• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    SEDELAVLOKALE: je to rozhodně řešení neb druhou várku jsem položila na plyn, avšak neškrtla. Mam svůj den.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    TANKIE_: neriskuj, udelej si rovnou cold brew, cim vic na to zapomenes, tim lip :D
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Ve dnech jako je tento, kdy se opravdu vyplatí si 10x rozmyslet, jestli zapnout sporák nebo troubu nebo radši nic není vhodné trénovat výluh z moka konvičky. Takže jsem si tu udělala vedro a mam jen horkou vodu ofouklou hliníkem. Bezva.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ILTU: zjeveni! prozreni! osviceni! prave jsem pochopil proc v praci u schodiste ve tretim patre z deseti jako u jedineho visi na zdi fakt hodne neumetelskej obrazek nejakeho psa v malem ramecku!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    IRINASH: já mám půjčený auto, co rychlost ukazuje digitálně a teplotu taky digitálně.
    dost se mi zavařil mozek, než jsem akceptovala, že to vyšší číslo je opravdu teplota...
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    V totálně vařícím autě projíždím kolem měřiče rychlosti. Můj mozek: hmm, 47 stupňů, not great...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Jsme u přátel na statku, kde mají dva rybníky a v tohle počasí to znamená, že tam je hodně komárů. Každý se tam plácal, jak jen mohl, ale já to v noci vytáhla na další level. Pod sebou jsem měla spacák a přes sebe deku a klouzalo to, že jsem nakonec skončila v poloze, kdy tu deku držíte jakoby v pěsti před svým obličejem. Ano, stalo se přesně to, co čekáte. Dala jsem si pěstí, protože mi kolem obličeje proletěl komár.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dneska jedu v práci výtahem, cizí lidi se tam baví o cizích věcech. Je zmáčknuté moje patro, tak si říkám, že budou z té jiné firmy naproti na patře. Zastavíme a ti divní lidi jdou k mému překvapení mojím směrem, co to sakra? Chci za nimi vlézt do naší firmy, akorát že nejsem u naší firmy, ale o patro níž, protože nějaký paďour asi zmáčkl i o patro níž poté, co jsem si to kontrolovala a já si toho nevšimla.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ILTU: asi jo...ja jsem se tomu dlouho branila, protoze jsem si rikala, ze snad jeste nejsem tak blba, abych nepoznala, jestli jsem vysla jedno nebo dve patra, ale uz je to tady no...
    ILTU
    ILTU --- ---
    SEDELAVLOKALE: Bych si nalepila na svém patře na dveře samolepku. Třeba kytičku ☺️
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Máme v práci v baráku takové interní schodiště, které je takové strohé, bez čísel a nápisů a občas si nejsem jistá, ve kterém jsem patře. Dnes jsem sebevědomě vyrazila do svojí kanceláře a jak procházím chodbou, všimla jsem si nové zasedačky a moje první myšlenka byla, že to je teda hustý, že nám udělali novou zasedačku a kdy to jako stihli a co tu vlastně bylo před tím.....a až pak mi došlo, ze jsem na jiném patře (což měla být správná první myšlenka)...btw máme tam jen dvě patra 🤦
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    RANDOM_NIGHT: To je trochu jak naše neteř. Udělal sem novou desku za kuchyňskou linku, zatímco byly se ženou pryč. Vrátily se, neteř přijde do kuchyně, ztuhne a prohlásí "Tady je něco jinak, ale nevím co."
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: no, záclonu jo :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: A utopilas ji?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Zděšeně jsem volala manželovi, že mi na palubce něco nesvítí, nevím co, ale určitě to nesvítí. Sdělil mi, že to je ve skutečnosti dobrá věc, protože už nám nesvítí kontrolka motoru.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já bych vám jen chtěla říct, že když chcete skleničkou přiklopit vosu na zácloně, bývá lepší si zkontrolovat, že v tý skleničce není zbytek ledový kávy...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Rýže se v rýžovaru uvaří podstatně rychleji, když ji dáte do něj. Ne, že ji (sice namočenou) necháte stát vedle něj a divíte se, že ani po půl hodině z něj nejde pára.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    DOCKINEZ: Škoda. Tak pro ostatní erroristy, jogurtový je dobrý i bez prášku (toho oleje tam tolik není).
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    QUANTI: Ke své škodě ano. Nebylo to dobré. I po 45 minutách pečení (běžně stačí 30-35 minut) byl korpus hutná olejnatá placka, brrr.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    DOCKINEZ: A ochutnal jsi ho? Protože když mně se stalo to samé, stal se z toho nejoblíbenější koláč půlky rodiny 🫣
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam