• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Malnutrice pro celou rodinu...
    ... matrace.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NOFNAK: v mailu mám svojí domácí, to pracuju pod svým jménem, a tu mě naučili už ve školce
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    MAR_TINA: Vždy, když píšu adresu chlebodárce, koukám na svůj podpis v mailu....
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MONIOUS: no jsem tam v kontaktech a zrovna volal otec, tak se ptám, proč jsem v jeho firmě v kontaktech...
    Ale myslí si to, už si to úplně nepamatuje. Pořád tajemství :D
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    MAR_TINA: tos ted nasla na strankach pri hledani adresy, ze jo :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: a tvl, já jsem asi jednatel :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pokaždé, když mám někam vyplnit adresy firmy, pod jejiž hlavičkou pracuju 15+let, hledám tuto na jejích webových stránkách, prostě si ji nepamatuju. Občas tam jezdím. Trasu znám, ale adresu nenapíšu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ILTU: původní plán byl přestoupit z 22 na 19 (u Kohinorky) a vzít to přes Nusle po povrchu - já při stejným časovým dojezdu radši koukám kolem sebe než do stěn tunelu (onehdá čtená kniha o požáru v pražském metru v tom taky hraje roli :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRISSIE: Je třeba se rozhodnout, zda jet na Pankrác či do Nuslí.
    A z Míráku se přes Karlák taky dá 🤪
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ATUARFIK: savage!! (ty, ne kolega :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ILTU: Sdíleli jsme s kolegou mrňavý kamrlík. Kolega telefonoval, já jsem se se sluchátky koukala na video. Video bylo blbě slyšet. Zvýšila jsem hlasitost. Kolega do telefonu taky zvýšil hlasitost. Tak jsem to vohulila ještě víc, naštvaná, že on tak bezohledně řve do telefonu, když vidí, že já se snažím něco poslouchat a už tak je to v těch sluchátkách blbě slyšet. Vohulení na obou stranách proběhlo asi ještě dvakrát, než jsem si všimla, že ta sluchátka samozřejmě nemám vůbec zapojená a chudák kolega přes moje řvoucí video vůbec nic neslyší.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Minulej tejden jsem se pokoušela dostat z Míráku na Pankrác. Ve dva různé dny. Jednou si popojela na Muzeum, abych si cestu zkrátila (ani ne), a jednou sedla do opačné tramvaje (na Karláku mi došlo, že tudy se Nuslí nejede).

Doufám, že brzo otevřou zpátky to metro, ty objížďky mi nesvědčí!
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Obléct si dvě ponožky na jednu nohu překvapivě nefunguje a na tu druhou končetinu pak je zima. Docela dlouho, než byla situace konečně správně dešifrována. Vyzkoušeno za vás a tento postup nemohu doporučit.
    Podle psychologického vyšetření prej jsem lucidní... no nevim, pane magistře, nevim.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NINGEN: nedavno jsem se zacetl v metru a misto na dejvicke jsem vystoupil na petrinach. vratil jsem se na dejvickou, vystoupil z metra... a vlez znova do smeru na petriny.
    ILTU
    ILTU --- ---
    CASTROL: Připomnělo mi to mé dvě kolegyně z nakladatelství.
    Jedna telefonovala a druhá si toho nevšimla a normálně s ní konverzovala. 😊
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Čau, řekl Mates, když jsem k němu přišla do pokoje. "čau", odpověděla jsem překvapeně. Je už večer a není důvod se tak vítat. Taky mě nevítal. Loučil se na discordu s Vítečkem.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Já po flašku s lístky v pátek, kdy už měli jenom drahé one tickets, jsem si koupila hezky s předstihem lístek zpátky a libovala si, jakmě to stálo málo peněz...až do chvíle, kdysi průvodčí řekl, že mám lístek na vlak, který už jel včera.
    NINGEN
    NINGEN --- ---
    Fakt by mě zajímalo, čím to je, že se člověku někdy tak zkratuje mozek...
    Nedávno se mi stal MHD error. Na zastávce, odkud obvykle odjíždí jen trolejbusy směrem ke mně domů, se mi podařilo nastoupit do spoje, který jako jediný jede přes řeku do úplně jiné části města. OK, stane se, došla jsem si hezkou 15minutovou procházkou zpět na původní zastávku a čekám znova na bus domů. Přijede, nastoupím a zrovna mi volá kamarádka, tak jí líčím, jak jsem marná a v tu chvíli zvednu oči, koukám na číslo busu a on je to znova ten špatnej!!! Kamarádku jsem pobavila, dala si to kolečko znovu a nakonec jsem zvládla dojet o hodinu později domů.
    Tento týden se mi podařilo zopakovat úplně stejný error znovu. To už jsem radši ani nikomu známému nevyprávěla...
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Mám tak laptop položený na stolku a rejdím prstem po touchpadu a myš se nehýbe. To je fakt divné, nemám v žádném portu nic zapojemého, chm...

No. jako kdyby po touchpadu, že.
    Kouknu a ruku mám odloženou na hladkém stolku s podobnou strukturou povrchu jak ten touchpade a klikám a klikám a stolek nic a nic... :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TAPINA: si piš, mluví o tom doteď. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam