• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ELIZHANNAH: asi tusej, ze jsou k hovnu a vyhledy vedou leda do hajzlu...
    1KA
    1KA --- ---
    Na dnešním online meetingu s kamerou jsem byla v noční košili. :-))). Uvědomila jsem si to hned zkraje, tak jsem nahodila poker face, ale uvnitř jsem byla úplně vyschizovana. Meeting byl se všemi evropskymi leadery.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ELIZHANNAH: stresují se protože nemužou usnout
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Víčkem od coly se 5l sirup zavřít nedá.

ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MAR_TINA: a taky proč se tak stresují :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Střevní mikrobiom trpí také nedostatkem spánku a přemírou stresu.

Říkám si: "To jsem netušila, že bakterie taky někdy spí. A proč nespí častěji?"
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: every morning I am mourning the sleep I might have had :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NANTHEI: Jeste predtim, nez to Salvator napsal, tak mi probehla errorova myslenka hlavou - no tak spravne napsany s ou je asi britsky a jenom s o americky, jako colour a color, ne asi :-D
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    SALVATOR: which is pretty much the same thing
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ELIZHANNAH: Tak eště by tam mohlo bejt mourning.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Dneska jsem měla zvláštní zásek. Zadívala jsem se na napsané slovo "morning" a něco mi nesedělo. Jak jako "morning"??? Odkdy se tam píše "o"? A pak jsem došla na to, že asi odvždycky, co si pamatuju. Fakt nevím, jakou jinou samohlásku jsem tam chtěla vidět :)) Zase málo spánku holt.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ERRTU: ILTU: ne ne, nebydlí :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRISSIE: Z "no a od té doby s náma ryba bydlí" usuzuji, že nikoli.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    zimní error: když přijdu do práce, uložím si rukavice do čepice, abych je někde nezapomněla. když odcházím, nasadím si čepici, odcházím s takovým turbánkem a pak marně hledám cestou rukavice po kapsách.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ERRTU: made my day, maybe week
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: a našla se někdy?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BERUSKA_CA: u nás doma je na vině vždy ryba.
    totiž, manželka před lety připravovala pět plátků nějaké mořské štiky na citronech a když je kladla do pekáče... tak čtyři. prohledaná kuchyň od stropu po podlahu, byt, kocour vyslechnut před ostrou žarovkou (ale to by nedal, zkuste dát čichnout kočce citronu...), ryba nikde.
    tak jsme si řekli no nic, jedna ryba někam zapadla, však ono nebude dlouho trvat a stačí jít po čichu.
    no a od té doby s náma ryba bydlí. takže když se něco ztratí, pujčila si to ryba. ponožky používá jako spacák a když už fuska řídne, lohne si novou. jak se ochladilo si na týden půjčila termofor, průběžně si půjčuje klíče od bytu aby mohla trajdat, apod.
    za vše může ryba!
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ATUARFIK: Ja myslela, ze ty vicka delaj z ponozek.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BERUSKA_CA: No protože nemají odbyt, když se jim do výroby montují liché ponožky, to dá rozum! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam