• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    MONIOUS: Tak jsem za úplnýho blbce 😎 naše trouba to umí taky 🤦‍♀️ tak to mám celkem čtyři body, ne?

1. nenastavím troubu, páč nevím, že to jde
    2. nepřečtu si návod, 20min na 180^C - dávám lososa zároveň s koulema na 210^C
    3. po skoro půlhodině se jdu hrabat v koši
    4. dávám na Nyx nesrozumitelné fotky

🙈😂😂😂
    NVT
    NVT --- ---
    VELCORO: Jestli skoro, tak to nebudeš ty. Škoda, skoro se mi zdálo, že jsem viděl geny po mamince. Ale děkuju za odpověď.
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    NVT: Ztracenej jsem a rocnik jsi taky skoro trefil)
    NVT
    NVT --- ---
    VELCORO: To je nádherně zlý! Nejsi můj ztracený syn, ročník 1991?
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    LAMIE: mne to teda vubec nedoslo, a navic moje trouba ukazuje zbejvajici cas, nikoli cas, kterej ubehl, takze ani nemohlo :p
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    AXTHEB: Jídlo v troubě 25 minut a já lezu do koše pro návod, kdy to mám vyndat …, měla jsem dojem, že toto “už zase” bude zřejmé 🙈
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Kráva je uvnitř

GURBON
    GURBON --- ---
    Slyším ze spotify reklamu na Jupík Sparky a přemýšlím jak asi chutná Jupík s párky :D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LAMIE: Tady mi asi chybí komentář s elektronickou tužkou ;)
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    ALEA: Tohle jsem kdysi zkousel na lidi co ode me odjizdeli z navstevy, ze si tu nechali mobil. Jedna se uz vracela.
    JFM
    JFM --- ---
    Milton zabíjel a ničil. Největší škody napáchala tornáda
    Napoprvé jsem četl Miloš
    A říkal jsem si, rád ho nemám, ale tohle už je příliš...
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    KOVOVAMINCE: Luminaly??? (dozvuky studia programu T4)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DRAGON: třetí sluneční bouře dopadjící na Zemi za posedních 7 dní :-D
    AIST
    AIST --- ---
    Při žvejkání žvejkačky jsem se dneska kousnul do špičky jazyku až mi tekla krev...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Co je dnes za den?
    Sůl do čaje day..
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    sedim za stolem, otevru si lahev s pitim, neco me zaujme na strane ty lahve tak ji natocim... a pulku si ji vyleju do klina.
    mozku, kde jsi??
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Deset dní na dovolený jsem teď žila převážně venku/na zahradě, takže kdykoliv mi něco ze stromu spadlo do čaje, prostě jsem to chrstla přes rameno do záhonu a překládala/četla si dál. Dneska ráno online meet, všimnu si, že v kafi chumel kočičích chlupů... No, nešlo to kafe na světlý koberec, v poslední vteřině ne, ale jen proto, že druhá strana se na mě přes kameru hodně divně zatvářila, když jsem hrnek začala zvedat směrem daleko od úst.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    "Nejkrásnější české terminály: 6 tipů, kde se prohřát nejen na podzim a v zimě"
    Že by byl z letiště nějakej extra výhled na podzimní krajinu? Snad nějaký nádráží... To je stejně nějaký divný...

TERMÁLY!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam