• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ILTU
    ILTU --- ---
    NAMATHUR: Jak to dopadlo? Přijeli znova? Vraceli jste vstupné?
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    na festival jsme pozvali divadelní soubor. S blížící se hodinou vystoupení jsme byli nervoznější stále víc. Nakonec jsme se dovolali, prej zrovna parkují a marně hledají na náměstí kino, že už chtěli volat. Aby ne, když byli v Brandýse, ale nad Orlicí
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MACSKA: Ale ty jsou kousek od sebe...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MACSKA: Ty jsou aspoň přes silnici od sebe. Takhle jsme měli nějakou velikou skupinovou mrzutost, kdy půlka čekala na Palačáku, a druhá na Pavláku ("wtf vás tohle napadlo, odjakživa je to ÍPák").
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    NELLAS: Teď už si pamatuju, že Karolína Světlá je tmavá, kdežto Eliška Krásnohorská je světlá, a rande na Karláku u sochy si radši nedomlouvám.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Je, ale ja mala pre nich prave ako darek vstup na vystavu orchidei :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    No, minulý týden jsme s přítelem šli na koncert naší oblíbené kapely a strašně jsme se divili, že nehrajou. Bodejť by hráli, když jsme místo Jazz Docku vyrazili do Jazz Republic.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Ale tá je tiež pekná :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    A tiez som nasich kedysi doviedla do blbej Botanickej. Ked sme nasli na Karlove len par orchidei, tak mi to konecne doslo. Hlavne, ze som ich brala MHD, ze to bude rychlejsie jak auto. Sme si spravili krasnu vyhliadkovu jazdu vtedy. :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Z_RYBY_KOST: Ehm, ja uz taky dorazila na blbe miesto na rande. Po dost zmatenom rozhovore kde je, som pochopila, ze som blbo a utekala za nim na to spravne. Jako stretli sme sa este znovu, ale vyzeral vtedy dost rozladene.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Z_RYBY_KOST: Naši si prý kdysi dali rande u nějakého z pražských mostů. Každý stál u jiného, oba trvají na tom, že stáli u toho správného.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    CASTROL: já takhle vyrazila na první rande k Národnímu divadlu, akorát že mladý muž mě čekal u Národního muzea. Když jsem si četla ty zprávy, že tam přece stojí tak kde jsem já, tak jsem fakt nevěděla, jestli mě jen netrolí. No, mozkovej error byl na jeho straně, a rande číslo dvě už se nekonalo.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    To jsem vám chtěla říct, že Národní technická knihovna není totéž co Národní technické muzeum. Přišla jsem na to dnes experimentálně ještě s jednou paní, když jsme se dožadovaly vstupu na konferenci MŠMT o rovných příležitostech. Zmátli jsme notnou část pracovníků muzea, kteří nás opakovaně posílali do přednáškového sálu plného motorek a my jsme se jim pořád vracely nespokojeně na recepci, že tam žádná konference není! A oni říkali "ale je!". Až pak z nich vypadlo, že tam je tisková konference k nové výstavě starých motorek...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Vytiskla jsem si noty k nové skladbě, zahloubala se do nich. Pak jsem si je podle svého zvyku začala popisovat, protože je stále ještě neumím rychle číst. Popsala jsem spokojeně dva řádky a došla k symbolu, který fakt neznám. Co tady dělá ta devítka? Po pětiminutovém googlení, co může v notovém zápisu znamenat devítka, mi došlo, že mám ten papír vobráceně.

CASTROL
    CASTROL --- ---
    Já to nesnáším! Dítě sedí u počítače za rohem a na celej barák říká "čau" a já blbka odpovídám "čau, však jsme se zdravili, ne?" Zdravil samosebou kamaráda online. Stane se mi to třikrát do měsíce
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    Poprosila bych Ústav pro jazyk český, aby změnil dopoledne a odpoledne, na jakákoli jiná vzájemně vizuálně nesouvisející slova, protože mně se to hrozně plete 🫡
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Psala jsem příteli místo exovi a přítel byl taky nějaký zmatený:
    - Může jet Alča se mnou vlakem od psychologa?
    - Proč by nemohla?
    - no že to jede v 19 hodin
    - a kam jedete?
    - no já k sobě domů a Alča k tobě
    - ke mně? A proč? Já jedu na to Slovensko.
    - na jaký Slovensko? Vždyť máš děti?
    - Proč já? Ty má mít jejich otec, ne?
    Až teprve teď nám to docvaklo:-))
    LIBERTIN
    LIBERTIN --- ---
    „Dnes, v úterý 4. listopadu tři hodiny po půlnoci povolal Pán života na věčnost emeritního pražského arcibiskupa kardinála Dominika Duku. Kéž mu konečně milosrdný Bůh otevře svou náruč a naplní ho svou láskou a blažeností,“ uvedlo pražské arcibiskupství.

Dávalo to smysl, ale je tam “nekonečně milosrdný Bůh”
    NVT
    NVT --- ---
    ATUARFIK: To si dej pozor ještě na na Ještěd.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    PISKVOR: Hlavně aby výhledově čtyřsedačkovou lanovku nenahradil nový krvavý flek. (Ano, mám hrůzu z výšek a z lanovek už tuplem.)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Ceny Thálie: Dámy vsadily na prázdnou eleganci.... Tyjo, co je to za styl, o tom jsem ještě nic nečetla...

Jo, pánskou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam