• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    AUDIAC: a měl jsi houbičkové stir fry, nebo špatně umyté nádobí?

já bych k této problematice dodala, že půlka citronu je sice stejně žlutá jako žlutá houbička na nádobí, ale v kvalitách drhnutí připálených hrnců tolik nevyniká.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Vypadají podobně, ale stejný nejsou. Právě jsem zaměnil kostku tofu a houbičku na nádobí.
    VORONDE
    VORONDE --- ---
    Černý víčko z kelímku od kafe a bezdrátová nabíječka sice vypadají dost podobně, ale s tím nabíjením už je to horší.
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    v odpovedi sestricce na rtg kolik merim a vazim jsem misto kilogramu pouzil kilometry..
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Jako prilohu mam dneska brambory, ale z nejakeho duvodu jsem si udelala i hranolky.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Napsala jsem do mailu pozdrav: Dobrý sen, ...
    Asi to budu používat úmyslně :)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Doma máme pračku s automatickým dávkování pracího prášku ze zásobníku. Není tedy až tak překvapivé, že jsem na chajde vyprala v čisté vodě. Sama sobě jsem se zasmála a pustila pračku znovu. Opět bez prášku. V druhém cyklu mi to naštěstí došlo dříve, jak po doprání. Snad to nesouvisí s tím, ze jsem změnila barvu vlasů na blond.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    LOVE_DALI: Křovinořez zajišťující sestřih podle zvoleného etnického stylu :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Etnický křovinořez!
    Elektrický..
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Vyšla jsem včera z baráku zadním vchodem a první, co mi blesklo hlavou bylo, že se nesmím držet moc blízko u domu, aby na mě nespadl TAJÍCÍ SNÍH!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SHARKIE: já myslím, že vedu:-) už jste někdy strčili maso místo do ledničky do pračky?:-))) Vybalovala jsem nákup a myslela na to, že musím dát vyprat:-)))
    ALEA
    ALEA --- ---
    ANIRYBAANIRAK: :-D to by vlastně asi fungovalo
    ANIRYBAANIRAK
    ANIRYBAANIRAK --- ---
    ALEA: Přidat piercing? ;)
    ALEA
    ALEA --- ---
    Mám dioptrické brýle se slunečním klipem. Skvělá věc. Svítí sluníčko, vezmu klip, magnetky uspokojivě zaklapnou a mám sluneční brýle.
    Dnes se mi stal tenhle problém poprvé, ale cítím se povinna informovat případné ostatní uživatele.

Když si sundáte brýle, klip zdaleka nefunguje na obličeji tak dobře. Skoro bych řekla, že nemá na čem držet...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    KAERI: To sa mi este nepodarilo :)
    KAERI
    KAERI --- ---
    SHARKIE: A když dáš do ledničky ohřát jídlo, tak ti ho neohřeje. Potvora.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    KUBIIK: Aj ked to spravne prepnem, tak sa mi stejne obcas stane, ze na to zabudnem a prepnem si to zase blbo pri dalsom pouziti. Idealne ked mam raminko baterie otocene nad vanu a sprchu rovno nad nim. :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    LEON_KOWALSKI: V polke priapadov, ked mi doma pipne mikrovlnka, otvaram vedla stojacu chladnicku a hladam ten zohriaty tanier.
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    Vodovodní kohoutek kombinovaný se sprchou, s čudlikem. Když je čudlik dole, voda teče z kohoutku. Když je čudlik nahoře, voda stříká se sprchy. Nenechávat ho nahoře.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Paní ve frontě u bankomatu měla v ruce synův míč ve věrných barvách melounu. Když přišla na řadu a bezstarostně ho hodila na zem, aby si uvolnila ruce, tak mě to trošku vyděsilo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam