• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    LOVE_DALI: Když svítí jasně měsíc, chodím zhasínat z ložnice na schody, které jsou osvětlené střešním oknem.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Jsem jeden z těch, co nerad nechává svítit zbytečně, takže hádejte, kdo šel zhasnout sluneční světlo v kuchyni?🤷
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    V77: Čafe :)))
    V77
    V77 --- ---
    Brzy rano varim caj, celou konev.
    V 9h potrebuju kafe, stavim opet varnou konvici. Sypu nescafe do hrnku.
    Voda vre, chvili cekam - 80stupnu, vime.
    Zalevam hrnek z vedlesojici konve s cajem, zjistuji, kdyz je ze tretiny plny Nescafe, preliteho studenym cajem :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: tak dneska mi moje klíčky v kapse nedovolily odjet obřím suv volvem...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Jezdim do prace vlakem, metrem, metrem a tramvaji. Pri cekani na tramvaj uz si vyndam z batohu zamestnaneckou karticku a cekam cekam. Dnes jsem po nastupu do tramvaje chtela nekde karticku pipnout a az kdyz jsem nenasla vhodny pristroj, doslo mi, ze jeste neeee, jeste nepipam..
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Slyším takový divný zvuk venku...něco jako hořák na plyn. Mozek si vzpomněl, kdy to naposledy slyšel. Když kolem letěl balón a klesal. Poslouchali jsme tenhle zvuk asi půl hodiny, než to řidič vybral. Rozběhla jsem se barákem a volám nadšeně "honem ven! BALÓN BALÓN! Venku je balón" Honza na mě chvíli nechápavě kouká a pak povídá: "prosímtě venku u souseda přivařujou střechu"....
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Asi u pěti technickejch účtů, se kterejma voláme důležitý webový služby, sem na produkci omylem nastavil testový heslo "password". Naštěstí pozdě odpoledne a první, kdo si toho všimnul byl dodavatel systému. Občas sem těžce nezaostřený hovado.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "My knickers advance to finals"

No, zas tak žhavý to poslední roky není... a teda NY Knicks gratuluju a asi by v novinách ty titulky neměli psát verzálkama.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    čtu si něco o e-ink čtečkách, pocket book a pořád PB zkratka a já to čtu, jak kdybych si četl článek o propanbutanu, protože sem včera řešil pb láhve. Je novej den, mozku, přepni se.
    NEI
    NEI --- ---
    Protože akrylová fixa se nejlépe zkouší na ruce, jestli píše a pak ji nosíte ještě týden.

AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    Takový to, když vám doručí nákup za dveře, a vy nemáte ani minutku ho nanosit dovnitř a po malé chvilce slyšíte podezřelé šustění. Tak na domnělé, po sladkém pasoucí, děti toho času na zahradě, nerudně zevnitř zařvete něco jako “Vysmahněte od toho nákupu a nehrabejte se v něm!!” a ony to nejsou děti, ale ubohý pan kurýr načítající kódy… Hanbou jsem nevylezla, ale omluvnou zprávu jsem mu teda poslala.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jezdím teď chvíli autem, které se odemyká prosím přiblížením klíče, třeba v kapse a zatažením za kliku. A nejsem na něj zvyklá.

Takže až vám bude nějaká divná osoba lomcovat klikou středně velkého bílého auta s vyšším podvozkem, možná ho nekrade. Možná jsem to já.
    ALEA
    ALEA --- ---
    ALEA: *autooprava
    ALEA
    ALEA --- ---
    ALEA: *čičina
    Divná autodoprava
    ALEA
    ALEA --- ---
    Ráno jsem si dělala kafe s medem (je to můj ranní rituál).
    Kafe, med, horkou vodu jsem zvládla.
    Pak jsem vytáhla z lednice mléko bez laktózy a s myšlenkou “kočka na chodbě slyšela, že si dělám kafe, až jí to dojde, začne zas dělat psí kusy” (mléko je její oblíbená droga), jsem nalila trochu do malé misky a dala nadšenému plyšákovi na chodbu.
    Pak jsem mléko uklidila a až po pár minutách mi došlo, proč má to kafe tak divně tmavou barvu a je pořád dost horké…
    Ale číči a byla velmi spokojená.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BERUSKA_CA: já zas jako "hanebníci hanebníkům"...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: To je jasná snaha o odbourání zbytečné byrokracie.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TAPINA: Ministerstvo vytáhlo do boje proti kružítkům!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Protože každý ví, že se ti ve skutečnosti jmenuje jinak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam