• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HAR4NT: Příště zkusím, ale můžu tě poprosit o sehnání toho Kyje?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NELLAS: nahodou, kdyby to bylo jakoze parodie na naopak, tak dobrej icebreaker:)

ale jinak jsou ofc globalne sezn. rity hrozne komplikovany, nic jako univerzalni recept na uspech neexistuje, nejbliz je asi udelat kombo pukrle+zamavat kyjem ze sopecneho skla+upustit z tlamicky obzvlast nadherne modre pirko a uskocit 2x dozadu
    ANIRYBAANIRAK
    ANIRYBAANIRAK --- ---
    Včera z podobného ranku jako DOCKINEZ. Usínám neplánovaně na gauči při rozsvícených světlech. Jedním okem se proberu a zděšení! Někdo tu vedle mě sedí a v klidu si kouří! Panika a paralýza, naštěstí se za chvíli objevil Gene Hackman a mě dochází, že to byla správně načasovaná scéna ve správný perspektivě na mý nový supr skvělý televizi s věrným obrazem. Vot těchnika!
    ILTU
    ILTU --- ---
    ERRTU: Jo, to taky umím :-)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MARKYSHA: Ja obracene.
    Najednou koukam a muj plysovy medvidek BEZI Z LOZNICE DO OBYVAKU.
    Prevlikala jsem postel a posadila ho na polstarek na zem. Jenze kolem slo kolecko (vysavac co i vytira) a ja se netrefila.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Hladím v polospánku kočku, najednou se strašně leknu, vždyť ona nedýchá! Hladila jsem velkýho plyšáka Karakala (narvala mi ho tam dcerka).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Když při práci poslouchám slovenské podcasty, kupodivu :))), píšu divná slova do českého textu.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jednou se mi stalo, že jsem šel z rodinný oslavy poněkud v náladičce, doma akorát vyčistil zuby a prásknul sebou na postel.

Ráno se probudím, ani mi není blbě, ale... co to kurva... nic nevidím, všude jen samá bílá! Trochu iracionálně mi probleskne hlavou, že mě ranila sněžná slepota (v půlce července!). Pak sebou ale v záchvatu paniky mrsknu a zjistím, že sněžná slepota je v tom přinejmenším tentokrát nevinně: to já jsem akorát usnul na boku s obličejem těsně u bílé stěny.

Tu úlevu bych vám přál zažít :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Znělka k "Vílím deníkům" na Netflixu je divně lokalizovaná. "Problémy bleskem / řešíme Slezskem"... jako že se ty víly prohánějí podél česko-polských hranic? A proč od nich létají ty třpytky?

(Seriál sám nedohledávejte. Je to totální debilita.)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    taky evergreen... vztekle nadávám ppl vydejnimu boxu protože mi hajzl odmítá vydat zásilku z alzy která čeká o dvacet metrů vlevo v příslušném alzaboxu...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DRAGON: kdesi v mém bytě se nachází smotek deseti tisícovek na horší časy...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    v rámci offsite backupu pro disaster recovery jsem dal jeden disk se zálohou 6TB fotek mimo byt. A teď si nemůžu vzpomenout kam.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    CASTROL: Na tohle clovek ani nemuze rict, ze bys byla neporadna, naopak. Ten pas bude taky jenom pekne uklizenej :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARGANNAH: Já jsem radši, když se na veřejnosti zahalují :))
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    NELLAS: Já se mužům samozřejmě chci koukat na prsa! Ale nosej trička, hajzlíci
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Debata v jednom z vedlejších klubů. Prý ženám při seznamování vadí, když jim muži nekoukají do očí. Jedna z účastnic diskuse si povzdechla, že jestli to vadí i mužům, tak je v háji.
    Prý... mužům stačí koukat na prsa.
    Hm, proč bych měla mužům koukat na prsa? A proč by jim to mělo vyhovovat? Fakt mi to trvalo přes noc než mi to došlo.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    dost mě vyděsilo když jsem se doslechl, že na začatku zápasu zahnala Viktorka Žižkov soupeře do Ústí, ten fotbal je nějak drsnější než za mých mladých časů...
    bylo to jen do úzkých, zaplať pámbů, to bych nikomu nepřál.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Sedela som dnes v metre s vynimocne vypnutou hudbou a tak som hodne letmo pozorovala okolie. Oci narychlo zachytili napis "podebrad", lenze hlava si to doplnila sama na Podebradska a tak sa uplne zasekla na tom, ze to je predsa ulica, kam som chodila tramvajou na veterinu, ze tam vobec nejdeme a sme asi na inej linke metra teda. Ze tade metro vobec nepremava a ze sme ani nemali vlastne kde prestupit na inu linku, si hlava v tej panike, ze ideme zle, vobec neuvedomila.

Jako jazdim tade skoro denne cez 10 rokov, ale dnes ma to uplne vykolajilo a trvalo mi dost dlho, kym som dosla na to, kde sa vlastne stala chyba. :)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Hledala jsem zoufale po baráku klíče..byly na věšáku. Ještě vyvolávám místní kouzlo: expecto inventio! Potřebuju najít synův pas...

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vratné studny
    Taky by vás zajímalo, jak se taková služba poskytuje?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam