• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KURE
    KURE --- ---
    ATUARFIK: mě vubec nenapadlo že by mohl myslet zvířata :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    vyhláška č. 248/2018 Sb., o požadavcích na náboje, kvasný ocet a droždí??? to se na tom ministerstvu zemědělství fakt už ale posrali!

a nebo ne, no, hned napočtvrtý jsem to dešifrovala správně :-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ATUARFIK: Tu jsem poradil já a stejně si nejsem jistý, jaké myši shání.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Říkám si, týjo, jak moc barevné varianty existují? Bílé, to je jasné, to má každý zverex, pak možná šedá, hnědá, nějaké odstíny toho a kombinace...
    Došlo mi to, až když mu někdo poradil Alzu.

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Nechala jsem si cestou nahoru na schodech krabici, že ji cestou dolů vezmu s sebou. Jdu dolů, v cestě krabice, a jo! – ale já jsem chytrá holka, přece se teď nemusím ohýbat, když ji můžu vzít, až budu za ní. Tak jsem protáhla krok, abych ji překročila, a zjistila jsem, že zas tak chytrá holka nejsem, protože jsem zapomněla zohlednit výškový rozdíl dalšího schodu.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Odjeli jsme na velikonoční dovolenou do hezké útulné chatičky na okraji horské vísky. Před ojdezdem jsem začala číst (a nedočetla, protože jsem nechtěla tahat moc papírových knih) horor o strašdelném domě plném nedobře naladěných duchů. Odpoledne jsem si dala věci do šuplíků komody, zavřela je a šla si po svých. Večer koukám, šuplíky jsou vystrčené. Sice mě v souvislosti s četbou samozřejmě napadlo, že je to paranormální jev a všechno, ale ještě jsem se tomu zasmála a našla racionální vysvětlení. Jenže pak jsem se začala převlékat a najednou zničehonic, ve vteřině, všechna světla zhasla a před očima černočerná naprůhledná tma. To už jsem se teda lekla dost a mozek se rozběhl na plné obrátky. Navíc úplně hrobové ticho, nikdo z rodiny leknutím neječí, že oni je ti duchové dostali??? Rychle si přetáhnu mikinu a triko zpátky a... budiž světlo. Protože, kámo, když si přetáhneš přes hlavu zároveň tlustou mikinu a černé triko, tak se nediv, že se ti zatmí před očima...
    ILTU
    ILTU --- ---
    PAKOBYLKA_: Tak neoschnul, ne? ☺️
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ERRTU: Neni, je to hrozně organizačně schopná osoba a má sebekázeň a tak :)))
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ADELHAIDA: tak jasne, vzdyt jsi ADELHAIDA :)
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    To takhle rozklepnu vajíčka na pánev a jdu je uklidit do ledničky. I s tou pánví. Plato s vajíčkama leží na lince.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Tam nahore ve spajzu, tam, kde mame prazdny potravinovy sacky, tak presne tam jsem ted nasla zbytek syra, kterej jsem odpoledne strouhala na spagety. V sacku. Aby neoschnul. Pekne vedle houbicek na nadobi. Achjo.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DR_NIKITA: já se kdysi podivoval že na sebe v první světové vypouštěli bastard gas...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Bavíme se s mužem o sousedni dodávce. Říkám, že jsou to Francouzi. Upozornil mě, že jsou to Rakušáci, třebaže jejich poznavacka začíná FR...
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    " Mustard base sauce" ne " Masturbate sauce" Lenko!!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    listovala jsem střihama džínů
    a četla jsem: 312™ Shaming Slim Jeans
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MONIOUS: employers hate this simple trick!
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    sem prave zjistila, ze celej tenhle tejden makam 7 hodin denne.

minulej tejden sem si rikala, jaky je to bajo, ze kdyz se ted meni ten cas, tak vlastne budu koncit driv, protoze pet tohohle tejdne sou ctyri minulyho tejdne, ze jo.

no, tak presne to sem udelala. skoncila sem kazdej den ve ctyri a nikomu to neprislo divny:D
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    NELLAS: Teď jsem jich dost použila na věšení kraslic třeba:-)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    SEDELAVLOKALE: jisteze. Tyhle kousky provazku patri do supliku s dratkama, gumickama a dvema sezvanenymi pytlikovymi cukriky, co se nikdy do niceho nedaj.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SEDELAVLOKALE: Mam obleceni krome sportovniho jenom poveseny (a nektery na raminku uz rovnou susim, takze ani nevisi na sametovejch raminkach). Nektery z raminek proste klouze, takze snurky nechavam)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam