• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SUMIE_DH: upeč prosím hodně nádivky. ; )
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SUMIE_DH: rohliky, ktery jsou tvrdy, ale jeste jdou rozkrojit, jde resuscitovat tak, ze je namazes maslem, zasypes spoustou strouhaneho syra (pripadne posypes syr paprikou nebo jinym oblibeny.korenim) a zapeces, idealne pod grilem. Jist zatepla, jinak mas akorat tvrdy rohlik s zuzlavym syrem :-)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    SUMIE_DH: Jojo, takhle jsem jednou koupila 10 kilo brambor. Mívali tam brambory po kusech, a najednou balení po kile. Kdyžtak z rohlíků jsou super bakerolls:-)
    A vtipná historka z olympiády v Koreji, kdy norská výprava objednala místo 1500 kusů vajec 15000 kusů vajec je taky fajn:-) Přišli na to tak, že Korejci se omlouvali, že dodají jen 8000 kusů a zbytek později, že tolik vajec najednou nemají.
    Olympiáda 2018 - Komický problém Norů: Dostali omylem 15 tisíc vajíček | Reflex.cz
    https://www.reflex.cz/clanek/zpravy/85039/norska-olympijska-vyprava-ma-komicky-problem-dostala-omylem-15-tisic-vajicek.html#
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    Rohlikova apokalypsa. Armagedon! Koupila jsem pres Foodoru 10 rohliku a nevsimla si ze jsou v baleni po peti. Jsem odsouzena k urohlikovani se k smrti ;]
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Před chvílí jsem koukla na hodiny, čtu: rok 2043. Vlastně mě to vůbec nepřekvapilo.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MAR_TINA: jen tak btw. tyhle kalendáře bývají často z bank, kde jsou AI tvořené obrázky. Vůbec bych se nedivil, kdyby všechny na tom náhledu byly AI-generated
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ILTU: čtyři jsou docela častý u školních kalendářů, že jsou od září jednoho roku do prosince druhýho.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ILTU: tak před obrázkovou částí byl jeden list s pateticky malými 4 měsíčnimi kalendárii na jedné stránce, bez obrázku. Eh...
    ILTU
    ILTU --- ---
    MAR_TINA: Obvykle přidávají dva měsíce - leden a únor dalšího roku, čtyři jsem ještě neviděla. ☺️
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Koupila jsem nám kočičí kalendář a koukám, že příští rok bude kurwa dlouhý.
    Ale jestli bude navíc ještě jeden květen, červen a dvě září, tak to beru.

1KA
    1KA --- ---
    Dneska jsem se snazila sebrat ze země primrzklý klacek pro psa, když mi po chvíli došlo, ze se snažím vyrvat železnou orezlou trubku k odpadkovému koši.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TANKIE_: Tiez som dnes zvladla novinku. Mama naklada mycku, tak sa pytam, kde je to moje kafe, ci ho omylom nevyliala. No, skoro sa urazila, ze ho ani nevidela.

Tak tam obieham kuchynu a hrnek nikde. Nakoniec som ho nasla zalozeny v skrinke, uplne vzadu, v inom hrnku, zalozeny dalsimi cistymi. Ten moj bol este z polky plny. :)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Je to tady zase. Moje kafe potřebuje kafe.
    Dnes mam novinku. V konvičce je voda i káva, jen selhalo umístění. Ne, v lednici se neudělá ani ledová káva. (Ano, moje konvička je prastará a ohavná, ale já z ní mam to kafe nejradši. Sorry not sorry.)

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Nehodilo by se někomu 8ks bankovek?"

Zvláštně formulovaná, ale štědrá nabídka ze sousedské skupiny! V jaké hodnotě ty bankovky jsou? Nebo jde o nějaké náhradní do hry Monopoly? Nebo nějaké sběratelské?
    Každopádně, pokud se stěhujete, vím, kde sehnat krabice.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hořící trpaslík je nejvyšší sochou v Česku!

A jak se pozná, že hoří? Nevidím plameny... to asi bude tím, že je hořický.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Dělám kvíz na Aktuálně.cz, protože ničeho jiného nejsou můj mozek a tělo momentálně schopni. Jako druhou možnost jsem četla "perverzní" a říkám si, super, hned první otázka a blbě položená, jsou tam dvě možné správné odpovědi.

ERRTU
    ERRTU --- ---
    kdyz zerete v praci zivocisne uhli tak je dobry si vyplachnout drzku nez promluvite na sefa...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    -My si hrajeme na *mumly mumly*. Jako oves míru!
    ~???
    -No, oves míru!!! Jako že jsme v raketě a letíme na Jupiter!
    ~!
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Vyndat krabičku s obědem z lednice a dát ji do mikrovlnky postavený na tý lednici zní jako jednoduchej úkol.
    Ne, pokud na vás někdo mluví a lednice má horní dvířka s mrazákem. Naštěstí mi to došlo poměrně rychle, že v mrazáku se ten oběd neohřeje.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    DANYSEK: z vlastní zkušenosti můžu říct, že sociálku nezajímají i horší věci, než že dítě dostane vibrátor.
    KAERI
    KAERI --- ---
    ERRTU: My, co duchem stále prodléváme u příspěvku TRISSIE: a TRISSIE:, si tady lámeme hlavu, co do toho pleteš papírové kapesníky, když jsi do koše na prádlo vylil mléko.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NELLAS: zas tak daleko ten big brother porad neni :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam