• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ILTU
    ILTU --- ---
    NELLAS: Ano, rovněž mě napadla Zeměplocha :-)
    Ale on byl autor asi čitelný...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALDARION: To zní spíš jako něco o trpaslících ze Zeměplochy. Piva zůstala nedopitá, protože se pohádali, jestli je ve třetí sloce pijácké písně Zlato, zlato, zlato nebo Zlato, zlatoo, zlato, a začali po sobě vrhat bojové pečivo.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Prave jsem prosel okolo chlapika, co si v metru cte Nedopita piva.
    Mne teda vzdycky potesi, kdyz vidim jak si nekdo cte neco od Tolkiena, treba UNFINISHED (T)ALES. Ale ted sedim a porad nedokazu nepremyslet, jaky by takovy Nedopity piva byly a o cem a jestli by v nich taky byli hobiti, nebo aspon trpaslici... Predstava bude asi utkvela. Mozna bych nel nekoho na Fenixconu opit a presvedcit, at na to tema napise aspon povidku...
    Co nedokaze prst drzeny pres nadpis. :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    [PREKOTKA @ Samomluva ... vylití duše a mozku]
    Četla jsem pomočit a nepřišlo mi to divný.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    co jsou sakra kondenzační sudičky a proč se jejich výkon udává ve kWh?? (E2E4)
    ILTU
    ILTU --- ---
    STRAZCEMAJAKU: I my :-)
    STRAZCEMAJAKU
    STRAZCEMAJAKU --- ---
    TRISSIE: My taky měly, když byla dcerka malá. :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    máme krásný barevný velký tašky na tříděnej odpad. že jsem si tenhle týden nachystala na odvezení plasty do modré a papír do žluté, to není nic neobvyklého, to se mi občas povede. ale že jsem pak tu žlutou s papírama vysypala do žlutého kontejneru, aniž bych se nad tím zamyslela... no byl pak na mě moc krásný pohled, když jsem ty kartony z toho tahala, abych aspoň něco zachránila!
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ISCH: To je obchod s použitými rovnátky, že jo.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: No jistě, jen jim vypadlo ł.
    W Razorsławi każdy chciał by żyć!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Hm, Razorsaw, asi nějaké malé polské město, které se proslavilo výrobou nářadí, nebo co to v tom obalu je.

DRAGON
    DRAGON --- ---
    čtu si že martina dává prát červené, si říkám, že to musí úplně zničit chuť. Pak mi to došlo: měl bych přestat pít.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    dávám prát červené a tak ještě koukám po bytě, co ještě špinavého a červeného kde leží / visí. Červená mísa od brambor... no tak ne, před pračkou jsem se zarazila :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUARATH: a ořezaný štětce máte? my jo :-)
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    TRISSIE: to je jeste v pohode, ja nadavno v podobne situaci orezal propisku...nepomohlo to...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Dávat dětem tablety v hospodě" - chvíli jsem si lámala hlavu, proč někomu vadí, když lidé podávají dětem léky na veřejnosti.
    [ENDER @ Co vas sere??? Kdo vas sere ??? Aneb...1) ja 2) ja 3) ja 4) ti ostatni]

Jinak tedy s pisatelem souhlasím.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Okamžitý blicí efekt.
    Co to proboha je za reklamu? Nějaká hrozná horská dráha?
    Bělicí!
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Internetová reklama: "...zakladatelka studia Jógovna Šárka Vojáčková..."
    Já: Jméno po otci se přece píše mezi křestním a příjmením, takže nemělo by to být správně Šárka Jógovna Vojáčková?
    ALEA
    ALEA --- ---
    SHARKIE: moje také. Ale prostě neposunuly se samy :-D musela jsem si vzpomenout a sama to iniciovat.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    LIMETA: ano. To jsem chtěl napsat. Lepší by byl kurz sebeobrany
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam