• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRISSIE: Jestli myslíš ty plavky: vezl jsem dítě na nějakou akci do sousední vsi. Vyložil jsem ho na místě a vracim se stejnou cestou. Na jedný křizovatce jsem si všimnul černýho hadru doslova uprostřed mezi jízdními pruhy, ale člověk potká věcí. Při parkování doma jsem si vzpomněl, že jsem měl na — slovy níže kolegy — hagusu pověšený plavky. První myšlenka: to jsem ale blbec. Druhá myšlenka: černej hadr? Tak jsem vyrazil na dotčené místo, long story short, značku Arena můžu doporučit, dodnes v nich chodím plavat.
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRISSIE: Já tuším :-(
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CROSS: pak sis vzpomněl, nebo pak to vzdal? :-)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Doplnam si konecne do kalendara vacsie udalosti, aby som si nerobila kolizie. A uplne som sa vydesila, ze som zabudla na lednove kina a ze som o ne prisla. Tak mi doslo, ze je este len prosinec.
    ILTU
    ILTU --- ---
    SEDELAVLOKALE: Páč jsi byla už asi pátá husa, co na něj gestikulova ;-)
    Aneb komu není rady...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Ja jsem jednou na parkovisti mavala na ridice auta s nakupem na strese a rukama naznacovala, ze ma tasku na strese. Ukazal na me fakace a jel dal, blbec :D
    MCD
    MCD --- ---
    CROSS: Památného večera 8.10.2021 jsem vezl peněženku na střeše necelých 11km, patrně se přitulila k hagusu. Jel jsem z Nového města na Moravě a poctivý nálezce ji našel kousek před Žďárem nad Sázavou. Taky jsem ze sebe měl velikou radost :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Nedávej ten (termo)hrnek s kafem na auto, nebo ho tam zapomeneš! Ale vždyť jenom posadim do auta dítě… Vydržel vycouvání z garáže a asi 50 metrů.

(Plavky jsem svého času dovezl kilometr a půl, než uletěly.)
    KATIA
    KATIA --- ---
    TAPINA: samozřejmě, že je to celkem běžný a v zásadě dost efektivní. Jen to v dost rodinách dělá furt jedna osoba a nikdo ji nevystřídá. Za mě lepší, když má člověk v běžném provozu zastupitelnost, ale u dětí se mi toho taky dost blbě dosahuje....
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KATIA: Já po nich fakt nechci, aby si každej nosili svoje prádlo z pračky. Že se pere hromadně, to snad není až takový unikát,pak to vyndám, roztřídím podle vlastníků a vyhlásím "nástup na úklid prádla".
    KATIA
    KATIA --- ---
    TAPINA: starej dobrej trik ukázat se jako pako a pak těžit z toho, že to odmaká někdo druhej...
    DEAFINA
    DEAFINA --- ---
    TAPINA: Mám známou, která prala synovy ponožky zásadně v ruce, protože prý pračka takhle zašlapané ponožky vůbec nevypere. Ona ovšem neměla ty děti tři.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ANDREJKA: čivaví kakao je lahůdka, stejně jako cibetková káva 8)
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    Hřejivě bohatá hnědá jako pěna z kakaa čivavy.

Ježíši cože?!

Hřejivě bohatá hnědá jako pěna z kakaa či kávy.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    TAPINA: kříženci
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ATUARFIK: a nebo tři. ale jen jedna bude z toho páru, který tam dal!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TAPINA: Vsadím se, že kdyby člověk dal prát jeden jediný pár ponožek, tak po skončení z pračky vytáhne - single ponožku.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ATUARFIK: On by si byl a schopnej jít vyprat jeden pár, hele, některé činnosti se v rodinách centralizují z dobrých důvodů :o)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TAPINA: Takových písmenek na to, aby člověk řekl "mámo, ode dneška si ponožky budu prát a třídit sám". Přeložila jsi mu to tak, doufám. :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Aféra "černý Fily a bilý Pumy" u nás doma, začala stížností, ze jsem ZASE dala na synovu hromadu tátovy ponožky. "Vždyť jsi říkal, že Pumy jsou tvoje". "Bílý Pumy! Bílý Fily a bilý Pumy jsou moje, černý Fily jsou moje a černý Pumy jsou tátovo, to přece není tak složitý!" Nebylo. Do doby, kdy se na hromadě vypraného prádla objevily šedé Fily a oba dva na ně koukali jako na předmět mimozemského původu :D
    VIDA
    VIDA --- ---
    V kavárně sem si dala džus v láhvi a dali mi k němu skleničku, ať si naleju sama. Napadlo mě tu lahev otočit, aby se džus zamíchal. A ano, ta láhev byla otevřená. Zn. Sladký život
    STENNY
    STENNY --- ---
    "migrény jsou neskutečná alchymie, co jak a kdy nakombinovat, takže cokoli funguje, je dobrý, pokud to teda nezahrnuje pojídání srdcí čerstvě defibrilovaných panen."

Ty jo, to je teda hodně specifické. Proč panen? A proč defibrilovaných? To bude to srdce pak nějak lepší? Má to něco společného s Crhr2 proteinem?

Deflorovaných, kolego, deflorovaných.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam