• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ANNIE: Příště mu řekni, že zvlášť. :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SALVATOR: Doporučuju. Chudák číšník v kavárně dneska chvíli vypadal, že mu bouchne hlava :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Fotím další data k objektu, který jsem fotil už včera, ale nonstop se mi kousala kamera. Ztratil jsem tak skoro hodinu a půl expozic. Po každém kousanci zaparkovat dalekohled, zavřít kopuli, restartovat komp protože si ascom drivery jinak říct nedaly i když jsem napájení kamery vypnul, znova otevřít kopuli, nasměrovat dalekohled, vychladit kameru, která se mezi tím zahřála a pokračovat. Na šlaktrefení. Dneska kupodivu zatím kamera funguje. Koukám na monitor a chci zaklepat na stůl, abych to nezakřikl, ale klepu jen velmi slabě a opatrně, aby to otřesy klepáním vyvolané nerozhodily.

Aby vzniklé otřesy nerozhodily snímání které řídím přes vzdálenou správu a je 30 km ode mě daleko :D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ANNIE: Nacvič s ním, že vytáhne kreditku a řekne: "zaplatím i za mámu" :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ANNIE: To je skvělý, to musím někdy vyzkoušet.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Kolikrát ještě vykolejím obsluhu v kavárně/restauraci, kam přijdu sama s tříletým dítětem a slavnostně při placení oznámím, že to bude dohromady…
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    DEADSLUT: A právě jsem zabloudila v mikině. Oblíkla jsem si ji kapucí dopředu a hanebně dlouho mi trvalo přijít na to, co se děje a proč nevidim. Nějak si nejsem jistá, jestli ta psychiatrička dělá dobře, když mě nechává bez medikace:D
    ILTU
    ILTU --- ---
    ERRTU: Normální běžné zkratkové slovo 😊
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    teda rozklíčovat co se ukrývá v receptu pod kryptických označením "1/4 prdopeč" mi trvalo až nezdravě dlouho. lidi, pište mezery do těch zkratek.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    To je tak, když se snažim dělat víc věcí naráz. Teď jsem se pokusila prádlo z pračky narvat do kočičí misky. Došlo mi to až ve chvíli, kdy se tam ten svetr fakt nevešel.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Výborný nápad, zaspať v kresle s hrnkom plným horúceho čaju v ruke. :D
    ALEA
    ALEA --- ---
    Zázvorový čaj je fajn, kolegyně mi přihodila trochu strouhaného zázvoru k pytlikovému zázvorovému čaji... Horký byl super...

Když si zbytky zázvoru v hrnku zalijete malinovkou, už to tak dobré není...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ELIZHANNAH: podvědomí je svině🤣
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Možná by pomohlo, kdybych děti neposílala po setmění neustále spat :)) Chci říct Mlč, řeknu Spi. Chci je sehnat k večeři, řeknu Pojďte už spát. Chci říct Už sis vyčistil zuby?, řeknu Už spíš? :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: Je bílej? Je. Tak je automaticky gadžovskej.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    když jsem na podruhe dočetl, že se jedná o bílý jogurt gazdovský a nikoliv bílý jogurt gadžovský, tak mi to přislo skoro škoda.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    DA_NIELA: Post Christmas Stress Syndrome...?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    RANDOM_NIGHT: když byl syn v 3.A, tak jsem se ho domáhala v družině pro 2.A (přes zvonek jsem požadovala Tondu). Tondu poslali, ale jiného a ještě k tomu čokoládového (mulat, nemyslím to zle)🤣 pro omluvu, bylo to září.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    RANDOM_NIGHT: hernička... tyjo v kombinaci s tim textem to vypadá jako nonstop bar, né jako dětská hernička. ;-)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Včera jsem si v herničce tak dlouho nemohla vzpomenout, jak se jmenuje dítě, se kterým jsem tam přišla, až paní za pultem začala nenápadně sahat po telefonu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam