• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Čtu si na wikipedii. "Starokatolické církve v jednotlivých zemích jsou autofekální." Následovalo zamyšlení, jestli by právě odsud nemohlo pocházet rčení "srát si do vlastního hnízda", a posléze zjištění, že neznám slovo "autokefální".
    FAT
    FAT --- ---
    Včera jsem si koupil dva sáčky zeleného čaje do práce. 2x250 g. Dal jsem si je do batohu. A někde jsem je vyndal. Doma nejsou nikde, v batohu taky ne. V práci.jaem.jw dneska nevyndával...
    Někde se vznáší půl kila čaje...
    😳
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Právě jsem šla po ulici, ve sluchátkach Pána prstenů, na mobilu čtu nějaký milý věci co se staly lidem na internetu a najednou se zastavím a nahlas prohlásím "co to dělám?"

Wtf? Proč jsem to řekla? Myslela jsem, že někam jdu a vím co dělám, ale teď budu asi celý večer přemýšlet, co to vlastně dělám :-D
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Tenhle neni muj, ale je podarenej.

Policejni hlidka pri namatkove kontrole zastavila kolegu a zatimco ukazoval vsechno potrebne, prohnalo se kolem jine auto, ktere o par metru dal narazilo do svodidel.
    Nez se policajti rozbehli k nehode, sykli na kolegu: “Vsechno v poradku, jedte.” Tak rychle nasedl a jel, jak pravil, nez na nem neco najdou. Vecer u nej zvonila policejni hlidka: “Vy jste nam zcizil vozidlo!”
    Policajti meli jedno klasicke a jedno neoznacene, jako na potvoru stejne, jako mel kolega. Bylo odemcene, starer bez klicku a on se snazil rychle zmizet.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Hodinu pred odchodom z prace som dala nabit tel, aby som potom mohla vyrazit na dlhsie nakupy a neponahlat sa domov. Dopracujem, idem balit a zistim, ze som tu nabijacku omylom strcila do notebooku a chudak mobil uz takmer chcipa. Takze tu teraz cakam dalsiu hodinu uplne zbytocne navyse. A este zda sa kvoli tomu aj zmoknem.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ILTU: Frederyk.

ILTU
    ILTU --- ---
    ATUARFIK: Asi jsem taky v erroru?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Z Psího detektiva: "Ahoj našla se nádherná kočka v Chopinově." Chopinov, o téhle obci jsem ještě neslyšela. Kdepak to asi je? Asi někde u Prahy, když říkají, že tu kočku předali pražské městské policii.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    PAKOBYLKA_: Žehlím, žehlím... a najednou škrobím!
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    TRISSIE: A kdyz to divne smrdelo pri zehleni satu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PAKOBYLKA_: a zjistilas to hned, nebo až když sis nacukřila halenku?
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Achjo. Nalila jsem si do zehlicky mineralku. Sladkou.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ked niekde prestupujete z rychliku na osobak, co jazdi raz za 2 hodiny, je vhodne ho trafit. Ja som veselo nakracala do rychliku smerom naspat. Nastastie mi ten vlak prisiel divny a este som stihla v poslednej chvili prebehnut. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BERUSKA_CA: Do živého vysílání? Bude z tebe legenda :D
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA: Horsi. Zahulakala jsem do radia ze mijim srani u Ceske Lipy.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MAR_TINA: ale tam je taky hezky!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: skončila jsi v Srní na Šumavě?
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Srní u České Lípy se to jmenuje!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    o víkendu jsem šlápla na vosu a mám pořád napuchlou nohu.
    včera jsem si chtěla koupit nové sandály a teprve u čtvrtého páru vráceného s tím, že mi to blbě sedí přes nárt, mě napadlo, že by třeba bylo lepší si to zkoušet na té zdravé noze :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam