• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    ELIZHANNAH: Jo, docela casto si nevybavuju, v jakem jazyce jsem co cetla nebo videla :-) pry je to pozitivni deviace :-)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Dívala jsem se s dcerou na nějaké její oblíbené youtubery. Najednou mě napadne: „Proč zničehonic začali mluvit anglicky?“ Dcera: „Mami! Ale oni mluví anglicky celou dobu!“ No tak jo. Ale nebudu to brát úplně jako error, ale jako známku, že jsem na tom s angličtinou docela dobře, protože jsem jim celou dobu rozuměla, jako by mluvili... česky :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    QUANTI: :D tak tohle je dobré. Nejen, že jsem to četla v tom, co píšeš ty, ale následně jsem tu benzínku viděla i v tom textu v obrázku. Dvakrát jsem to přečetla, pokaždé to byla benzínka. Tzn. jsem nechápala, co je tu směšného, kromě teda té myšlenky o léčivosti benzínky...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    GENEVIEVE: Kupodivu není 😂

A tohle teda taky typický 🤦🏼‍♀️ "jak jako pod benzínkou!'

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    QUANTI: to zní jako Brno :-D
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Včera byl zvláštní den.
    1. Vyrazila jsem s dcerou do volnočasového areálu cca 20km od našeho domu. Nikdy jsme tam nebyly, těšila jsem se zejména na dětské hřiště v areálu. Hřiště bylo ovšem dočasně uzavřeno z důvodu nějakého postřiku..
    2. Spadly mi klíče do výtahové šachty. Naštěstí tady byl technik cca za 15 minut.. Jen jak jsem byla ve stresu, tak jsem s dcerou v kočárku šla čekat ven a zavřela jsem vchodové dveře (klíče v šachtě, musela jsem zvonit na všechny sousedy, aby nám otevřeli bzučákem dveře).
    3. Zapomněla jsem na večerní procházku vzít pláštěnku na kočár. A přišla šílená bouřka. My s přítelem promokli na kost, dcera měla naštěstí softshellový fusak, tak měla jen lehce mokré nohy.
    Takže parádní den, moje dva errory a jedna náhoda..
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Domluvila jsem se s muzem, ze mi prijede vytahnout pracku, az dopere.
    Prisla sms od pracky, ze doprala, takze obratem pisu, ze doprala.
    Nic.
    Mas cas na tu pracku?
    Nic.
    Muzes mi prosim prosim prosim pomoct s tou prackou??
    Nic.
    Tak si hrkni! Poprosim souseda!

Vecer jde muz kolem, stavi se, ja na nej z poslednich sil vyjedu, ze mi i ty majtky musi veset soused...
    No... nemusel by, kdybych o tom, ze pracka doprala, neinformovala zpatky na stejne cislo pracku. Rikam si, jestli odpovedi na automaticke sms nekdo cte. Musel by se docela dobre bavit.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Harmonogram cyklistické deratizace na stránkách naší MČ... Chudáci cyklisti!
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    PIKKMA: a tak oni jsou tak trošku mimozemšťani...
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    27.6. den památky obětí kosmického režimu
    ALEA
    ALEA --- ---
    Věděla jsem, že u doktora budu celkem dlouho čekat, tak jsem si chtěla vzít pití.
    Láhev doma jsem nechala ležet na stole...
    Nevadí, pro jednou nebudu eko a koupím si vodu v láhvi.
    Nevím, jak se mi to povedlo, ale až k doktoru jsem ji nedonesla.

Hm... Jak to tak píšu, už vím, kde asi skončila...
    Potkala jsem cestou velmi velmi přítulného psíka a trval na tom, že na drbání se používají obě ruce...
    Ok... To za to asi stálo...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    DELIRIUM: Chvilu som rozmyslala, co za skratka hubu je ten trs a ze to bude o nejakych divnych ajtakoch. :D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Jak jsme se prestehovali na male mesto, vidam tu spoustu zahadnych napisu...dnes treba "kukuřice pro nosnice" a muj mozek si predstavil, ze nosnice = nejaka kost v nose, nechapala jsem proste. A kdykoli jdu kolem samosky, kde je na ceduli "Vážená bryndza", rikam si pro sebe "Dobry den, vazena bryndzo!"
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    DELIRIUM: četla jsem Už fakt potřebuju pizzu.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    A před chvílí, že mongolové varovali před silnými bourkami.
    Už fakt potřebuju pauzu.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Největší orgasmus na světě je trs hub. WTF?
    Největší organismus...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: no teď jsme jeli z expedice se studenty třídní zpáteční lístek pro všchn sice koupil, ale na stejný den jako jsme jeli tam... Erorr za 5000... Ale nechat to na rodičích třicetinásobně zvyšuje riziko podobných radstí.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CASTROL: jakože škola vsadí na to, že každému dítěti koupí jízdenku rodiče a to správně? dobrý error :D
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    varim si kafe a rikam si, ze bych si mozna mela udelat i nejaky normalni piti. mozek rika "ok, to je rozumnej napad. pridame jupika" a ja ho leju do toho kafe..
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dneska jsem se vzbudila v půl páté ráno - mozek mi připomněl, že moje dítě jede ráno do Prahy na výlet a má koupenou jízdenku jen na cestu tam ale ne zpátky....byla jsem přesvědčená o tom, že instrukce na nákup zpáteční jízdenky jsem ze školy neobdržela a živě jsem si představovala, jak 29 dětí z Frýdlantu trčí večer na Černém Mostě, protože busy bývají dost plné. no co vám budu povídat, instrukce v bakalářích byly, ale maminka je nečetla. Chytla jsem jeden z posledních lístků
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam