• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    TRISSIE: jo, tohle měla naše bývalá sousedka s jejich leonbergerem, ten když se přes ulici rozběhl pozdravit s naším vořechem, tak za ním vlála jak vlajka :-))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAPINA: navic znam dvojice panicka-pes, co jsou stejna vahova kategorie - kdyz sla nase 160cm/55kg sousedka ven s jejich dogou, tak zalezelo jen na nalade psa, kdo venci koho :-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ILTU: No, ta úvaha s váhou není úplně správná (psům se dávkuje jinak, takže často berou stejné dávky jako lidi), ale v tomhle případě fakt dobrý, jí se ten den mohla trošku motat hlava, ale psovi to bylo jedno :o)
    ILTU
    ILTU --- ---
    TAPINA: Asi dobrý, ne? Jí vzhledem k váze psa a člověka to nejspíš nic nedělalo a pes byl v pohodě ;-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    AXTHEB: No mně jednou reálně volala klientka, jak moc je problém (na jednu nebo druhou stranu), že sezobla psí lék na srdce a psovi dala svůj Lexaurin.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Já jsem dneska ráno významně držel v ruce psí antibiotika. Nakonec jsem to zvládl nesníst.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    Chtěla jsem si dát trochu soli na salát. Otevřela jsem slánku a celý obsah jsem hrkla do toho talíře. Nechápu. Proč toto?
    ALEA
    ALEA --- ---
    Teď fakt přemýšlím, co jsem myslela, že se stane...

Beru několik léků a dva z toho, co beru ráno, jsou kapsle.
    Jsem zvědavá, tak jsem zkusila jednu tu kapsli otevřít. Byly v ní menší tablety. Cool. Zavřela jsem, snědla, pohoda.
    Pak mě napadlo, co je asi v druhé kapsli...
    Byla plná jemného prášku. A to tak, že i při opatrném otevření se trošku vysypalo.
    Já zpanikařila a spolkla zbytek aniž bych se pokoušela to opět zavřít.
    Něco tak hnusného jsem už dlouho nejedla. Navíc se ten prášek chytal uvnitř úst a ta chuť nešla přebít, a to ani po důkladném čištění zubů, ústní vodě... A pořád to cítím i v krku...

Mamka se mě vždycky ptala (a pořád to občas dělá), jestli jsem normální... No... Nejsem...
    ISCH
    ISCH --- ---
    Čumím z okýnka v tramvaji.
    Najednou jde kolem týpek a má rozmazanej xicht - jako když v dokumentech rozostřujou detaily kvůli anonymizaci.
    První myšlenka "na jakej dokument to koukám?!" byla nahrazena "debile, chce jen zůstat anonymní ve městě!".

Ehm.
    Opatlaný okno se to jmenuje.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    THEPRESIDENT: :))))) Tak moc neměnný můj obor není.
    THEPRESIDENT
    THEPRESIDENT --- ---
    MAR_TINA: Statni sprava? :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Právě jsem se překoukla o století a koupila data z geologického archivu z roku 1897. No, použiju, naštěstí v pracuji v oboru, kde i tisíciletí není zásadní číslo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LOVE_DALI: Slámku nebo slánku?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    za normálních okolností nosím kontaktní čočky a přes ně sluneční brýle, které si ve stínu/vevnitř navyklým pohybem zvednu do vlasů.
    kvůli nachlazení a podrážděným očím ovšem dneska mám brýle dioptrické.

to byste nevěřili, kolikrát za den se člověk dokáže vyděsit, že se svět najednou celej rozmazal! :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    E2E4: to není přidaná sůl, to je přirozeně obsažená v mléce. Stejný obsah soli máš i v jogurtu.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Dosť ma zarazila veľkosť a váha balíka, v ktorom boli objednané nielen ryžové vločky. To, že som ich kupovala pár kilo, hlava úplne vytesnila pri predstave tých malých ľahkých kúskov.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SPIKE411: No jo, já si nevšimla a čekala, že si chtěl dát bílý jogurt :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Ono asi taky člověk čeká, že ten ochucený jogurt bude sladký.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    NELLAS: taky jsem se divil. ne vždy, ale v tomhle případě 0.1g.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    E2E4: To je zvláštní, to jsem ještě nepotkala :)
    A to obvykle studuju složení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam