• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    TRISSIE: škoda, že neobsahuje šmorůvky! :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ELIZHANNAH: smoulovou prodavaj!
    Ale bohuzel je jen modra, smouly do ni nemelou :-)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    DA_NIELA: náhodou taková krtečková zmrzlina by byla fajn. Něco jako krtkův dort, ale v kornoutku/poháru :)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Ve stánku u zastávky maji krtečkovou zmrzlinu.
    Tyjo, říkám si, humory z redditu dorazily az sem ...
    Tak ne, je jenom kopečková.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MARKYSHA: Kdyz hledam mobil a hodinky, tak je oboji na nabijecce!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    BAILAMARCIA: už sis svítila mobilem, abys našla mobil? ;-) Já jo:-)
    SEDELAVLOKALE: já mám chytrý hodinky, takže když hledám mobil prozvoním se hodinkami, když hodinky prozvoním je mobilem, když hledám mobil a hodinky???
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    BAILAMARCIA: jo a mozna i na klice a na mobil...
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    SEDELAVLOKALE: Wau, no tak že bych si už rovnou pořídila takovej ten řetízek na brejle? :D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    BAILAMARCIA: bacha na to, ja taky vidim bez bryli blbe....ale kdysi davno, je to tak 15 let, byla jsem jeste mladice, jsem brzo rano vyrazila do prace a ze vubec nic nevidim mi doslo az venku na ulici. Tak jsem se chtela pro ty bryle vratit, ale zapomnela jsem si doma i klice a i mobil. Takze jsem jela takhle bez niceho, poloslepa do prace a az tam jsem od kolegyne napsala tehdejsimu priteli, jestli by mi to vsechno doma nenasel a neprivezl do prace.
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    ELIZHANNAH: Čekám to u sebe každým dnem, i když bez brýlí vidim dost blbě na to, abych si nevšimla, že je mám na sobě... No položit mobil vedle sebe na lavičku, abych ho mohla oběma rukama hledat v batohu, bylo fascinující...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    BAILAMARCIA: tak to jsem stará už pěkně dlouho, pamatuju si, že jsem ve dvanácti letech hledala po domě brýle, co jsem měla na nose :))
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    OK, jsem asi oficiálně stará (36 btw.), právě jsem usilovně hledala mobil, kterej jsem měla v ruce...
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Neee na té SIM nové není default PIN 1234, ale dvanáct, třicet čtyři... :-D
    NEI
    NEI --- ---
    Trochu udiveně jsem se podívala na slečnu ve vlaku po tom, co jsem jí rozuměla: "Dobrý den, co jste zač?"
    Už jsem si připravovala odpověď, co taky říct někomu úplně novému a navíc sympatickému, nebylo by asi vhodné vyprávět o tom, že jsem totální magor/velmi neurodivergentní osoba, že?
    No asi ne, no. :-)))

Po tom, co jsem si sundala sluchátka s ANC, mi položila otázku znovu: "Co jste za-číslo"?

Aha, jako moje rezervace ...
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    NELLAS: "dneska si ho rozhodně chci mačkat" nebo něco takového, ani moc nezaváhal. Byl to celkem častý host, pak už jsme si často navzájem házeli podobné trapné a dvojsmyslné vtípky.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: "Ukusovat."
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Z_RYBY_KOST: A co on na to?
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    MAR_TINA: kdysi jsem dělala v čajovně. Zákazník si přál dostat k čaji citron. Já v duchu zapřemýšlela, jestli mu přinesu spíš plátky nebo čtvrtky, tak jsem se ho zeptala: "A budete si ho tam máčet nebo mačkat?"
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NEI: bez se podivat, co je na miste, kde ma stat med.
    Just saying ;-)
    NEI
    NEI --- ---
    ILTU: Postrádá to veškerou logiku.
    Nevím proč sem ho tam dala, nevím proč tam je a nevím proč to píšu sem a ještě jsem ho nevyndala. :)))
    ILTU
    ILTU --- ---
    NEI: máš ho ráda studený, třeba?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam