• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MORGYSZ: Ona spousta lidí hůř slyší a pomáhá jim odezírání, takže je to možný!
    Já se dneska v obchodě pokoušela platit pracovní kartičkou, kterou máme do kantýny.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Ale naopak to funguje. Dokud jsem nosivala bryle a zacal na me nekdo mluvit, kdyz jsem je zrovna mela sundane, musela jsem je nasadit, abych ho lépe slysela 😁
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Tak ty asi nebudeš netopýr.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Věděli jste, že když si nasadíte sluchátka, nezačnete lépe vidět? Ani když je zapnete.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Pokročilá hodina v práci, už mám vymleto, ale potřebuju ještě něco nastavit v reklamním systému. Nastavuju, ťukám, scrolluju… a najednou mi před očima projede panel v němčině nazvanej Danke Führer!
    Jsem zmatenej, proč mam v systému mix jazyků, scrolluju zpátky a je tam Define Further. No nic, čas jít domů a začít volit Turka :)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Dobrou minutu jsem zíral do seznamu kontaktů v telefonu a přemýšlel, který z nech že je ten jednorázový kód, který mám zadat do dvoufázového ověření.
    Na to, že jsem poprvé v práci po čtyřech dnech volna mám dost.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Místo sweet chilli jsem dostala smetanový dresink s koprem a uvědomila jsem si to až skoro na konci salátu. Jen jsem furt čekala, kdy to začne pálit a vůbec mě nenapadlo rozporovat tu koprovou chuť. 🤦🏻‍♀️
    EKG
    EKG --- ---
    SALVATOR: Ale hodit to na nej klidne muzu, Rakusak to byl, tak jakypak s nim okolky.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    EKG: To je ale dvojtej mozkovej error, protože v Rakousku-Uhersku se letní čas zaved poprvé v roce 1916. Zrovna v tomhle je Hitler nevinně.
    EKG
    EKG --- ---
    Jo on se menil cas. To ted kotel topi dobre, pozde, nebo brzo? Aspon ze vsechno ostatni vcetne budiku se naridilo samo. Konecne jsem se dozil toho, ze se o tyhle neprijemnosti dozvidam dodatecne, a nicemu to nevadi. Zasranej hitleruv vynalez.
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    LAMIE: Nestihla jsem napsat před odletem, tak moc děkuji nyní, pas byl v bedně s “bordelem ze šuplíku” po stěhování před dvěmi lety…

na chalupě v Krkonoších !!!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Sedmačka uz pět minut v tiráži Devatera pohádek od Čapka hledá překladatele.
    Mám jí to sladké tajemství prozradit? :-)
    VIDA
    VIDA --- ---
    150 km sem jela krokem, protože auto dělalo divný zvuky. Pak mě napadlo vypnout rádio.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    nevim kolikrát jsem tu písničku musela slyšet, aby mi došlo, že tam není "he's my son, he makes me shine like diamonds", ale "sun". SUN.
    jsem si dost jistá, že ten text není o oidipovským komplexu. teda... doufám.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Poslouchám nějaký podcast a borci nešlo vyslovit "kachlová kamna" tak tam prdnul "kamnová kachla" :D
    ALI
    ALI --- ---
    SALVATOR: doporucuju tezkou vodu, to kafe pak cloveka uplne rozzari
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Tu nejtvrdší. Nejsem žádný máslo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: To musíš mít tvrdou vodu :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Neee. S pyraněma.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Piješ kafe s kyselinou sírovou?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    To by mě zajímalo, co by mi udělalo moje kafe. Asi sežralo prsty na kost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam