• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: Pokud nechceš znovu imitovat výbuch sopky uprostřed cesty MHD.
    NEI
    NEI --- ---
    Hlavní moudro dnešního dne zní asi následovně:
    Nedávej si už nikdy espresso-tonic s sebou do lahvičky.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LOVE_DALI: burčák je na pár dní, ale svařák až do jara! :-)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Nedávno jsem si nemohl vzpomenout na slovo "burčák". V hlavě se vynořilo "svařák".
    Super, teď pokaždý když chci říct burčák v hlavě se prvně objeví svařák..
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JUNGLER: jezisi. nez mi seplo ze necim musi drzet ten telefon kterym to foti, tak jsem az ostudne dlouhou dobu regulerne mudroval nad tim proc to kurvadrat hraje jen jednou rukou, jestli je to nejaka chalenge bo co...
    CROSS
    CROSS --- ---
    Mně už roky přijde, že když to kafe zamíchám lžičkou, že se tam toho mlíka vejde víc. :-]
    NVT
    NVT --- ---
    MONIOUS: On ten hrnek potom nebyl prázdnější? Tak to musíš víc zatřepat.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    to mi pripomina - takovej ten trik, kdy sypete napriklad cukr do cukrenky, a trosku s ni zatrepete, aby si to sedlo a veslo se ho tam vic, vite, co myslim, ze jo. Tak tenhle trik nefunguje, kdyz napriklad lejete mliko do kafe..
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    urcite nejsem sam kdo obcas pred pouzitim dukladne protrepe tuhy deodorant...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KENJIRO: Jednou jsem si takhle napustila vodou otevřenou kabelku.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Ve vlakových toaletách je umývadlo na fotobuňku, které pustí vodu, když strčíte ruce pod kohoutek.

A věřili byste, že to funguje, i když si na to umyvadlo odložíte noťas?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    tak jsme si s dcerou na dovolenou koupili krom obligatni baterie susenek i optimisticky trs bananu.
    banany s nama odjeli do krumlova... a v neztencenem poctu se s nama opet vratili domu.
    vylet se jim pry moc libil a jen je mrzelo ze asi nevydrzi do dalsi dovolene.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KUBIIK: Přesně proto se nemají sázet mezery mezi číslice, nebo když už, tak zúžené nezalomitelné.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Teď jsem se na dobrých pět vteřin zasekla než mi to taky došlo.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Hadejte, kdo ted zoufale pobihal po autobusovem nadrazi v Postupimi a hledal nastupiste 10, protoze mu za 4 minuty jede autobus?
    Kdyz jsem se zoufala vratila to prekontrolovat na informacni ceduli a zjistila, te to porad jede za 4 minuty, ale ze sestky, pochopila jsem, kde je zadrhel :-)
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    Sleva 200 kč při nákupu nad 500 kč? Díky, Datarte!

NELLAS
    NELLAS --- ---
    NANTHEI: Ze sandálů ta voda zase vyteče. Ale je pravda, že do tohohle počasí se minimálně názvem hodí lodičky.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    ELIZABETPACKARD: marteny nepotřebujou schnout, protože se do nich voda nedostane
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    NANTHEI: sandály schnou líp než plný boty :)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    kdo si vzal ráno deštník, ale taky sandálky, protože mu to šestý den v práci ze sedmi kalendářních už fakt moc nemyslí?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam