• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    LEON_KOWALSKI: A kouka takovym tonem, ze ti strach nedovoli mu ten parek uprit? ♥️
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ILTU: Ještě měl jednu specialitu když somroval. Náš pes, když si sedne a loudí, tak je dole pod deskou stolu. Lord když přišel ke stolu zkoušet jestli z nás nevyrazí kus párku, nebo rohlík, tak měl hlavu stejně vysoko, jako my co seděli u stolu 🙂
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    mne se jednou zákazních ptal, jestli se nebojím pejsů, já nadšeně, že chci hladit při práci pejsky, on že jsou větší a pak mě ze všech stran lisovali 4 leonbergři. :)))
    ILTU
    ILTU --- ---
    LEON_KOWALSKI: Doga! 😍
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ATUARFIK: On mi Aleš říkal, že ta betla v kuchyni je Lorda (to byla ta doga), ale já si myslel, že si dělá srandu. Nedělal.
    Další věc co s oblibou dělal bylo to, že lidem říkal pozor, máme doma psa a přišel otevřít s yorkšírem Andym v náruči. Lidi si mysleli ze ten pes je Andy - akorát když pak otevřel druhé dveře co vedli z předsíně do domu, tak za nima byla ta zvědavá obluda Lord.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LEON_KOWALSKI: „Františku, tak tohle by jako nešlo. Gregor je zvyklý na svoji postel a jistě se tam vůbec nevyspal. Podívej se, podívej se, jaký má, jaký má kruhy pod očima.”

KURE
    KURE --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MONIOUS: 23 l. :D
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    RANDOM_NIGHT: jak velkej batoh proboha tahas? :D
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LOVE_DALI: nefekální ale podobný - my byli chlastat u kamaráda a jeden z nás šel v noci na hajzl, ale trefil špatný dveře a spadl do sklepa :-)
    Já si zase lehl v kuchyni na divan a z něj mě pořád shazovala kamarádova doga, jak mi potom řekl - to byl její divan.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Když jsem vyrážela do terénu, hodila jsem si do batohu lahev minerálky. Když jsem se vrátila, uvědomila jsem si, že jsem vůbec nepila, tak jsem otevřela batoh, vytáhla lahev a pod ní našla druhou, tak jsem ji vytáhla taky… a zjistila, že jsem přesně takhle s batohem odcházela už včera. Potom co jsem si tam jednu lahev dala předevčírem. Co potřebuju, zapomenu doma, ale hlavně že si na zádech nesu 4,5 l vody. :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    BERUSKA_CA: Z trochu jineho soudku. Znal jsem borce, co byl někde na navsteve. Early times of Amway. Mno, přespávali tam a pochopitelně se vylili jako vaza.
    V noci se ten manik vzbudil a sel na zachod. Nicméně si to trochu spletl a v domnění, ze je doma, misto na zachod, sel do obejvaku, kde kreslo pokladal za mísu. Zvedl polstar, vykonal malou potřebu a polstar dal po sobe dolu.
    Rano bylo zivo.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    NELLAS: oh yesss please ❤︎ sdílení sklerózy a kalendářní zmatenosti je asi nejlepší nabídka, jakou jsem v poslední době dostala, spoléhám na tebe, že mi to nepřipomeneš:))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DEADSLUT: Mám si dát upomínku, abych ti to mohla zapomenout připomenout? :))
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TRISSIE: Kdyby byla chlap, tak se asi nedivim, ze nacurala do kose na pradlo :)
    Znala jsem jednoho, ktery v polospanku misto dveri do kopuelny otevrel dvere od skrine a bez mrknuti oka vykonal. Rano to hodil na zenskou: “Prostata me uprostred noci probudila, ale ja se tak uplne neprobudil.”
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    NELLAS: pokud někdo neni já. Jenže já jsem já, takže se obávám, že mi to vůbec nepomůže a povede se mi nějakej uplně novej a nečekanej clusterfuck:)) (a nějakej sofistikovanější, než že na ten reálnej termín prostě zapomenu, pač to by bylo moc jednoduchý, a to já časoprostorově prostě nejsem:D)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DEADSLUT: Máš natrénováno na příští měsíc :))
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Duben a květen jsou dva různý měsíce. 21 a 26 jsou dvě různý čísla, i když obojí začíná na dvojku. Ale ne, já si složitě zařídim volno z práce a budu jak debil sedět v čekárně u doktora na druhým konci Prahy, protože je přece je úterý, a ještě se budu plácat po rameni, jak jsem všechny ty logistický kroky k úpravě rozvrhu tentokrát podnikla včas a mam to báječně pod kontrolou.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    TRISSIE: vubec, je to takovy ten igelit v kovovem stojanu z ikei...proste to by si popletl jen uplny idiot...takze to sem ani nenapisu, az se mi to stane
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SEDELAVLOKALE: máš prádelní koš, v němž se dobře sedí? :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SEDELAVLOKALE: čekala jsem víc, já už se tolikrát sprchovala v ponožkách :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam