• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    jste-li adhd, či jen roztržité pako, výrazně nedoporučuji mít cokoliv v ruce, když dovykonáte potřebu.
    nebudete pak muset řešit dilema, jestli to v té mise nechat
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    NELLAS: Třeba z čínského porcelánu nebo křišťálu... takový křišťálový knírek... :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MARKYSHA: to mas dobry, ja mlatil do ctecky karet do prace klicema od baraku k velikemu pobaveni cele recepce. divim se ze se za mnou nikdo jeste nezastavil at dam dejchnout.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Klaté titulky!

Iveta Fabešová: S bývalým mužem máme velmi křehký knír.

Mír mají, mír.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: když musíte střídat auta a tak stojíte na parkovišti v autě s běžícím motorem a přemýšlíte, jak se to vypíná...
    A ještě mám dnes na kontu řasenku nanesenou na obočí.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Kdyz si rano natahnete misto kalhotek spodek od plavek, protoze jedno je v supliku vlevo a druhe vpravo, a po ceste do prace premitate, kde jsou asi klicky od auta, aniz by vam doteklo, ze tenhle stroj se startuje otocenim klice v zapalovani, tak je jasne, ze mate pred sebou opravdu Bozi den.
    MORTTUUS
    MORTTUUS --- ---
    Jdu ráno nasypat ptákům do krmítka zrní a beru s sebou i klíček od schránky, že vyberu poštu, když už jdu ven. Nejdřív jdu ke krmítku, pak ke schránce. V momentě, kdy jsem si uvědomil, že se chystám nasypat zrní do schránky, mi došlo, že jsem asi udělal něco, co jsem neměl. Klíček byl naštěstí stále ještě v krmítku.
    FAT
    FAT --- ---
    FERRYH: Až se potkáme, tak má u mě veselý kalíšek.
    😉
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    FAT: na kolik ti dal fakturu za tento servisni zakrok? 🙄
    ILTU
    ILTU --- ---
    MARKYSHA: Už jsi připravená na implementaci čipu do dlaně!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Opakovaně přikládám místo čipu dlaň a divím se, že se nemůžu dostat do práce :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Stejně by ses podívala.
    FAT
    FAT --- ---
    ILTU: To je ten problém, že to na NYXu člověk jednoduše neopraví, jedině za cenu ctrlC a ctrlV.
    😉
    ILTU
    ILTU --- ---
    FAT: Ejhel! 😍
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    koukam na web restaurace, kde bude firemni vecere, a vidim tam "jidlo s sebou" a rikam si, to je nejaky divny ne, brat si s sebou jidlo, kdyz du na veceri, tam by prece nejaky jidlo melo bejt, ne...
    FAT
    FAT --- ---
    Chtěl jsem v pátek otevřít obě půlky okna. Jedna mi šla naprosto normálně, ale s tou druhou, ani po manipulaci s tou pákou, nešlo zaboha hnout. Na tom okně jsem měl měněné někdy v létě sklo, tak jsem si myslel, že dělníci okno zavřeli tak, že nejde otevřít. To byla ta lepší varianta. No, zavolal jsem technikovi z MĚÚ, že nejde otevřít atd. Včera ten dobrý muž přišel, já mu předvedl, jak to fakt fest drží. Trošku ho znám a když jsem viděl jeho oči, tak mi bylo jasné, že tahám kratší konec...
    Zkuste uvolnit ty příchytky, které tam drží tu síť.
    A ejhel! Naprosto volně.
    No, stydím se ještě dneska...
    ILTU
    ILTU --- ---
    TANKIE_: Asi tak ☺️
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    SEDELAVLOKALE: hm. Takže už snídam s Marikou taky. Neděkuji.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    TRISSIE: ajo, pardon 😬
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SEDELAVLOKALE: priste ve spoiler tagu takovy brutality!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam