• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    ERRTU: My vždycky na historických akcích říkáme, že jsme skvělí válečníci... výborně se válíme... :o))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ERRTU: to máme my, velkou rozvalenost v ulicích:-))
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NOFNAK: mě u realitního inzerátu posledně zarazila vysoká míra místní občanské vyvalenosti...
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Pročítám report incidentů a najednou v popisu poruchy vidím: Občanská neposlušnost...
    jo aha - občasná nedostupnost
    ILTU
    ILTU --- ---
    MARKYSHA: MNOHEM lepší, než kdyby měli DO osmi 😊❤️
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Jo jo tak jsem s bolavou dásní čekala do osmi, abych mohla jít od osmi na pohotovost a oni měli od osmi, ale ráno.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    STARE_CASY: ja netusim proc si to muj mozek na prvni dobrou predstavil takhle. neznam zadnou lednici ktera by takove zvuky vydavala (mozna jsem objevil diru na trhu!). ale proste se to tam objevilo, no.

Men in Black 3 - Zed's Funeral Scene (2/10) | Movieclips
    https://youtu.be/M3FtlKHZXhs?t=45
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MORGYSZ: Dělala to všechna moje zvířata, ovšem teď mám s kočkou, po její včerejší zubové operaci, tichou domácnost, nefunguje to :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MORGYSZ: to i pes, náš předchozí vořech spal v obýváku a když v kuchyni zašustil sáček s rohlíky, tak se warpovou rychlostí přesunul na místo kde se objevilo jídlo :-)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    SULTHAN: Moje kočky slyší výborně na zvuk otvíraného sáčku, popř. "pop" tuňákové konzervy. Mojí!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jo a když ty kočky a zvuky, tak zatímco kočka na pokyn "ven" a lusknuti normálně reaguje a kuchyň opustí, tak taška s notebookem vás ignoruje, ani se nehne a spí klidně dál, mrcha.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    SULTHAN: jsem tu správně, když mne hned u toho napadlo, jak vlastně děláš zvuk lednice? Zajímala by mne ta intonace... :)
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ARGANNAH: Jde víc o intonaci než zvuk samotný. I když je pravda, že já mám třeba psy perfektně vycvičené na zvuk otevírané lednice.
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    Hledat v knihovně knihu od Yōko Ogawa v polici s písmenem T a divit se, že tam není, i když podle webu by ji na téhle pobočce měli mít. Došlo mi to až doma.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    kdyby se to někomu hodilo tak buglary je jiné slovo než Bulgary...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BERUSKA_CA: Všude dělají takové divné pspspspspsps.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    A v zoo jsem taky pravila Ciciii!a Venezuelanka malem omdlela. Prisel lev a to uz ji prislo jako trochu prerostlej domaci mazlicek.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ARGANNAH: A ostatni jazyky to zjevne neznaji. Rikam:”Cicii!” A prisli tri potrugalci, ctyri anglicani a kocour, na ktereho jsem volala. Ten jedinej se tomu zvuku nedivil. Myslim, ze to chapal jako vabnicku.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ILTU: Mojí matce chodily na "čičí" i krávy. I zvířata v zoo. Číčá na všechno, skoro všechno přijde. Má teorii, že je to tak debilní zvuk, že si každý průměrně inteligentní zvíře přijde zkontrolovat, co to proboha bylo
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    PISKVOR: Když může holka vydělat majlant prodejem vody ve které se vykoupala, proč ne sušenky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam