• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: to nepotěší, ale I can give you a better one!

já jsem zablokovala mobilní bankovnictví nějakýmu cizímu člověkovi! protože jsem zadávala svoje správný heslo (dokonce jsem si ho šla i zkontrolovat do papírů!)... ke špatnýmu klientskýmu číslu.
    TABO
    TABO --- ---
    ERRTU: Podobny error se ted odehral u nas doma. Za tech cca 50let bychom si stejne nevzpomneli, tak jsme ho vymazali. :)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    ERRTU: Ehm, já kdysi na vysoké po probuzení zkoušela zapnout svoji Nokii 3310, kterou jsem měla na PIN. Když mi došla místa na displeji, uvědomila jsem si, že heslo do emailu (vyťukávala jsem písmenka jako bych psala SMSku) mi mobil neodemkne.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ERRTU: bud rad, ze se ti rovnou nesmazal... :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    právě jsem si zablokoval na deset minut telefon sveřepým trváním na tom, že se odemkne pinem do mobilního bankovnictví...
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Tyvole. Já a moje kafe.
    Tak dneska moka konvička obsahovala kávu, vodu i plamen, ale já na to zapomněla (Jak jako? Vždyť na to čekam od probuzení!) a vařila a vařila…
    Takže mam extra koncentrované ohořelé ristretto.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ERRTU: Mam doma stejny vynalez a nehodam s nim sa nevyhybam ani po 10+ rokoch. :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    z kategorie "furt dokola, hergot šuviks!"
    měli jsme vanovou bateri s přepínáním na sprchu tím klasickým pusť vodu+vytáni čudl=sprcha.
    pak se nějak rozhodla, že těsněj jenom looseři s kterýmžto názorem jsem se neztotožnili a došlo k výměně. nová baterie ma geniální featuru: nemá vytahovací čudl, ale přepínací páčku.

výhoda: na sprchu lze přepnout bez bežící vody nebo s minimálním čůrkem.
    nevýhoda: musí se samozřejmě přepnout ručně zpátky.

takže určitě uhodnete který debil si chce po ránu napustit vanu, nakloní se ke kohoutku, pustí vodu... a do týla mu ze sprchy chrstne proud ledové vody která zůstala v hadici.
    kolikrát sám sebe překvapím svoji bohatou slovní zásobou a kreativitou s jakou ty nadávky kombinuju.
    toto komické číslo předvádím v naší koupelně minimalně jednou za měsic, při zvýšeném zájmu publika i častěji.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Včera jsem si dělala noční svačinku. Nevzala jsem si ani talířek 🐽 Následně jsem v kuchyni zhasla světla a přesunula se do obýváku. Ještě jsem postrádala telefon, odložila jsem na stolek obložený chleba a šla ho hledat. Vrátila jsem se do šera obýváku, usedla do křesla a zakousla se do chleba. Chvilku jsem se divila, jak chleba chutná a že už je asi ztvrdlý. No rozkousala jsem ho, spolkla a až při třetím soustu mi došlo, že jsem ho ze stolu vzala s korkovým podtáckem. Takže jsem snědla kus podtácku, juch!
    Ten chleba jsem kupovala v Albertu poprvé a sám o sobě chutná velmi papírově a bez chuti, tak mi to asi nepřišlo.
    1KA
    1KA --- ---
    Teď jsem si vzpomněla na super error. Syn měl 15.2. Maturitak. Nějak žijeme, všechno se daří, synator přijde pár dní předem domu a připravuje nás na program maturitního plesu. Říkám mu, fajn, to ale stejně zapomenu, když to je za měsíc. Podívá se na mě jak na debila a rika: "mami, je to pozítří!!". Nevěřícně na něj zírám, bud mi nedošlo, že je už únor nebo jsem měla za to, že maturak je v březnu.
    ALEA
    ALEA --- ---
    DRAGON: já včera měla být na desátou v Praze i na Kladně, jedno doktor, druhé úřad. Schůzku v Praze jsem v kalendáři měla na 16 hodin a tak nejdřív den předem panikařila, když se mi přišla SMS připomínající úřad, pak se uklidnila, když v kalendáři to bylo jinak než v paměti a vypadalo to, že to půjde a pak mi přišla SMS od doktora...
    1KA
    1KA --- ---
    Ani ne error, ikdyz...obiram krůtí stehna a ochutnávam maso. Nějak mi nedošlo, kolik kostí a v jaké velikosti stehno má. Takže jsem, na poslední chvíli, přestala užírat a nakonec klukům na dvě porce zbylo. :-))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a aby toho nebylo dost, tak zazvoním na zvonek a říkám "dobrý den, jméno, jsem objednaný k panu doktorovi na preventivní prohlídku"
    Ozvalo se "jste si jist zvonkem?"
    Dnešek zatím slušný:)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DRAGON: já jsem prostornější, ale ne tolik :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAR_TINA: to dáš!! )
    ILTU
    ILTU --- ---
    DRAGON: Já takhle před lety, když jsme chvíli žili v Gdaňsku (v pronajatém 3+kk, se dvěma dětmi), pozvala dvě návštěvy na stejný prodloužený víkend. To byl teprv fofr nás všech 8 uložit ;-) A to překvapení, když se mužovi rodiče ubytovali a volali kamarádi, že jsou na nádraží!
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Čtu si tak Samomluvu od nejnovějších příspěvků k starším... Čtu nějaké to sdílení nadšení nad zimou a mrznutím... a pak čtu Proč jsem aspoň z půlky nepodědila takovou srst? a nepřijde mi na tom vůbec nic divného
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DRAGON: jo, 4. Března mám být na dvou místech 200 km od sebe
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Vůbec nevím, jak se mi to podařilo, ale i přestože používám diář a věci kontroluju, tak se mi podařilo domluvit si tři věci na dnešek na stejný čas. Jednu věc sem si napsal správně na dnešek, jednu na zítřek a jednu na příští čtvrtek. Nepříjemné zjištění, můj mozek si žije svým životem, nebere na mě ohledy..
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Ráno jsem si naložil do auta tašku s jídlem, čaj a říkám si, že tam ještě musím dát batoh s notebookem (tedy hlavním pracovním nástrojem). Z nějakého zvláštního důvodu, když jsem šel o pár minut později do auta, jsem si ten batoh nevzal a zjistil to až na parkovišti u kanceláře.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MORGYSZ: ja si dnes udelal tradicni horkou vodu s cukrem. caj je pro decka, poradny chlapy chlemtaj sladkou vrouci vodu!
    a dnesek bude vubec fajn, jsem dnes remote a asi deset minut jsem cekal nez mi prijde two-factor token do vpn... nojo, ale to bych nejdriv musel zapnout toho vpn klienta a napsat tam to heslo zejo...
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Pomáhá zapnout tu konvicu na vodu, pomáhá....
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PAKOBYLKA_: já se teda přiznávám že moke Sennheisery super blokujou vnější zvuky i vypnuté a já si ty špunty bez hudby dávám občas úmyslně. kupř když si v mhd čtu a přistoupí někdo s řvoucím dítětem, uknucenym štěnětem, nebo rozhulakana smečka turistů. ta sluchátka taky poměrně eliminují snahy lidí na mě mluvit.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    PAKOBYLKA_: jezis to znam. Dam si sluchatka, v hlave mi neco hraje, ale kdyz uz to jede treba popate dokola, zjistim, ze jsem si nic nepustila a fakt mi to hraje jen v hlave...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam