• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Jinak teda v pracovním chatu "dneska nepřijdu, šel jsem s X a Y na mtg" mi hlava velmi dlouho odmítala přepnout z "hrajou tam Magic The Gathering?!"
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PAKOBYLKA_: Není za pračkou? Nebo v mrazáku.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    hele nerozptylujou mi Hospodina! Az najdeme můj ticket koupím jim tyček že z toho postavěj Eiffelovku!
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    NELLAS: Ha! Takze! Potrebuju najit tu tycku, diky ktery zkompletuju vetrak.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LUCIASHECK: Zmátl!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NELLAS: I mean, gdě error? :-D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mladý umělec zmlátil pražské turisty s dřevěnými replikami známých koloběžek
    No ne že by někteří nezasloužili...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Sendvič s fretkou a rybízovým chutney"
    eh, cože?!
    Sendvič s fetou, aha.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Já hledám práci, ale nevím, jestli tohle "kouzlo" funguje i na takové věci...
    Pokud jen na věci někam založené, tak hledám už nějakou dobu oblíbený prstýnek, který jsem si odložila při nějakém přespávání u kamarádů tak, abych ho ráno vzala do tašky a nezapomněla a asi je stále někde kvalitně uložen...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: pomoz mi najít ten ticket a já ti to zaplatím ze svého!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: A já chtěl napsat přízemních 250000,- Kč...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já od večera zoufale hledala nabíječku na hodinky. Všechno jsem obrátila vzhůru nohama, vysypala batoh, nikde nic. Pak jsem si říkala, že ze zoufalství napíšu sem a kabel na mě vypadl z batohu, který jsem už dvakrát prohrabala. Takže to funguje, díky za magii <3
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ERRTU: najit lze pouze predmety, ktere existuji...jinak se obrat na tvorivou spolecnost
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jo a v duchu posledních příspěvků bych rád zmínil že jsem ztratil výherní los na dvě miliardy, dedickou listinu k zámku Hluboká a osvobození od všech daní podepsane osobně Václavem Havlem.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BERUSKA_CA: věčná klasika.
    "přijedu později, jsem v zácpě."
    odesláno a do půl minuty...
    "tak se to rozjelo...."
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    Mám z té diskuze pocit, že bych měla hledat nějaký předmět, ale zaboha si nemohu vzpomenout jaký 🤦‍♀️
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Já jsem dneska našla lístek na vyzvednutí léků do lékárny. Potřebovala jsem ho ale ve středu a musela jsem se hrozně omluvit, že je ztracen..nebyl ztracen, byl připíchnutý na lednici ve výši očí, aby byl dobře vidět!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    CAMELLA: hrozně soucítím, jak s morčátkem, tak tebou, tak dcerkou.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Já bych prosila najít to zmizelý morče. Dřív než ho najdu dle bzučení much, prosím :-(
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Občanku nemám asi už pár týdnů....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam