• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ILTU
    ILTU --- ---
    Než si zašijite kapsu u kabátu, je dobré zkontrolovat, ideálně DVAKRÁT, jestli nezůstalo něco v podšívce.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    čistila jsem včera ředkvičky na salát.
    kořínky na prkýnko, ředkvička do misky na kompost. kořínky na prkýnko, ředkvička do misky na kompost, a tak dále, dokud mi nepřišlo divný, že ředkvičky na čištění ubývaj a očištěný ředkvičky nějak nepřibývaj!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MAR_TINA: Tak do Ohře.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    TAPINA: no co, byl to kámen v hubě? Byl.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Dneska mi jdou v práci překlepy
    "odstranění hubního kamene"
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    houbička na mytí koupelny ležela na umyvadle - už už jsem si jí brala místo žínky do sprchy...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Lekla jsem se, že musím spěchat s vymýšlením a kupováním dárku k narozeninám, že už je to za méně než 2 týdny.

....jsou to moje narozeniny!!!
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Proč je s a d na klávasnici tak blízko? Komentář komitu "Result asses" jsem fakt nezamýšlel.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALAMAN: To je něco jako opičí chleba? :)
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    SALAMAN: pište sem ty původní názvy, at si člověk nepřipadá jako debil, když mu rozluštění původu onoho sýra trvá ostudné dlouho.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Manželka donesla nákup, pomáhám to vybalovat a dávat na správná místa a mezitím jí něco ukazuji na kompu, beru do ruky těstoviny - vrtule z DM a začínám odlepovat tu samolepku a že je rozbalím a pak si říkám, že mi asi ještě nevaří ta voda, tak dojdu ke sporáku a zjistím, že jsem oběd ještě ani nezačal řešit, protože jsem teprve chvíli po snídani...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    [JARMIK @ Zjištění] - čtu "valná většina masturbující mládeže" a dává mi to smysl...
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    RANDOM_NIGHT: Tak to je dokonalé.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ELIZHANNAH: maska která současně likviduje mastné vlasy a špeky? to by se vyvažovalo zlatem
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Dneska jsem se u regálu v Albertu podivoval na tím, že nabízejí i opičí sýr.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SALVATOR: ale tohle místo bylo za Litoměřicema...
    Normální píšu pindy typu "spadá do povodí Košáteckého potoka, který dále teče do Labe.." No a když to rovnou spadalo do dílčího povodí řeky Labe, začala jsem očima jet po toku na mapě, co napsat na to druhé místo. Eh.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MAR_TINA: No samozřejmě do Vltavy, která je na soutoku delší a má tam větší průtok.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Popisovala jsem, kam teče voda, jako obvykle, a docela dlouho přemýšlela, do jaké řeky se vlévá Labe...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Zašila jsem si díru na šatech. Jsou zavinovací. Tou dírou se provléká pásek.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Asi tyzden brblem, jak je vsade moc svetla a nic poriadne na tom notebooku nevidim. Teraz ma konecne napadlo dvihnut jas z minima. A zrazu je po probleme :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam