• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    NELLAS: ano, taky jsem na to přišla v pátek ráno. Ještě že mám furt v záloze nabitou powerbanku
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jsem stresař, všechno kontroluju třikrát, důležité věci ještě víckrát.
    ovšem že poslední kontrola toho, ze kterého letiště mám odlétat, proběhla ve chvíli, kdy jsem si vypínala mobil, sedíc v letadle před startem, to už je fakt moc i na mě! :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vy to všichni určitě víte, ale... A pokud chcete přes noc nabít mobil, je dobré strčit druhý konec nabíječky do zdi. Fakt.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    ARGANNAH: Ja vim no :-D
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Rekreační středisko… rekreace betonu? Aha, recyklační středisko a recyklace betonu. To už dává smysl. Holt léto a nedávná exkurze v retrokempu na mě zanechala následky.
    EKG
    EKG --- ---
    ARGANNAH: Oh my Freud
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ARGANNAH: Taky jsem se zarazil, že to je nějaký podivný eufemismus...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    ARGANNAH: Cerny k tomu :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    PREKOTKA: Pes vyčuhující mezi nohama?!?!?! No fuj.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NELLAS: jasný, ale zrovna dva metry osm vycuhuje v davu vic, nez pes mezi nohama...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREKOTKA: Není. Já si třeba pamatuju lidi spíš podle psů než podle čeho jiného. Třeba vím, že ta paní kolem mě prošla před pěti minutama, protože na tohohle psa jsem dělala opičky.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Vyhlizim v metru kamose. Trva mu to, jako vzdycky. Hledam psa, stredni cernej, dobrej zachytnej bod. A pak mi dojde, ze vyhlizet chlapa, kterej meri 2 metry a 8 centimetrů v davu podle psa je fakt demence.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BERUSKA_CA: bylo-li to tak, přeju jí to a nechci o tom vůbec nic vědet :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ERRTU: Babicku by sice nemotivoval duchod, ale co takhle starik typu svihak lazensky?
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    NELLAS: Awww, podlahovka reagující na teplotní preference uživatele. Realita: hackly by mi to kočky, zapnuly na 40° C a dožadovaly by se nonstop větrání i v mrazech
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RANDOM_NIGHT: Zrovna jsem se chtěla zeptat, proč má dlažba bluetooth.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    POZITRON: babička v duchoďáku měla dva krásné errory. jednou se před budíčkem vytratila na cigáro a po návratu se ihned ochotně zapojila do hledání ztracené důchodkyně která bez oznámení opustila pokoj :) trvalo asi půl hodiny než se zjistilo že hledá sebe...
    podruhé tam přijela máma a ředitelka si ji stáhla do kanclu, nalila oběma skleničku a povídá "nebudeme chodit kolem horké kaše, ztratili jsme vaší mámě zuby.".
    zařídila se nová protéza, dovezla se, za týden tam máma zase jede a paní ředitelka "tak teď trochu kolem horké kaše chodit budeme... našli se zuby. pod postelí.... jednoho pána.... na druhé straně objektu.... v jiném patře. nechápeme. každý den se tu zametá a vytírá". (babička a schody? ani kdyby jí nahoru položili důchod)
    zuby tři týdny tajně inkognito cestovaly po baráku. bůh ví kolik ubožáků je vyplivlo s "to nejšou moje žuby!"
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    PISKVOR: Můj mozek: Spáruje s čím?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "dneska se sparuje dlazba"
    můj mozek: co na tý dlažbě chtějí spařovat?! ... aha.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Před návštěvou mámy v nemocnici se kvůli mojí zmatenosti stalo, že se personál domníval, že se dvě ženy z jednoho pokoje sebraly a bez dovolení opustily oddělení. :) Celé to vzniklo tak, že jsem si spletla patro a tudíž jsem mámu hledala na úplně jiném pokoji v jiném patře. Myslela jsem, že jdu pěšky po schodech z přízemí do prvního patra, ale ve skutečnosti jsem šla ze suterénu do přízemí. Postel mámy prazdná, nebyla na chodbě, na balkově, nikde. Sestra mi ji pomáhala hledat. Marně. Paní na prostřední posteli to ještě přiživila, protože sestře řekla, že odešla i paní z postele u okna, tak budou možná někde spolu. Sestra, která evidentně nezná pacientky jménem, z toho vyvodila, že obě ženy se sebraly a šly bez dovolení někam na do háje. Ups. Obě oddělení nad sebou se jmenují a vypadají stejně. :) Když paní na prostřední posteli napadlo, že se můžu podívat na jméno na posteli a to bylo jiné, během pikosekundy jsem se raději vypařila.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam