• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jak se kurva stane, že se nedojí pizza?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ERRTU: My na tohle používáme ty skleněné mísy s víkem z Ikey. Skleněné proto, že se to líp myje Savem, když se ze tří dnů se stane týden. A dají se štosovat na sebe, takže nedojedenému řízku může v druhé krabičce dělat společnost lžíce bramborové kaše.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ten nedojedený poslední kousek pizzy je nezbytné pokaždé pečlivě umístit na talíř, přikrýt poklopem a dát do ledničky, abychom ho pravidelně za tři dny vyhazovali do koše v tom nejlepším možném stavu a zachovaný pro příští generace...
    KAERI
    KAERI --- ---
    TRISSIE: Když úklid, tak úklid!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    AXTHEB: pokud to plánuješ brát až takhle od podlahy, tak v tom případě do koše patří jak zbytky talířů, tak zbytky skleniček, a pak vytřít tu podlahu, no :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    TRISSIE: jo, já si takhle jednou očistil ořechy, skořápky nechal na lince a očištěné ořechy vyhodil do koše :-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TRISSIE: zbytky talířů do koše, zbytky skleniček do dřezu? Ehm, aha.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    vzhledem k blížícím se Vánocům jistě mnohé z vás přepadne touha doma trochu poklidit, tak mám pro vás takové drobné doporučení:
    zbytky z talířů patří do odpadkového koše, zbytky ze skleniček do dřezu.
    pokud tyto postupy stejně jako já prohodíte, čeká vás navíc ještě mytí koše. ale tak aspoň budeme mít pořádně uklizeno!
    KAERI
    KAERI --- ---
    ILTU: Pokud ano, tak nevyšel (a ano, i tato teorie nás napadla :-). Někdo z dotázaných obyvatel Úval šťastnou (?) náhodou znal ulici, kterou jsme tam marně hledali, a věděl, že je v jiném městě, dokonce i ve kterém. Stihli jsme to o fousek, ale stihli :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    KAERI: Jestli to nebyl záměr 🤣
    FAT
    FAT --- ---
    MACSKA: Ale to není zase až tak daleko od sebe...
    😀
    KAERI
    KAERI --- ---
    A když jedete na svatbu, co se koná v Újezdě, ale ženich vás pošle do Úval...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Klecany / Klíčany

v dobách před gps s papírovou mapou a navigátorem po lobotomii jsme se mezi nima otočili autem snad pětkrát.
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    Exkolega včera místo do divadla Komedie dojel divadla Pod Palmovkou, kam jde až za týden.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Nechci dřenit včerejší "pletu si Pardubice a Poděbrady", ale bohužel aktuálně: syn má zítra koncert s orchestrem, na rozdíl od dosavadních přehrávek docela důležitý. Koliduje mu to s dvěma dalšími akcemi, do toho je nemocné mladší dítě, v práci máme nějaké nečekané průsery. Takže jsme pečlivě vymysleli odkud v kolik kam, kde přestupovat, v kolik se přesunout jinam, kde se převléknout. V Praze už se docela orientuje, ale furt to není stoprocentní a každý krok vedle může znamenat osudové prodlení.

Každopádně rozdíl mezi Vladislavským sálem a Valdštejnským palácem jsem si uvědomila včas a ještě stihneme celý itinerář přebudovat.
    ILTU
    ILTU --- ---
    Tak já celej tejden žiju v přesvědčení, že v pátek je 15. 11. Logicky. 🤣
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    ZUZKAOU: to mi pripomina, kdyz jsem jednou jel ze Suchdola do Suchdola. akorat no jeden byl nad Odrou a druhy nad Luzinou (nebo tak neco). v dobe kdy nejezdil jeste leo express to byla hrozna streka. nicmene vzdy kdyz mi nekdo v praze rekne, ze bydli ve suchdole tak si predstavim ten na morave (odkud je jedna strana rodiny).

a pro pobaveni jeste jeden ne muj teda error. poranil jsem si nohu v praci a musel jsem nutne podepsat o tom nejaky slavny papir. tak mi pani z HR rekla, ze vysle ridice. Po asi 3 hodinach, co jsem na nej cekal mi zavolal, kde to teda bydlim, protoze na te adrese neni zadny barak cislo 6. tak jsem mu popsal, kde bydlim, protoze to po me chce vedet kdokoliv naprosto bezne (nas barak z nejakeho duvodu mapy moc neznaji. damejidlo nebo bolt bezne bloudi). Po chvili zneho vypadlo, jestli teda bydlim v Mecholupech? Zacal jsem premyslet, kde to vlastne je. Nicmene tam nebydlim.
    Az k nekomu pojedete podle ulice tak se zeptejte i v jakem meste nebo casti prahy to je :-)
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Já si od dětství pletu Floridu a Kalifornii. Opačné konce Spojených států, zcela nepodobné státy, ale v jednom má NASA kosmodrom (Kennedyho vesmírné středisko), ve druhém je Křemíkové údolí (Silicon Valley) s vývojem pro NASA. Už jsem si našel bambilion mnemotechnických pomůcek, vím úplně přesně, proč Florida s kosmodromem musí být na východě, načetl jsem si kus historie Kalifornie a vzniku Silicon Valley, ale to dá rozum, že tyhle hi-tech oblasti, navíc s NASA prostě musí být u sebe! Takže se pokaždé zaseknu a spolehlivě zaměním Floridu s Kalifornií znovu a znovu.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NELLAS: to se mi stát nemůže, já hledala spojení do Gottwaldova:-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jinak teda jsem za život potkala dost lidí, co si pletou Zlín a Znojmo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam