americký skautský čutory a už dobrou půlhodinu se divím, proč jsou tak mrňavý. Všechny maj necelejch 7 cm v průměru, vždyť se do toho nemůže vejít skoro žádná voda... A pak mi to docvaklo! :D

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Mládě hrošíka liberijského exploduje ve Dvoře Králové....

Mládě hrošíka liberijského objevuje expozici ve Dvoře Králové. Poprvé vyzkouší bazén
    BAAL
    BAAL --- ---
    CASTROL: Vizovej dotaznik s otazkou: byla jste nekdy clenem teroristicke organizace?, musel byt supr:-)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    BAAL: pracovala jsem pár let v české neziskovce Aisis. A když jsme domlouvali stáže Anglii na školách, bývalo z toho v době slávy jisté teroristické organizace dost velké zděšení a odmítali nás vzít k sobě do školy...
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    Ledecká stále komplikuje dopravu? Wtf?

Jo aha ledovka.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ATUARFIK: nice! :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KID_MCHUTT: Je tady i s tátou.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam