jo a rovnou prihodim, bydlim na zacatku bloku, vchod z hlavni ulice. ale spousta kuryru mi vozila veci k zadnimu vchodu a na konec naseho bloku, coz je technicky o pul tramvajove zastavky dal. nechapal jsem jak je to mozny, moje gps byla vzdycky v pohode, i jsem zacal psat vsem woltum a alzakum poznamku ze "vchod je z hlavni, navigace vam lze!".
a nedavno jsem pochopil proc se tak deje. vezl me domu uber. jak zahnul z hlavni tak jsem okamzite zpozornel, je to tu, konecne se dozvim tajemstvi bermudskeho trojuhelniku!
no zkratka google maps, seznam a podobne internetove free navigace jsou bytostne presvedcene ze spojovaci chodnicek mezi hlavni a za barakem, ktery ma asi metr a pul sirku a uprostred ktereho je jeste pro sychr zabodnuty betonovy sloupek, je ve skutecnosti prujezdna dvouproudovka se semaforama!
ten uzbek co me vezl jel do posledni chvile jako by veril ze to je jen fata morgana, zastavil dva cm od toho sloupku, otocil se na me a s vyrazem jako by videl ducha a tise vydechl "kde daroga?" :D