• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    SHARKIE: Bože, s tím mám problém furt :D a horký... to radši nezmiňuju :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Kapusta je strašná. To sa vždy pýtam, či "Vaša alebo naša?". :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    JFM: kúriť, kapusta, horký, riad, chudý, sprostý, stávka, pečeň...
    JFM
    JFM --- ---
    NELLAS: Asi je to zde trochu OT, ale při přepínání mezi češtinou a chorvatštinou dejte pozor na:
    Chorvatsky / Česky
    divná / krásná
    úžasný / příšerný
    vpravo / rovně
    hračka / plivanec
    brak / manželství
    kruh / chleba
    nápoj / pomeje
    prát / mýt se
    špína / umyvadlo
    otrok / dítě
    prkno / ovčí zadek
    stan / byt
    strava / hrůza
    svislý / vodorovný
    srpen / červenec
    rujan / září
    listopad / říjen
    pitomac / absolvent vojenské školy
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Raz som na rehabilitaciach v bazene cele cvicenie rozmyslala, ze ta cestina od pani je nejaka divna. Na konci mi doslo, ze to bude asi tym, ze je to slovencina. A to ani nehovorila ceskoslovensky. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Poměrně často přepínám mezi češtinou a slovenštinou podle toho, s kým mluvím.
    Ovšem nedávno jsem přemýšlela nad posledním rozhovorem s šéfovou a pak si otevřela knížku. A něco bylo špatně. Ta knížka byla jakoby v cizím jazyce, něco tam nesedělo.
    Knížka je samozřejmě v pohodě, ale mně se neprepnul jazyk v hlavě. Bylo to hrozně divné, nedokážu to popsat.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    NEI: Něco podobného se mi stalo nejednou, už tedy dlouho ne, ale... obvykle vařím v papiňáku jen brambory, ale tentokrát to byla polévka, tak se to dotáhlo, vypustil jsem páru, povolil poklici a polévku jsem přecedil do dřezu, až při pohledu na maso mi došlo, že to nejsou brambory :)
    JFM
    JFM --- ---
    TRISSIE: No už tam byl, ale ještě jsem držel v ruce popruh, tak jsem ho zas vytáhl.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JFM: a pokračovals? :-)
    JFM
    JFM --- ---
    Dnes ráno ještě poněkud rozespalej vylezu z baráku, přes rameno brašna s notebookem, v ruce pytel s odpadkama. Dojdu k popelnici... asi nemusím pokračovat, že?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Nový router s funkcí MECH!

Whoa, na internetu už jde fakt do tuhýho... tak ne. Mesh.
    NEI
    NEI --- ---
    Dneska jsem si postavila vodu na kafe, mezitím jsem poklízela kuchyňskou linku, voda se uvařila a já s upřeným pohledem na hrnek s připravenou rozpustnou kávou vylila horkou vodu do dřezu.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Vytahnu ze schránky zpravodaj a čtu titulek "Co se v naší čtvrti loni pokazilo..."

Podařilo. Podařilo! :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ILTU: překvapivě ne :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRISSIE: Nezdrclo se ti to?
    NEI
    NEI --- ---
    TRISSIE: Takhle už jsem "vynalezla" několik zajímavých chutí. :-))
    Třeba Samahan s kafem a mlékem!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    na stole mám dva hrníčky - jeden na kávu s mlékem, druhý na ovocný čaj. už jsem si dnes udělala obojí a přišel čas na čaj č. 2.

tak holt dneska vyzkoušíme, jak chutnají švestky se skořicí s kávou a mlékem!
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    tak jsem právě zjistila, že si už od dubna minulýho roku zajišťuju slušnej přeplatek za elektriku, protože...... celou dobu platím zálohy pro rok 2024, ne 2025.
    fakturu v březnu jsem otevřela. zaplatila jsem dle ní první sníženou zálohu (díky přeplatku) a pak jsem vesele pokračovala v úhradách... dle záloh předchozích. takže sice nebudu platit elektriku nejspíš až do léta, ale takhle zajímavej způsob spoření jsem teda zvolila poprvý.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    huliči sobě!
    jdu po ulici, blížím se k rohu, vyjmu brko, odpálim, potáhnu... hergot to je divný, to smrdí jak nějaká venkovka, rozhodně né jako ten skank co jsem si motal.
    tak udiveně na to koukám, zajdu za roh... a vrazím do cápka co podezíravě pozoruje svého odpáleného jointa a přemýšlí kde se mu do jeho venkovky přimotal skank :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    cofidis je úvěrová společnost, kdežto codexis je platforma pro vyhledávání právních předpisů.

vy, co to víte, byste určitě nebyli tak zmatení jako já dneska, když jsem nedokázala pochopit, proč mi ta stránka místo zákona o obchodních korporacích nabízí půjčku až milion korun...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam