• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    ZUZKAOU: miso cappuccino jsem měla a bylo dobrý, dovedu si představit i sojovku, pokud by jí nebylo moc.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZUZKAOU: pozdě, uvařila jsem si nový. já na ty slaný karamely moc nejsem :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Tak prej máš přidat mlíko

Ultimate Soy Sauce Latte Tutorial: Master This Savory Coffee Twist – Barista Life
    https://baristalife.co/blogs/blog/soy-sauce-latte-tutorial

Ach jo. To budu muset zítra zkusit.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZUZKAOU: vařila jsem si kafe... :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TRISSIE: jako karamel do stir fry dobrý. Sojové umami do kafe - to už chce hodně odolného soudruha :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    láhev karamelového kávového syrupu a láhev sojové omáčky jsou sice vizuálně velmi podobné, dokonce by se řeklo i zaměnitelné, přesto však záměnu nedoporučuju. není to ono :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A v závislosti na výsledku pak hledají východisko.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    LOVE_DALI: Bože, to tak tragicky vystihuje realitu současného dospívání, že je to téměř námět na sci-fi román
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tisice mutantů se dozvědí výsledky didaktických testů.
    Maturantů pochopitelně..
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TRISSIE: Kdyz jsem zacala hledat, proc je to tak hnusny :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BERUSKA_CA: a kdy jsi zjistila po poslednim nakupu svuj omyl? :-)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Soustredene jsem vybirala sumivou vitaminovou tabletu.
    Prodavacka: “Potrebujete poradit?”
    Ja: “Hlavne si potrebuju nekoupit tabeltu na cisteni zubnich protez, jako posledne.”
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    EKG: vyplata za duben prisla v poradku. :)
    EKG
    EKG --- ---
    POZITRON: Neboj, ucetni vi.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Takze dnes jsem si vsimla, ze je u turniketu rozdil, kam se prilozi karticka. Je to bud prichod nebo odchod. Ve vetsine propadu to mam blbe. :) Rano odchod, odpoledne prichod, nebo i 2x odchod, 2x prichod. No, tak evidentne je to jedno, nikdo nic nerikal, ale asi blik cvak prijem. Zas asi dobry si toho vsimnout po mesici a ne treba po 5 letech.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    naše drobné domácí errory

NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    TRISSIE: To je dokonalé. Je mi tedy upřímně líto mamky, dědy i baráku.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Barvila jsem si vcera oboci obvyklou svetle hnedou barvou, ale zapomnela jsem hlidat cas, takze jeste dnes i pres snahu o vymyti to mam jak cernou lihovkou. Ale verim, ze to jednou zesvetla.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NANTHEI: To je naprosto boží obraz, do kterého jsem se kdysi v Národní galerii zamilovala na první pohled. Muselo to ven :)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    spravedlivě jsem se rozhořčila, že nějaká čůza nahlásila můj IG post s detailem obrazu Telegram. ten detail obsahuje zbraň, ale tvl je to malba z 19. století a... jaktože mi to IG vůbec ukazuje, když je nahlašování anonymní?

she REPOSTED my post. not reported.
    tak tímto se francouzský slečně na dálku omlouvám. já už jsem dneska fakt unavená.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam