• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    …děkuji za znásilnění podkladů.

ZASLÁNÍ! Zaslání podkladů. I když mě ta práce občas mrdá, tak podklady se zasílají.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Zhasla jsem si sirku v čerstvě uvařeném kafi. Asi bych si měla odnášet ty hrnky z pracovny, co.
    ALEA
    ALEA --- ---
    To byl kvalitní den...
    Zakončila jen to večer, kdy jsem si připravila nabíječky.
    Zapojila jsem tablet do jeho specifické nabíječky a řešila, jestli dám koncovku na mobil, nebo zapojim kabel na hodinky, obojí bylo na 30%...
    Až ráno jsem zjistila, že se ten mobil vůbec nenabil, přestože kabel byl zapojen... Protože nebyl zapojen do toho mobilu...
    GURBON
    GURBON --- ---
    Cesar salát s placentou??! uff pancettou
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Diaries! Developer diaries jsou to! Nikoli developer diapers, i když ve finiši projektu to taky dává smysl.

ne, diarrhea to taky není, mozku chorej
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Prostě Polypoly... Ale oni už si to zakázali :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Polymono?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ELLIE: S omluvou za odpověď, neudržím se: mormonská varianta by tam neměla to "mono", byla by to Polygamy - Spasitelství.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Dotaz v deskovkové skupině na Facebooku:
    "Pořídili jsme si Monopoly - Spasitelství..."
    WTF, America?? WTF? Je to mormonská varianta z Utahu?

Stavitelství, pochopitelně 🤦🏻‍♀️
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Rozmrazovala jsem si chleba v troube

ILTU
    ILTU --- ---
    ALEA: Já tě TAK chápu.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Já jsem občas taková lama...
    Zabalím si háčkování, tablet, nabíječky... Mám s sebou kafe, vodu, vyšívání i pitomou svítící lupu... Stihla jsem si ráno i umýt vlasy. A dorazila k autobusu s deseti minutovou rezervou.

Ale vzala jsem si peněženky? Ne. A i když jsem cestu, co mi normálně v jednom směru trvá 15 minut, stihla pak obousměrně za 16, stejně mi ujela i další možnost spojení, takže stejně dojedu pozdě... Jej... A běhám tu sem tam a čekám na další už tak dlouho, že mi i pod čepicí začínají mrznout uši...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    PISKVOR: Já jsem hodně dlouho přemýšlela, jak mohou mít dvě země stejnou hymnu. A pak jsem si řekla, nojo, Dánsko, Sjaeland, Zéland, tam bude nějaká souvislost.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PISKVOR: Já taky. Je to blbě formulované.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    V první chvíli jsem to přečetl tak, že mají dvě hymny, *společně*
    Centrála pro rovnoměrnou distribuci mírně zajímavých faktů
    https://www.nyx.cz/discussion/272546/id/57244980
    STRAZCEMAJAKU
    STRAZCEMAJAKU --- ---
    Nevím, zda to patří sem, ale jistá chyba v mozku to bude, takže sem s tím. Chci si ušít nový potah na podsedák na židli. Probírám se spoustou látek, kterou mám nasyslenou doma a vše co vezmu do ruky, buďto to není ono, nebo je toho škoda. 🤦‍♀️
    ISCH
    ISCH --- ---
    To tak hezky třídíte odpad a pak jdete vynést plasty a směs. A zamyslíte se...
    Kontejner na směs máme hlubokej a byl práznej, na hlubinnej ponor nemám náladu.

Snad to vyjde příště.
    MARI
    MARI --- ---
    Chtěla jsem si koupit tílko ve stejném střihu, jako jsem měla kojící, ale jakožto již nekojící, chtěla jsem nekojící (bez odepínatelných ramínek). Jinak mi ten střih seděl. Takže jsem našla dvě krásná tílka na eshopu, objednala je a když přišly, tak jsem zjistila, že jsem si koupila dvě kojící tílka. Jo, je to téměř stejný střih, jako ty kojící, co jsem měla.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Měl jsem na počítači hru. Chodila, jak měla.

Pak mi na monitoru vyskočilo okno od softwaru grafiky: "Chcete tuto hru optimalizovat?"

Klikl jsem na "Ano".

Teď je o čtyři hodiny později. Stále ještě se snažím to uvést do původního stavu.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Kojoti! Mně to bylo divný.

Také kojoti umí dělat psí oči. Psovité šelmy je používaly dřív, než přišel člověk • mujRozhlas
    https://www.mujrozhlas.cz/laborator/take-kojoti-umi-delat-psi-oci-psovite-selmy-je-pouzivaly-driv-nez-prisel-clovek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam