• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    U jídla se nejí!
    ILTU
    ILTU --- ---
    Nespi, budeš malátnej.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    BERUSKA_CA: u nás ve sboru je to "Mlč a zpívej!"

No když se člověk s ostatníma vidí jen jednou týdně....:o)

Jinak.. mám na klíčích pověšenou flashku (je mi jasné, jak TOHLE polovina z vás přečte). Jdu dát klíče do zámku a zámek ne a ne mít tvar usb slotu...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Jsem úplně zmatená. Docela jasně si pamatuju, že se někdo vyjádřil k mé identitě na nyxu: "sdílí jen memy a vtipy nebo vyjadřuje své postoje". Přišlo mi to takové smutně pravdivé a nudné a dost jsem se nad tím zamýšlela. Na nyxu ale nic nevidím, ještě jsem hledala, jestli to nemohlo být nějaké smutné hodnocení v mých konverzacích s AI...ale nikde nic. Mám tušení, že to bylo ve snu a můj mozek se mi snažil ve spánku předat nějakou důležitou zprávu.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    BERUSKA_CA: Mam to dodnes :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    LEON_KOWALSKI: My meli “drz mlc”!
    Nekdo zarval “Drz…” pak si uvedomil, ze jsou v dosahu memsi deti a dodal “…mlc!” Jinak z toho neslo ven. Deti chtely vedet, co mel drzet.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LEON_KOWALSKI: "Neskákej mi do řeky" byla pověstná hláška nějakého manželova učitele, to se asi stává často :o)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Diskutoval jsem se psem v kuchyni na téma moje jídlo a jeho somrování a manželka to komentovala, chtěl jsem jí říct, aby mi neskákala do řeči, když mám edukativní rozhovor se psem, nicméně ze mě vylezlo "Neskákej mi do ruky ...", pak jsem se opravil na "Neskákej mi do řeky ..." a až na potřetí jsem to trefil správně
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    TRISSIE: Docela mi trvalo, než mi došlo, že koks a presso nejsou Pránická výživa... no tak dobrou :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TRISSIE: co se týče našich soudců a jejich přístupu k poledním přestávkám, tak bych tomu žití ze světla i věřila :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Kuchařka "Právnická výživa"??? Koks a espresso?

aha, tak ne, Pránická výživa. To je o hodně míň zajímavý :-)

Pránická výživa - Žití ze světla - Jasmuheen | Databáze knih 1
    https://www.databazeknih.cz/knihy/pranicka-vyziva-ziti-ze-svetla-124842
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Potvrzení o zdanitelných průjmech - téměř posláno
    1KA
    1KA --- ---
    Dneska jsem synovi řekla Michale, protože jsem Michalovi psala k narozeninám. A to Michal ani neni můj milenec. :-))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ILTU: tam obvykle najdu ztracenou uterku, takze naprosto rozumim!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LUCYA: Dekuji za upřesnění. Musel jsem to cist několikrát.
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    Přijít na to, že komentář nad obrázkek k obrázku nepatří, mi trvalo zbytečně dlouho a vedlo mě ke spoustě otázek.

ILTU
    ILTU --- ---
    ILTU: Tvl, v šuplíku na příbory. 😜
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ILTU: na sporák/stůl/skříň?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ILTU: v ty krabici?
    ILTU
    ILTU --- ---
    Můžete mi říct, kam jsem dala mřížku ze zavařovacího hrnce, kterej jsem před chvílí přinesla z půdy, rozbalila krabici, mřížku vyndala, abych hrnec umyla, nikde jinde nebyla a mřížka tu prostě není?! Sakra je to třiceticentimetrový kolo, to jen tak nezapadne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam