• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MONIOUS: :))
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ELIZHANNAH: jezis no jo!
    btw se mi tu zobrazilo upozorneni, ze mi nekdo rika ZHUBNI! a ja rikam tvl, to je celkem drsny, dyt se ani nezname :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MONIOUS: "Zhubni"
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ELIZHANNAH: a jak je to spravne?
    NEI
    NEI --- ---
    Mně asi jebne.
    Právě jsem po xy letech zjistila, že tyhle opěrky na hlavu ve vlaku jsou posuvný.

ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Čtu: „Manuál Zhebni v kuchyni“ a říkám si, no to se mi až tak nerealistické nezdá...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SHARKIE: Mám asi nedostatok vitamínu O (oceán). Teraz som ešte prečítala "morské zóny". Jo, v nich by sa parkovalo skvelo. :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ledovka na chobotnicich mi trochu zasekla hlavu, ale zas ta predstava zmrzlej chobotnice pobavila :)
    VIDA
    VIDA --- ---
    Přišla sem na přednášku s dostatečným předstihem dvaceti pěti hodin. To si i sednu.
    NEI
    NEI --- ---
    Právě jsem zjistila, že ty Aperoly, které jsem pila na Silvestra, byly nealko.
    To by asi vysvětlovalo tu střízlivost! :-D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MAR_TINA: "...po hodine jizdy po dalnici jsem si uvedomila ze jsem doma zapomela auto."
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA: Jo kolegyne dohanela na posledni chvili na zkousku a zalila si kafe sypanym zelenym cajem. Pak si na to dala cigarko a vsechno to prezila. Mlade srdce je velmi odolne.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ERRTU: to jsem pila na vejšce ve zkouškovém a i mladému mozku a srdci to dělalo ošklivé věci
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    tak ze snídaňových rodinných receptů bych se rád podělil o čafe.
    to si v zombie stavu do toho samého hrnku dáte dvě lžicky instantního kafe a pytlík čaje.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    "Megaulovek úlovek z Alzy: Skvely pomnik do domácnosti..."
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    1KA: vsichni peclivi evropsti lidri urcite celou situaci vyznamne monitorovali
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    A co byste řekli, že se stane, když si UV světlem posvítíte na uranové sklo na fotce?
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Ráno pokus udělat si snídani - zalejt krajíc chleba na talíři tou horkou vodou, která měla přijít do hrknu s čajem. A pár vteřin zmatení, že to je nějak blbě, ale vlastně nevim jak.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Jedu dneska na navstěvu do vršovic. Měla jsem na floře nastoupit do 136 a jet. Nastoupila jsem do 136 a jela na opačnou stranu. Po 4 zastavkach zjištěno. Vystoupim, čekam na směr zpět. Nastupuju, jedu! Najednou vidim, že jsem skoro na florenci. Kurde, já nasedla do 133! Tak teď sedim v 175 a jedu třetí pokus. Držte palce!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam