• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALDARION: Já tahle jednou měla v diáři v tom dni čas a adresu. Tak jsem tam přijela a řekla něco jako Dobrý den, nevíte, proč tu jsem?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    tyvole to je pondeli zas...

pred prudkym sluncem vas daleko lepe ochrani slunecni bryle, nez ten prazdny obal na ne co si tahate v batohu... resp ten obal ochrani pred sluncem asi i lip, ale zas je pres nej hovno videt, si clovek nevybere proste.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    14:30. Je hezý, že jsem si napsal do kalendáře 14:30. Ale taky jsem si tam mohl napsat alespoň nějaký náznak toho, co že to mám zítra v půl třetí udělat. :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Miluju svůj autokorektor!

Ano, já jsem nechtěl napsat že použiju nouzovou matraci.
    Já chtěl napsat že použiju nožovou kastraci!!

Skynet jde po mě!
    EKG
    EKG --- ---
    ERRTU: No jasne, muzes drtit nepritele ve velkem nunu bombami
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    GURBON: tak nebylo by to poprvé co někomu vybuchla pálenice...
    EKG
    EKG --- ---
    Tak jasne, jsou to tasticky pro kotata 1-12 mesicu stara, velke baleni, ctyri ruzne prichuti. A masina ma jen omezene misto na popisek vyrobku. I tak mi pripada trochu nestastne inzerovat, ze kapsicka obsahuje kotata s lososem. A co teprve KITTENS WITH CHILDREN ... joaha, to je kureci
    GURBON
    GURBON --- ---
    co byste rekli ze muj unavenej mozek precetl napoprve? :D
    Při výbuchu budovy v Barmě zemřelo nejméně 46 lidí - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-pri-vybuchu-budovy-v-barme-zemrelo-nejmene-46-lidi-40580784
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Po jobovkách posledních týdnů jsem automaticky v nághledu emailu četl "s lítostí oznamuji že kolega" a dostal depku.
    Ve skutečnosti to bylo "S radostí oznamuji že kolega - náš kameraman, dnes dostříhal naše oficiální video z letošní bitvy." Asi jsem ten smích sám sobě už fakt potřeboval.
    VIDA
    VIDA --- ---
    Kdo se právě chladil tak, že si nastříkal vodu v rozprašovači na brejle?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Kind request: Please close the windows before leaving.

Proc mne (IT) Facility management pise ze pred odchodem z kancelare mam vypnout PC? ;o)
    MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    QUANTI: Já toho lososa pak zapomněla vyndat, takže byl trochu připečenější :D ale jako jíst se to dalo no
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MISISSKA: To jdu s dobrým parťákem, zrovna jsem dala vařit vajíčka k snídani = už asi pět minut vařím prázdnou vodu.
    MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    Už hodinu peču lososa. “Peču”. Zapomněla jsem zapnout teplotu na troubě a tak tu trouba statečně hodinu svítí a větrá :D
    JFM
    JFM --- ---
    Tak jsem se nějak zadumal či co, raneček špinavého oblečení jsem nedal do koše na prádlo, ale odnesl jsem ho do kuchyně a oevírám koš na odpadky...
    Protože se nám právě včera pokazila pračka, manželka se nestačila divit, jak kreativně tuto situaci řeším.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Mela jsem toho dnes vic na zarizovani, takze jsem rano vezla deti do skolky autem, pak do vedlejsi vesnice umyt auto, doplnit ostrikovace, udelat nakup na vikend, pak zpet do nasi vesnice (ok, malomesta), jeste skocit do barev/laku a pak uz jen kaficko a pedikura.....tak sedim na te pedikure, v masaznim kresle, premyslim, co bych jeste mohla vyridit cestou domu, ale doslo mi, ze jsem vlastne autem a mam v nem ten nakup, takze nic, musim pak pro auto a rovnou domu.....a pak se zase tak zamyslim, uz se vidim, jak jdu kolem pekarny a znovu mi doslo, ze vlastne musit tim autem.....a pak jeste jednou....a kdyz jsem odchazela, samozrejme jsem se vydala pesky a pak se pro to auto musela vracet 🤦🤦🤦
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jak (ne)vytřít podlahu v několika jednoduchých krocích:
    1. odstraňte všechen přenosný nábytek a další bordel
    2. pečlivě pozametejte nebo vysajte v místech, kam se roomba standardně nedostane
    3. vzpomeňte si, že by bylo dobré hodit do bazénu automatický vysavač, protože potřebuje aspoň 10 minut stát, aby se změkčily lamely, a běžte to okamžitě zařídit, než na to zapomenete
    4. vraťte se po půl hodině do původní místnosti, zkontrolujte, že na podlaze nejsou žádná vlhká místa, a vraťte nábytek na místo
    5. kriticky zhodnoťte vlastní výkon, protože skvrna od kakaa stále zdobí prostor před pohovkou
    6. zmateně zírejte na připravený mop.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Mozkový error mého otce: je známý tím, že co může, to vyhodí. Nedávno rušil jednu skříňku s knihami a hrozně řešil, kam má ty knížky dát. Zavolal nám, jestli si nechceme nějaké vybrat než to předá nějakému antikvariátu. Takže jsem tam naběhla a probrala vše, co pro mě má nějakou nostalgickou hodnotu. O víkendu mi radostně sdělil, že si pro zbylé knížky přijeli z antikvaritátu a že jim přihodil ještě těch asi 6 dílů Tří mušketýrů z půdy. Povídám roztřeseně: "myslíš ty staré knížky s krásnými ilustracemi v látkové vazbě? " Ano, prý už jsou staré a poškozené. Byla jsem tak rozčilená, že se lekl a tyhle Dumasovy knížky mi dneska z antikvariátu dovezl zpátky. Hledám si to na netu a je to nejspíš vydání z roku 1922, jeden díl bratru za 1000....
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Přehazuju si v práci Support ticket.
    Mozek nahodí Love_Dali...
    Už dost internetů :D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Vlil jsem si z karafy bile vino do spatne sklenice (vody s citronem) a pak si rikam, ze ta voda je nejaka zvlastni... ;o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam