• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ILTU: já jsem si říkala, že si to asi blbě pamatuju, a ten pták je vlaha, ne vlha. a rozjela jsem celou myšlenkovou mapu, co by taková drzá vlaha mohla být - než auto začalo zatáčet a já viděla logo na bočních dveřích, už jsem měla představu kompletní - šlo o módní návrhářku, nebo možná šperkařku nebo jinou kreativní osobu, která vyrábí a prodává něco pro mladé. Má osobitý styl a praštěné webovky, v logu obrázek ptáčka, a polovina její klientely bydlí v Praze na Letné.

zavlažovací systémy jsou proti tomu děsná nuda! :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRISSIE: Ale byla to drzá vláha 😜
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    dneska přede mnou jelo auto s nálepkou webové adresy - https://drzavlaha.cz/

no, nebyla to drzá vlaha. ale Dr. Závlaha! :-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NANTHEI: já vždycky, když se dozvím, že ten sešlý člověk je stejně starý jako já, tak přemýšlím, jestli jsem taky tak sešlá:-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NANTHEI: v pohodě, znám několik zkostnatělých starých páprdů, kterým je kalendářně míň než mně.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    pořád na mě vyskakují zlozvyky na FB, i když je nesleduju, ale občas je to docela zábavný. to, co jsem četla naposled, bylo spíš takový trochu zvláštní, podívám se & pomyslim si vcelku neverbalizovaně něco v tom smyslu, že jasně, je taková starší, to se nedivim...

bylo jí 43. MNĚ je 43. došlo mi až o dlouhý vteřiny později, že ten "starší věk" je můj věk.
    shit.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Jsem přepracovaná. Právě jsem se pokusila otevřít vchodové dveře čipem do práce. To by se ještě dalo pochopit, dva čipy na klíčích, vedle sebe, … ale pak jsem si přikládáním toho samého čipu ke zvonku zkusila odemknout byt.
    ALEA
    ALEA --- ---
    NOFNAK: Vždycky mě fascinovalo, že si Listy nevšiml jiného pocitu… jsem TAK ráda, že jsem se nedostala at do téhle fáze :-D
    Děkuju moc, na tohle jsem si nevzpomněla :-D
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    ALEA
    ALEA --- ---
    ELIZHANNAH: Značně :-D už mi zase po ostříhání dorostly pod zadek. Ale nechci vidět, jak by to vypadalo doma, kdyby mi najednou odpadly...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Ehm. Spolužácká skupina řeší pohřeb naší kamarádky a spolužačky. Zatrnulo mi, když jeden spolužák napsal: Rád vám pomůžu do hrobu.

No samozřejmě to žádný cynismus ani překlep nebyl, to jen já blbě čtu. Je tam "Rád tam pomůžu u hrobu."
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ALEA: ta by ti ušetřila čas strávený upravou vlasů opravdu radikálně.
    ALEA
    ALEA --- ---
    V pondělí jsem si před odchodem chtěla stříknout do vlasů trochu suchého šamponu a zarazila se tak tak, když jsem zjistila, že ten sprej má úplně stejný tvar jako pěna na holení... A vzala jsem si pak opravdu šampon.
    Přemýšlím, kolika lidem se to stalo a že jsem fakt ráda, že nemám ve stejném obalu takovou tu pěnu na odstranění chloupků… to by asi byla ještě větší legrace…
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    tak jako... osmkrát jsem na klávesnici (i s pekelným soustředěním) napsal m s háčkem, než se mi to ň nakonec podařilo
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    NOFNAK: ...abyste měli komára na klacku.

Můj mozek to tam přečetl taky a ještě to propojil s dalším příspěvkem. Na svou omluvu mohu dodat pouze to, že mi není dobře a teď jsem se vzbudila.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    NEI: Čtu: "Když chcete cokoli zabíjet, tak je vhodné, aby..."
    tak teď si můžeme dát hru, kdo doplní větší zvrácenost...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    abych vám ušetřil námahu, vězte, že komára na zdi takovou tou prachovkou na klacku proste zabít nejde.
    NEI
    NEI --- ---
    Když chcete cokoliv nabíjet, tak je vhodné, aby byla nabíječka v zásuvce. ✓
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ano, přečetl jsem to přesně tak, jak byste tipovali :D

NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALDARION: Budeš chovat moly, tak aby si mohli zavřít a udělat soukromí? :)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Vlastne mne prekvapube, ze se mi to stalo az u predposlednich dvirek.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam