• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KATIA: 2 hodiny jsem proseděl na Nyxu a whatsupu :D
    MONIOUS: Tak to se dozvím, až příští tejden, ale za mě to bylo OK. :)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    LOVE_DALI: tak co, jak to dopadlo? my sme tady vsichni napnuty jak ksandy :D
    KATIA
    KATIA --- ---
    LOVE_DALI: máš dvě hodiny, vyraž na nákupy :-D good luck
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Dnešek bude asi funny.
    Jel jsem na pohovor do Brna. Čekal jsem, že to bude zasekaný a ono ne.
    Tak mám 2h času.
    Na parkovišti jsem koupil parkovací lístek - pro jiné auto.
    Takže znovu a lépe.
    Čekám na lobby a až teď jsem si všiml, že místo kalhot k saku mám na sobě softshellový...

Tak snad aspoň ten pohovor dopadne :D.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    MAR_TINA: "Anna is Missing"))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DR_NIKITA: nedokážu najít jiný význam než anal
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    #AnnaIsMissing - můj mozek z toho udělal "anals missing"
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ERRTU: A teď si představ, že jsem se jednou v tmavé chodbě pokusila obout si kočku. Od té doby měla přezdívku Bačkora. Navíc to byla taková stará pohodářka, takže se nejdřív vůbec nepohnula ani neozvala 🤣
    ALEA
    ALEA --- ---
    ERRTU: dvoje tmavé boty u nás v předsíni chodím pravidelně kontrolovat, jestli jsou živé nebo ne. Zvlášť když je majitelé nechají jinde než předtím, vypadají v šeru stejně jako naše černá kočka.
    Černé čepici v kuchyni jsem už i vynadala, protože tam nemá co dělat... A fakt vypadala, jako když ta naše malá potvůrka leží a ignoruje moje řeči.
    Občas si dělám legraci, že to není, že by kolem chodila kočka s názorem. Kolem obchází fakt velký výrazný názor a občas s sebou vezme i zbytek té drobné sotva tříkilové kočky.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: já zas pravidelně vyháním z pohovky plyšovýho tygra, protože je podobně barevnej jako naše kočka.

serou na mě oba stejně.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ILTU: ale jo, jeste umi vyraz "pritel nejvernejsi", zalezi na plnosti misky.
    ILTU
    ILTU --- ---
    ERRTU: ... ne, že by jindy koukal jinak. 🤪
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    v noci jsem cestou ze záchoda v předsíni podrbal za ušima sedící... manželčiny boty.
    kocour čekající v obýváku na mě koukal doslova jak na uplného debila.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nové úkol od NATO: vyjednávání o tancích.... jakože tango, samba, rum... aha, těchhle tancích.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Můj mozek si interpretoval "nalezení" jako "vytvoření" a nepřekvapilo mě to.

NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    skvělý čaj, to nemohu říct

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Davaj časy!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SHARKIE: Vot, Krasnaja armija!🤭
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Normálne človek sundá staré hodinky a nahradí ich novými. Mne až teraz po 2 dňoch došlo, že mám na každej ruke jedny. Ešteže ich nemám viac. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TAPINA: Asi mu bylo zima na uši :)

Já jednou byla na šifrovačce po Praze a vystoupili jsme a že přejdeme a dorazíme k dalšímu stanovišti. Akorát mi přišlo, že se tramvaj zrovna rozjíždí, tak jsem prohlásila "čekej čekej čekej" směrem k účastníkům našeho týmu a dodala "za to to nestojí". Akorát jsem takhle zastavila členy soupeříícho týmu, které na mě pak zle zahlížely (asi že jsem je chtěla zabrzdit, abychom tam byli my dřív, protože se hrálo i na to, kdo pošle dřív heslo) :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    S naučenými věcmi ohledně psů (a dětí) bych tu měla dvě hezké příhody.
    Stála jsem na přechodu, blikla zelená, já řeknu "jdeme" a vyrazím. Lidi asi trošku koukali, protože jsem tam stála úplně sama.
    No a jednou jsem psovi místo vodítka zkusila venku v parku nasadit čepičku. Nevypadal, že by nějak zvlášť protestoval.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam